Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Adilaila @ 2009 02 03, 17:10)
Tada suraskite ta recepta idekite nuoroda ir parasykite kad dariau pgl si recepta wink.gif

gi ne is pikto mes cia taip  4u.gif

Nepykit, bet gal mes, nuolat skaitancios, ir nieko nefotografuojancios ir nededancios galime nepatingeti ir susirasti norima recepta.. nei mamytes visas pastangas dedancios, kad sis puslapis butu idomus, turi ne tik gaminti, fotografuoti, bet dar ir 'narsyti' temose, recepto ieskoti.. Tik savo nuomone issakiau ax.gif

QUOTE(Briliantas @ 2009 02 03, 19:25)

kotleciukai - jautienos ir kiaulienos farso po puse kilo, du kiausiniai, 6 vidutiniai pievagrybiai, surio gabaliukas, svogunas, cesnakas, prieskoniai ir sezamas.......... viska sumaisiau, suformavau kotleciukus ir i orkaite....skanaus  mirksiukas.gif

Komplimentai Briliantui! Vis atsiranda kritikuojanciu, o Tu kepi, verdi ir dedi sau thumbup.gif Man labai patinka, kad tavo patiekalai paparsti, bet kartu vis su kuo nors "sveikuolisku" - sezamai, darzoves, selenys..
Atsakyti
QUOTE(GiedrikeB @ 2009 02 03, 22:25)

Komplimentai Briliantui! Vis atsiranda kritikuojanciu, o Tu kepi, verdi ir dedi sau  thumbup.gif  Man labai patinka, kad tavo patiekalai paparsti, bet kartu vis su kuo nors "sveikuolisku" - sezamai, darzoves, selenys..

aciukas blush2.gif

o tie blyneliai tai geris bigsmile.gif butinai kepsiu...... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrikeB @ 2009 02 03, 20:25)
Komplimentai Briliantui! Vis atsiranda kritikuojanciu, o Tu kepi, verdi ir dedi sau  thumbup.gif  \

juk iš klaidų mokomąsi mirksiukas.gif gerai,kad neįsižeidžia. man ir gal daug kas nepatinka, ir mano nepatinka, bet gi skonio receptoriai skirtingi smile.gif

SOrry už vizualinį nelabai apetitną vaizdą, nes čia jau šildytas, vakarykštį pamiršau nufotkint, bet noriu pasidalint receptu,nes skanu ir paprasta:

Mėsos pyragas

user posted image

taigi reikės:

Sluoksniuotos tešlos didelių dviejų gabalų
500 gramų faršo
apie 400 gramų kiaulienos kumpio
250gramų grybų (šampinjonų,gali būt ir mažiau, aš jų nemėgstu,tai dėjau mažiau ir išrinkau savo blush2.gif )
1 kiaušinis
2 v.š. miltų
pusę stiklinės pieno
druskos, pipirų,muskato riešuto
vieno svogūno
ai ir dar kiaušinio patepimui

taigi, pasidarom faršą: su kiaušiniu, svogūnu, druska, pipirais ir pienu su miltais. viską tiesiog gerai išmaišom, supjaustom grybus, na jau čia pagal skonį, didesniais arba mažiukais gabaliukais, įmaišom ir juos.
ant keptuvės truputį apkepinam kiaulienos kumpį iš visų pusių,kad nedėti žalios mėsos. aš turėjau du tokius pailgus gabalus. tada dedam ant popieriaus lakštą tešlos, dedam faršą taip paskleidžiam, tada dedam tuos du gabalus kiaulienos kumpio, ant viršaus vėl faršu padengiam, ir užklojam kitu tešlos gabalu ir gerai užspaudžiam kraštus. Aptepam kiaušiniu ir į orkaitę keliauja valandai laiko 180 laipsnių.
valgėm su ryžiais, nes tos tešlos neperdaugiausiai, tai reikia kažko, ir su icebergo-pomidorų-agurkų salotomis su alyvuogių aliejum.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 02 03, 17:11)
jei sugalvosi į tešlą ką nors įdomiau susukt, prašau aprašyk, papaskok, parodyk, visoms bus įdomiau  smile.gif

Kokia nepagarba sasyskai.. ką nors įdomaus įsuksiu ir būtinai parodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2009 02 03, 22:19)
Kokia nepagarba sasyskai.. ką nors įdomaus įsuksiu ir būtinai parodysiu  biggrin.gif

biggrin.gif ne nu viskas gerai, tik reikia konkretumo konkretumo
Atsakyti
[quote=JulieTa,2009 02 03, 19:08]
labas vakaras.
siandien iskepiau seniai noreta uzkepele.
kalafioru-brokoliu.
reikes: kalafiora su brokoliu apvirti puode su druskyte. tada isplakti 3 kiausinius su druskyte, pipirais ir indiskais prieskoniais, baziliku. kai isverda darzoves ideti i forma, supilti kiausini ant ju ir tada apibarstyti suriu. sauti i orkaite 20 min bigsmile.gif labai skaaaanu thumbup.gif
[

Atrodo nuostabiai.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 02 03, 22:31)
Mėsos pyragas[/b]

WOW blink.gif ,koks idomus receptukas thumbup.gif
Atsakyti
siandienos vakariene ale kugelis smile.gif
Reikes: 10 bulviu, 1 svoguno, rukytos sonines(atpjoviau 3 juosteles ir smulkiai supjausciau) , prieskoniai:druskyte, pipirai, lauro lapas pagal skoni ir truputis aliejaus kepimui. Bulves nuskutau ir sutarkavau burokine tarka, paprieskoniavau, sudejau supjaustyta sonine(dejau labai nedaug), supjaustyta svoguna. Viska ismaisyti. Ikaitinau keptuve su trupuciu aliejaus ir sudejau visa bulviu mase, padariau blyna per visa keptuve smile.gif . Kepiau uzdengus dangciu. Kai iskepe apacia, ta blyna padalijau i keturias dalis ir apverciau, ir vel uzdengus dangciu kepiau.
Tiesa ,labai skanu vietoj sonines det parukytas desreles, o galima nedeti nei to, nei to(visi trys variantai isbandyti ir man skaniausia su desrelem ax.gif )

user posted image
Atsakyti
6663, o tikrai visos savybes dingsta is grikiu juosisbrinkinus g.gif g.gif kazkaip galvojau, kad isvirus visks dingsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adilaila @ 2009 02 03, 17:56)

Čenachai

kaip skaniai atrodo, as niekaip neprisiruosiu pagaminti doh.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 02 03, 19:08)
kalafioru-brokoliu.

thumbup.gif kaip tik ko man reikia, pasirodo galima padaryti is darzoviu tokiu skanumynu, butinai savaitgali isbandysiu 4u.gif

QUOTE(Briliantas @ 2009 02 03, 19:25)
kotleciukai

bigsmile.gif kaip skanu, o suri supjaustai kubeliais ar sutarkuoji? 4u.gif

QUOTE(rika3 @ 2009 02 03, 20:13)
siandien vakarieniai,aviziniu dribsniu blyneliai.

tikrai nebandziau, reikia ir mas badandyti, kaip tik dribsniu turiu thumbup.gif
Atsakyti
Viliana, as tarkavau per burokine...
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2009 02 03, 15:39)

Šiandien labai užsimaniau dešrelių tešloje, tai štai kas gavos.

thumbup.gif skaniai atrodo

QUOTE(Adilaila @ 2009 02 03, 16:56)

Čenachai[/b]

thumbup.gif aš tai juos kitaip darau, pas mane skysčio beveik nebūna ir mėsytė žalią į tuos indelius dedu. Bet reiks pabandyti ir kaip tu darai, labai skaniai atrodo thumbup.gif

QUOTE(grange @ 2009 02 03, 21:31)

Mėsos pyragas[/b]

thumbup.gif tokio pati tai neišsikepčiau blush2.gif Bet jaučiu, kad skanumynas geras thumbup.gif
Atsakyti