kiausiniu-farso vyniotinis5 kiaušiniai
250 g majonezo(as dariau majonezo ir grietines misini)
350 g tarkuoto fermentinio sūrio
Įdarui
500 g faršo
1 svogūno galva
1 kiaušinis
druskos, pipirų
Kiaušinius sumaišyti su majonezu ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gauti gražus minkštas omletinis pagrindas.
Ant pagrindo paskleisti įdarą: faršą, sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska ir pipirais.Pradedant trumpuoju kraštu susukti į vyniotinį. Vyniojasi labai lengvai.Kepti dar 40 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje.
receptas is sonatinosvalgem su keptom bulvem
troskinukai folijojsupjausciau bulviu, morku, kopusto... suprieskoniavau farsa (dar ipjausciau likusio vyniotinio ir viena desrele, nes stovejo saldytuve

). Ant folijos gabalo dejau pora sauju darzoviu, ant ju toki ale kotleta. folija uzlanksciau palikdama atvira virsu, dejau sviesto gabaleli, provanso zoliu, tredzdali sultinio kubelio ir pyliau vandens

tada uzsandarinau folija kepiau orkaitej mazdaug 40min

baigus kepti uzdejau po rieke lydyto surelio ir dar pakepiau kol issileido...

skanaus