Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Briliantas @ 2009 02 03, 10:00)
Viliana  4u.gif
rekomenduoju grikius ned virti, o isbrinkinti....bus dar  skaniau  ax.gif

dekui, o kaip juos reikia brinkiti? nakciai palikti vandenyje?
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2009 02 03, 11:28)
dekui, o kaip juos reikia brinkiti? nakciai palikti vandenyje?

siaip uztenka 3 val....ipili i vandeni ir palieki, jie buna kaip isvire mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fatima74 @ 2009 02 02, 23:31)
saunuole 4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Nu grazuolis triuskis bigsmile.gif ir salotikes apetitines kokios wub.gif 4u.gif
Grange niekaip nesuprantu, kaip ten ta sonine yra g.gif Tas kepsniukas toks dailus, apvalus, kur ta sonine, gal dar ant virsaus kas deta? bigsmile.gif Kaip jis ten apsuktas g.gif blush2.gif
Viliana, kad pasistenge doh.gif , kiek skanumynu thumbup.gif 4u.gif
Aplamai- visos skaniai gaminat, nera ka isskirti-puikuoles, darbstuoles, saunuoles, geruoles kulinarscikes biggrin.gif 4u.gif
Aciu visoms uz cepu komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif , rekomenduoju si receptuka, nieko beveik nesiskiria nuo tarkuotu bulviu cepu(o pora bulviu sutarkuoti, tai galima ir rankiniu budu, netersiant el. masinos, tokie tinginiu cepai, bet neblogi rolleyes.gif )
Atsakyti
kam pusrytukam, kam vakarienei.... toste duonyte, sviestas, kalakuto kumpelis, suris.... viska i mikrobange ir po to dar kecupo.... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 02 03, 09:36)

Grange niekaip nesuprantu, kaip ten ta sonine yra g.gif Tas kepsniukas toks dailus, apvalus, kur ta sonine, gal dar ant virsaus kas deta? bigsmile.gif Kaip jis ten apsuktas g.gif  blush2.gif

biggrin.gif
ta file būna tokia apvali jau,belieka nuimti apsauginę plėvelę, tada aspuku šonine, o šoninę perku va tokiam pavidale:

user posted image

ji būna plonomis juostelėmis, tai tiesiog apklijuoji iš šono dvi ir viskas. Ant viršaus nededu, tik pipirai ir druska.
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2009 02 02, 22:27)
Musu pietus: zuikis (nors mb pavadino parshiuku biggrin.gif ..)

Fainuoliukas tas zuikiukas-paršiukas wub.gif

QUOTE(grange @ 2009 02 02, 22:29)
Kalakutienos kepsniukai su šonine

Kokios gražios spalvos thumbup.gif su žaliom morkom neįprasta užkąsti, bet kiekvieno vis kitoks skonis 4u.gif

QUOTE(Briliantas @ 2009 02 03, 10:38)

Mes ir labai mėgstam tokius sumuštinukus thumbup.gif paprasta, skanu ir greita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2009 02 02, 22:27)
Musu pietus: zuikis (nors mb pavadino parshiuku biggrin.gif ..)

drinks_cheers.gif Tikras parsiukas graziukas thumbup.gif
Atsakyti
ne nu cepelinai ir zuikis tai išmušė iš vėžių. šaunuolės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 02 03, 12:12)

Kokios gražios spalvos thumbup.gif su žaliom morkom neįprasta užkąsti, bet kiekvieno vis kitoks skonis 4u.gif

aha man ir neįprasta,bet mb beveik pavyko mane įtikinti,kad su šviežiom daržovėm viskas skaniau, ir sveikiau, o morkos buvo tai laaabai sultingos smile.gif
Atsakyti
Gal kam silkutes? mirksiukas.gif

user posted image

Vakariksciai MB kaip ir naktipieciai. Keptos bulves, marinuota silke ir salotos (morkos+kopustai+actas+aliejus ir marinuoti burokeliai+kons. zirneliai+majonezas)
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 03, 14:28)

Jau tu bliamba kaip skaniai atrodo essen.gif mielai pasivaisinciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 03, 14:28)
Vakariksciai MB kaip ir naktipieciai. Keptos bulves, marinuota silke ir salotos (morkos+kopustai+actas+aliejus ir marinuoti burokeliai+kons. zirneliai+majonezas)

man man man!!! noooooooooooriu, visko noooooooooooriu...jaučiu kepsiu bulviu vakarienei rolleyes.gif
Atsakyti