mano pusryčiai, ka-kada Sm buvau užmačiusi, labai patiko, tai neretai pasidarome Širdutes:
ŠIRDELĖ (dešrelę prapjauti pusiau iki pat galiuko, galą palikus neprapjautą, formuoti širdelės frmą ir galiukus susmeigti dantų krapštuku. apkepti iš vienos pusės, apvertus įmušti kiaušinį, apkepti iš abiejų pusių)
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 25, 08:41)
Vistu sparneliai - ismarinuoti su prieskoniais, soja, medumi ir cesnaku..iskepti orkaiteje
varskes apkepas - varske, grietine, kepimo milteliai, kiausiniai, razinos ir manai ismirkyti piene
varskes apkepas - varske, grietine, kepimo milteliai, kiausiniai, razinos ir manai ismirkyti piene
niam niam, man dar nevalgiuskai labai skaniai atrodo
QUOTE(deimapov @ 2009 01 25, 11:47)
mano pusryčiai, ka-kada Sm buvau užmačiusi, labai patiko, tai neretai pasidarome Širdutes:
labai graziai atrodo, pirma karta kepiau MB Valentino ryta buvo maloniai nustebintas tokiu rytu
Varskes apkepas:
geras 3 sijaus manu ismirkau piene
sumaisau puse kilo varskes,, 3 kiausinius, indeli grietines, razinu, cukraus ir truputi kepimo milteliu.
Viena dali manu kruopu dedu inde kepimo apacioje....kita dali imaisau i mase ir gerai viska ismakalavusi supilu ant virsaus ir i orkaite mazdaug 40 min.... viskas.
geras 3 sijaus manu ismirkau piene
sumaisau puse kilo varskes,, 3 kiausinius, indeli grietines, razinu, cukraus ir truputi kepimo milteliu.
Viena dali manu kruopu dedu inde kepimo apacioje....kita dali imaisau i mase ir gerai viska ismakalavusi supilu ant virsaus ir i orkaite mazdaug 40 min.... viskas.
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 25, 09:41)
varskes apkepas - varske, grietine, kepimo milteliai, kiausiniai, razinos ir manai ismirkyti piene
niam niam kaip skanu Bet kaip jums taip gaunasi tas apkepas toks standus? Nu man jis visada labai birus, tiesiog luzta
QUOTE(deimapov @ 2009 01 24, 21:38)
žuvytė labai skaniai atrodo, o štai mūsų šiandienos vėdarai: bulvių tarkiai, kepinti svogūnai ir spirgučiai, pora kiaušinių, prieskoniai, kiaulių žarnos
Apsiseiliosiu o pieno nepili ?
nezinau, gal cia as busiu nusvilpta dabar, bet man vedarai nei skonio nei vaizdo nei is aprasymu neskaniai skamba..... cia nesupraskit blogai, ne tiesiogiai deimapov komentaras, man tiesios vedarai siaip nepatinka
o sirdeles tai super turiu PC IKI kalendoriu, vasario menesi tokia nuotrauka didziule tu sirdeliu taip man graziai atrode, tik buvo galvosukis kaip tas desreles israityti reiks valentino dienos proga vyreli pamaloninti pusrytukais tokiais
o sirdeles tai super turiu PC IKI kalendoriu, vasario menesi tokia nuotrauka didziule tu sirdeliu taip man graziai atrode, tik buvo galvosukis kaip tas desreles israityti reiks valentino dienos proga vyreli pamaloninti pusrytukais tokiais
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 25, 15:40)
nezinau, gal cia as busiu nusvilpta dabar, bet man vedarai nei skonio nei vaizdo nei is aprasymu neskaniai skamba..... cia nesupraskit blogai, ne tiesiogiai deimapov komentaras, man tiesios vedarai siaip nepatinka
o sirdeles tai super turiu PC IKI kalendoriu, vasario menesi tokia nuotrauka didziule tu sirdeliu taip man graziai atrode, tik buvo galvosukis kaip tas desreles israityti reiks valentino dienos proga vyreli pamaloninti pusrytukais tokiais
o sirdeles tai super turiu PC IKI kalendoriu, vasario menesi tokia nuotrauka didziule tu sirdeliu taip man graziai atrode, tik buvo galvosukis kaip tas desreles israityti reiks valentino dienos proga vyreli pamaloninti pusrytukais tokiais
aš ir tikriausiai vyrui valentino dieną širdeles iškepsiu
Daržovių-mėsos troškinys
truputi mažiau nei ketvirtadalį kopūsto galvos supjaustyti ir dėti į puodą, kuriame pusantro kubelio sultinio ir vanduo.
keptuvėje ant sviesto pakepinau dvi tarkuotas morkas, 4 skilteles tarkuoto česnako, du smulkintus svogūnus. pakepinus dėti į puoda, kur kopūstai.
keptuvėje patroškinau savo sultyse smulkintą 1kg kiaulienos kumpio. kai mėsa suminkštėjo, dejau į puodą.
po to pridėjau visokių prieskonių: druska, pipirai, prieskoniai mėsai, krapų...
įpyliau pieno stiklinę, pora šaukštų grietinės, pora šaukštų miltų.
Šiaip foto nelabai gražiai atrodo, bet laaaabai skanu
truputi mažiau nei ketvirtadalį kopūsto galvos supjaustyti ir dėti į puodą, kuriame pusantro kubelio sultinio ir vanduo.
keptuvėje ant sviesto pakepinau dvi tarkuotas morkas, 4 skilteles tarkuoto česnako, du smulkintus svogūnus. pakepinus dėti į puoda, kur kopūstai.
keptuvėje patroškinau savo sultyse smulkintą 1kg kiaulienos kumpio. kai mėsa suminkštėjo, dejau į puodą.
po to pridėjau visokių prieskonių: druska, pipirai, prieskoniai mėsai, krapų...
įpyliau pieno stiklinę, pora šaukštų grietinės, pora šaukštų miltų.
Šiaip foto nelabai gražiai atrodo, bet laaaabai skanu
zuvies blynai
menkes file supjausciau mazais gabaleliais, smarkiai apslaksciau citrinu sultim, citrinpipiriais, druska, petrazolem. pakepinau tarkuota morka ir puse svoguno, viska sudejau i zuvi, pyliau truputi pieno, kiausini ir nemazai krakmolo pastovejus viskam gera pusvalandi (kad zuvyte susimarinuotu) galima kepti blynelius
menkes file supjausciau mazais gabaleliais, smarkiai apslaksciau citrinu sultim, citrinpipiriais, druska, petrazolem. pakepinau tarkuota morka ir puse svoguno, viska sudejau i zuvi, pyliau truputi pieno, kiausini ir nemazai krakmolo pastovejus viskam gera pusvalandi (kad zuvyte susimarinuotu) galima kepti blynelius
QUOTE(deimapov @ 2009 01 25, 12:47)
Širdutes:
jau keletas mėnesių žadu pasidaryt, bet vis pamirštu
reiks amtyt kalendoriuj prei savaitgalio užsirašyt didelėm raidėm...
QUOTE(indria @ 2009 01 25, 18:19)
zuvies blynai
o kokios salotos šalio? kopūsto? pparastos ar kokios? nežinau, labai jau man jos seilę suvarvino...