Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Marzde @ 2009 02 03, 16:08)
Tai, kad nėra net ką kartot tokiam recepte. Aišku be ryšio rašyt tą patį per tą patį, kai daug kartų buvo aprašytos dešrelės.

Tada suraskite ta recepta idekite nuoroda ir parasykite kad dariau pgl si recepta wink.gif

gi ne is pikto mes cia taip 4u.gif
Atsakyti
[quote=inetum,2009 02 03, 18:09]
pasiulysiu ir as dabar labiausiai pamegta picos tesla. super lengva ir nenuvylia visiskai savrbu laiktyis proporcijos nei daugiau nei maziau.
REIKES
800 g miltu (jei neturesite manu miltu tai imkite 1 kg paprastu miltu)
200 g manu miltu
0.5 val sauksto druskos
2 po 7 g sausu mieliu pakeliu
1 val saukstas rudojo cukraus
4 val saukstai alyvuogiu aliejaus
650 ml silto vandens.
DARBO EIGA
Vandenyje sumasykite cukru mieles ir alieju ir leiskite siek tiek pastoveti keleta minuciu. tuo tarpu ant stalo issijokite miltus su druska ir padarykite viduryje duobute i ja supilkyte gauta misini ir su sakute maisykite miltus nuo krastu tol kol susigers vanduo daugiau su ranka gerai imaisiykite visus miltus ir paminkykite tesla kokia 5-10 min gerai negailedamos jos nes mieline tesla megsta jega biggrin.gif
. jei lips tesla tegu miltu daugiau nedekite jokiu budu ja pamiknius lipnumas dings. gauta tesla idekite i aliejumi patepta inda ir uzklokte dregnu ranksliuosciu ir pastatykite siltai keleta valandu. o po to formuokite jums pageidaujama pica.
SIA TESLA NUSIZIUREJAU IS OLIVERIO TAI TIKRAI VERTA DEMESIO TESLA. AS IS PUSES NORMOS ISKEPU DVI PICAS BLKETUSE KURIOS BUNA PRIE ORKAITES. ISKOCIOTI TIESIAI ANT SILIKONINIO PADEKLIUKO IR DEDU IDARO KOKIO TURIU TUO TARPU NAMIE IR KEPASI APIE 20-25 MIN 200 LAIPSNIU. PICOS PADAS GAUNASI PLONAS. As pati miltus ir gauta misini supylu i kombaino inda ir palieku visa darba dirbti jam ax.gif
panaudota padazui pomidoru pasta daugiau tarkuotas suris kubeliasi pjaustyta kalakutienos desra , raugintas agurkas griezineliais, ziedias pjaustytas svogunas, zalioji ri raudonoji paprika supjaustyta siaudeliais, atsildyti saldyti baravykai, juodosios ir zaliosios alyvuoges ir vel suris ant virsuas ir picu prieskoniai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetum: 03 vasario 2009 - 16:15
Tai, kad nedariau pagal kažkieno tais receptą, iš galvos viskas.
Kitus kartus rašysiu, tiesiog šįkart maniau nebūtina, nes paprasčiau būt negali.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 02 02, 17:57)
Ir pas mus siandien susiu vakarelis smile.gif
I vidu dedu sudyta lasisa ir avokada, galima taip pat deti agurko, ryzius naudoju tik apvaliuosius, pabaigus virti slakstau ryziu actu.

niam niam... ryzius aparastus apvaliuosius naudoji? as perku tik sushiams skirtus, bet jie kokie brangus doh.gif

QUOTE(6663 @ 2009 02 02, 20:16)
tie mamos virtinukai tai- shakes su shakutem, isimylejau blush2.gif
ir marinuoti patisoniukai suzavejo 4u.gif
o sushi, kaip pirmam kartui- labai dailus 4u.gif

perduosiu mamai komplimenta uz virtinukus smile.gif
patisonai ir mums laaabai patinka

o tavo zuikelis parselis nuostabuolis wub.gif
QUOTE(aguonele @ 2009 02 02, 20:36)
niu ir skanumelis  wub.gif
as tai siandien isbandziau tavo bulvines bandutes  blush2.gif virti man kazkaip nesigavo,bet jau iskeptos kokios skanios  wub.gif  wub.gif ciu uz gera recepta  4u.gif

smagu, kad patiko 4u.gif labai jau graziai atrodo

QUOTE(aguonele @ 2009 02 02, 21:48)

ir kaip jus taip randat tas nuorodas, as tai tingiu ieskoti per visas temas kur tas mano receptas blush2.gif

QUOTE(Marzde @ 2009 02 03, 15:39)

doh.gif zvilgtelejus i nuotrauka pagalvojau, kad mano virtuves stalvirsis, bet po to ziuriu, kad desreliu nekepiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 02 03, 17:52)
dar viena  doh.gif

QUOTE(Adilaila @ 2009 02 03, 18:02)
siaip ne visi..
mes su MB praeita svaiatgali pirma karta bandem, o tu receptu kiek zinau yra laaaaaaabai daug. prasom recepta ir pakartoti foto prie recepto kad butu viskas vienoje vietoje wink.gif

O dievuliau,net nepagalvojau,kad taip uzpulta busiu.
Bulves nulupti,sutarkuoti,sutarkuosi svoguna,uzpilti uzvirintu pienu,ikusti kiausi,prideti prieskoniu,mesa pakepinti keptuveje ir sumaisyti su tarkiais.Supilti i indukus ir kepti 1,5 valandos.tikiuosi bus dabar aisku. blink.gif
o dabar kitos nepykit,kad pakartoju
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2009 02 03, 15:50)
kugelis su mesyte keptas moliniuose indukuose.O kaip kepti kugeli visos ir taip gerai zinot biggrin.gif

QUOTE(Marzde @ 2009 02 03, 16:08)
Tai, kad nėra net ką kartot tokiam recepte. Aišku be ryšio rašyt tą patį per tą patį, kai daug kartų buvo aprašytos dešrelės.

pasakysiu ir aš dar kartą, jei nededdat recepto nedėkit ir foto.čia ne tema parodymui,ką šiandien valgėm, tokia yra kita!

QUOTE(Nerytė @ 2009 02 03, 16:13)

ir kaip jus taip randat tas nuorodas, as tai tingiu ieskoti per visas temas kur tas mano receptas blush2.gif

aš naudojuos savo sinkta tema ir paieška rolleyes.gif
Atsakyti
Mes darom labai paprastucius:

Čenachai

Sprandinė kiaulienos
bulves
morkos
cesnakai
bulijono kubeliai

Sprandine supjaustau gabaliukais ir apkepu su mesos prieskoniais.
i indelius dedu- mesyte, morkytes, bulves (kubeliais) ir viena kubeli bulijono.
Vandens pilu iki virsaus.
po mazdaug valandos dapilu vandens, nes buna isbege (mes megstam skystus).
istraukus dedu pjaustyto cesnako, palieku keliom min kad pritrauktu smile.gif ir grietines sauksta...

laabai skaunu, db lapnojam net ausys linksta biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adilaila: 03 vasario 2009 - 16:58
Trumpas aprašas buvo, kad neparašiau tešla ir sasyska, dabar tiek kalbos. doh.gif jei pavadinimas 'dešrelės tešloje', tai ir taip aišku kokie pagrindiniai ingredientai.
Atsakyti
Norėčiau ir picos, ir čenakų ax.gif Tik aš į čenakus dar svogūno dedu.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2009 02 03, 17:05)
Trumpas aprašas buvo, kad neparašiau tešla ir sasyska, dabar tiek kalbos. doh.gif  jei pavadinimas 'dešrelės tešloje', tai ir taip aišku kokie pagrindiniai ingredientai.

taip kalbos, nes jei nesilaikys visi taisyklių,forume bus bardakas.

tai jei toks elementarus ir paprastas "patiekalas" dar kartą sakau, nedėkim čia į temą. Galima dėti į temą, ką šiandien valgėm ar dar kažkokia panaši yra.
o čia norėtųsi patiekalų su receptais, tiksliomis proporcijomis, kad kas kart galėtum išbandyti kažką naują. kad ir tas pats kugelis, bet variacijų daugiau, va pirmą kart sužinojau kad su varške ir moliūgu galima daryti. tai vis kažkas nauja. jei sugalvosi į tešlą ką nors įdomiau susukt, prašau aprašyk, papaskok, parodyk, visoms bus įdomiau smile.gif nereikia įsižeist.
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 02 03, 14:37)
Jau tu bliamba kaip skaniai atrodo essen.gif mielai pasivaisinciau mirksiukas.gif

ax.gif

QUOTE(jurguliux @ 2009 02 03, 14:42)
man man man!!! noooooooooooriu, visko noooooooooooriu...jaučiu kepsiu bulviu vakarienei rolleyes.gif

Zinok, vos ne savaite MB kiekviena diena kepdavau ax.gif

QUOTE(zvaigzdielaite @ 2009 02 03, 14:42)
Imu silke ir kopustu salotas mirksiukas.gif

QUOTE(daivaP @ 2009 02 03, 15:06)
Ir aš noriu biggrin.gif skanu kaip tongue.gif

Prasom, prasom 4u.gif
Atsakyti
nu as cia pasirodysiu su savo sedevru ax.gif blush2.gif
bulviniai kotletukai
dariau is saltos bulviu koses,is vakar likusio padazo su rukytais lasinukais,dar imusiau viena kiausini ir iberiau bulviu prieskoniu,viska sumaisiau ir suformavusi kotletukus kepiau,o valgem su grietines,keciupo ir majonezo padazu ir kepta vistiena ax.gif

user posted image
Atsakyti