Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Ledas @ 2009 02 04, 09:41)
thumbup.gif  skaniai atrodo
thumbup.gif  aš tai juos kitaip darau, pas mane skysčio beveik nebūna ir mėsytė žalią į tuos indelius dedu. Bet reiks pabandyti ir kaip tu darai, labai skaniai atrodo thumbup.gif
thumbup.gif  tokio pati tai neišsikepčiau blush2.gif  Bet jaučiu, kad skanumynas geras thumbup.gif

Mesyte pakepinta duoda labai skanu skoni smile.gif
o skystis, na mes megejai, pas mus ir sriubos buna beveik vien skystis, pabandyk ja tirsta padaryti biggrin.gif ir kartu gaunasi kaip sriubyte, ir karstas patiekalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adilaila @ 2009 02 04, 09:55)
Mesyte pakepinta duoda labai skanu skoni smile.gif
o skystis, na mes megejai, pas mus ir sriubos buna beveik vien skystis, pabandyk ja tirsta padaryti  biggrin.gif ir kartu gaunasi kaip sriubyte, ir karstas patiekalas smile.gif

dar norėjau paklaust ar neišbėga tas skystis g.gif Nes aš niekad nepilu iki viršaus, nes pradeda bėgti ir visa orkaitė po to apibėgusi aplipusi būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 02 04, 10:16)
dar norėjau paklaust ar neišbėga tas skystis g.gif  Nes aš niekad nepilu iki viršaus, nes pradeda bėgti ir visa orkaitė po to apibėgusi aplipusi būna doh.gif

Isbega isbega, kadangi indeliai nedideli pas mane, tai beveik pilnas buna maisto, tad tenka pilti iki virsaus, dedu ji ne ant groteliu tokiu, o ant skardos, tad tik skarda tenka praplauti ir viskas smile.gif
vandens dapilu tik paciam gale, likus 5 minutem kokiom (verdancio pilu), ir buna liuks smile.gif
Atsakyti
as irgi ka tik prikepiau aviziniu dribsniu blynuku - aviziniai dribsniai ismirkyti piene, selenos, du kiausiniai, prieskoniai ir daug cesnako........aciu uz ideja thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 04, 10:43)
as irgi ka tik prikepiau aviziniu dribsniu blynuku - aviziniai dribsniai ismirkyti piene, selenos, du kiausiniai, prieskoniai ir daug cesnako........aciu uz ideja  thumbup.gif

user posted image

o koks ju skonis? blush2.gif durnas klausimas, bet nesu ragavusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adilaila @ 2009 02 04, 13:11)
o koks ju skonis? blush2.gif  durnas klausimas, bet nesu ragavusi  blush2.gif

man tai siek tiek uznesa i bulvinius g.gif
bet skanu, tikrai... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 04, 10:43)
as irgi ka tik prikepiau aviziniu dribsniu blynuku - aviziniai dribsniai ismirkyti piene, selenos, du kiausiniai, prieskoniai ir daug cesnako........aciu uz ideja  thumbup.gif

o sakykit, kiek maždaug dribsnių ir kiek pieno dėjote? ir kokia išeiga? tiek kiek foto?
Atsakyti
Briliante, 4u.gif atrodo skaniai ,bet turiu mažą klausimuką.
Ar selenas kepin?ir ar jas paskui sumali? ar sudedi cielas?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na is fantazijos jusu thumbup.gif
Aciu mergytes uz fantastiskas mints drinks_cheers.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(little 15 @ 2009 02 04, 13:23)
o sakykit, kiek maždaug dribsnių ir kiek pieno dėjote? ir kokia išeiga? tiek kiek foto?

dribsniu puse kilo....pieno tiek, kad apsemtu...kai isbrinksta...pienas dingsta smile.gif
o iseiga nea...cia tik foto....nu gavosi kokios 7 keptuves.....o keptuveje telpa pas mane 6 blynai... g.gif
Papildyta:
QUOTE(regna @ 2009 02 04, 13:24)
Briliante, 4u.gif atrodo skaniai ,bet turiu mažą klausimuką.
Ar selenas kepin?ir ar jas paskui sumali? ar sudedi cielas?
Ačiū 4u.gif

nieko nedarau tiesiog supyliau i drfibsnius, jos labai smulkios, as perku is to EKOLOGISKO SKYRIAUS MAXIMOSE, KVIECIU SELENELES...jos labai smulkutes...
Atsakyti
[quote=Briliantas,2009 02 04, 11:43]
as irgi ka tik prikepiau aviziniu dribsniu blynuku - aviziniai dribsniai ismirkyti piene, selenos, du kiausiniai, prieskoniai ir daug cesnako........aciu uz ideja thumbup.gif

Atrodo labai skaniai thumbup.gif reikes ismeginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2009 02 03, 17:05)
Trumpas aprašas buvo, kad neparašiau tešla ir sasyska, dabar tiek kalbos. doh.gif  jei pavadinimas 'dešrelės tešloje', tai ir taip aišku kokie pagrindiniai ingredientai.

O kokia tesla g.gif Galetumet ir parasyti mirksiukas.gif

QUOTE(grange @ 2009 02 03, 17:11)
taip kalbos, nes jei nesilaikys visi taisyklių,forume bus bardakas.

tai jei toks elementarus ir paprastas "patiekalas" dar kartą sakau, nedėkim čia į temą. Galima dėti į temą, ką šiandien valgėm ar dar kažkokia panaši yra.
o čia norėtųsi patiekalų su receptais, tiksliomis proporcijomis, kad kas kart galėtum išbandyti kažką naują. kad ir tas pats kugelis, bet variacijų daugiau, va pirmą kart sužinojau kad su varške ir moliūgu galima daryti. tai vis kažkas nauja. jei sugalvosi į tešlą ką nors įdomiau susukt, prašau aprašyk, papaskok, parodyk, visoms bus įdomiau  smile.gif  nereikia įsižeist.

As sia tema daznai skaitau, bet kas antram recepte pasigendu butent tiksliu proporciju. Parasymas sudejau miltus, kiausinius, piena man nieko nesako. O vat kiek tu miltu kiausu pieno???
Atsakyti