Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

Nieko ypatingo nepagaminau, pasiduodu jūsų teismui ax.gif

Kiauliena su obuoliais. 2-3 svogūnai, 5 šaukštai sojų padažo, 4 lauro lapeliai, 3 nelabai saldūs obuoliai, 3 skiltelės česnako, 3 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas cukraus, 800 g neriebios kiaulienos, druskos, pipirų. Mėsą supjaustyti 1 cm storio gabaliukais, sudėti pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, susmulkintą česnaką, užpilti sojų padažu ir aliejumi, įdėti lauro lapelių, cukrų, druską ir pipirus. Palikti 10 min. marinuotis. Supjaustyti obuolius (išvalytus nuo sėklų) į 8 dalis. Sudėti mėsą į kepimo skardą, supilti marinatą, ant viršaus sudėkite obuolius. Kepti orkaitėje (apie 45 min.). Apsivalgymas garantuotas drinks_cheers.gif

user posted image

Sprandinės suktinukai. Mėsytę gerai išmušiau, pamarinavau, vidinę pusę aptepliojau garstyčiom. Įdaras: keptos morkytės su svogūnu, fermentinis, juostelėmis pjaustytas marinuotas agurkas. Susukau ir susmaigsčiau pagaliukais. Aptepiau marinatu: sojos padažas, medus, citrinos sultys ir kepiau orkaitėje. Šalia troškintos šparaginės su džiūvėsėliais (tik vaizdelis nekoks), salotos: kopūstas ir morka (dariau iš viso kopūsto ilgesniam vartojimui).

user posted image

Antidietiniai pietūs. Kugelinską užplikinau virintu pienu, įdėjau daug keptų svogūnų, pora šaukštų majonezo, o kiaušų pamiršau, bet ir be jų buvo liuks.

user posted image

Dietiniai pietūs. Garuose troškinti grikiai su krūtinėlė, morkytėmis bei svogūniuku, truputis sviesto.

user posted image

Pagerinti šaltibarščiai. Naminis rūgpienis, grietinėlė, burokėliai (marinuoti obuolių sultyse), agurkas, krapai, svogūnų laiškai, kiaušas...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 02 01, 13:01)

doh.gif eik tu sau kap viskas skanu... doh.gif siaubas doh.gif
thumbup.gif reiik eit i saldytuva kazko ieskot... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adilaila @ 2009 02 01, 15:29)
doh.gif  eik tu sau kap viskas skanu... doh.gif  siaubas doh.gif
thumbup.gif  reiik eit i saldytuva kazko ieskot... blush2.gif


4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Greta thumbup.gif essen.gif Jamu ta antidietini patiekaliuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 01, 15:47)
Greta  thumbup.gif  essen.gif Jamu ta antidietini patiekaliuka  biggrin.gif


Į sveikatą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 02 01, 15:49)
Į sveikatą  drinks_cheers.gif

gerai,kad i baliu snd vaziuoju, tai gal ka skanesnio duos blush2.gif
nes pati snd tik moliugu trinta sriube isviriau, nes visko nuo vakar pilna smile.gif
Atsakyti
Sekmadieni kuklus pietus ax.gif

Pengasiju file su brokoliais (MB dar ir su ryziai buvo)

Paprieskoniavau zuvytes prieskoniais, supjausciau gabaliukais, apvoliojau dziuveseliuose ir tada i kiausini isplakta ir i keptuve. O saldytas darzoves tiesiog apviriau-apkepiau keptuve su trupuciu sviesto, prieskoninemis zolelemis ir vandenuku, kokias 10-15min. Skanaus ax.gif Lengva greita ir svarbiausia skanu, as kai dievinu zuvi tai man mmm..MB irgi patiko rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 02 01, 14:01)
Nieko ypatingo nepagaminau, pasiduodu jūsų teismui  ax.gif

blink.gif blink.gif saltibarsciai!!! vaje kaip skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Eikit sau,kad ir kiek privalgius būtum,po šio puslapiuko pažiūrėjimo,visuomet keliauju link šaldytuvo ax.gif Dėkui merginos už tiek šaunių idėjų 4u.gif
Atsakyti
Labutis,radau sia tema ir net seile nutyso,kokie skanus vedarai,jau nezinau kada valgiau,reikes kaip nors pabandyti ir man juos iskepti smile.gif saltibarksciai ir labai supperrrr drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dariau toki ale bulviu apketa

user posted image

Bulves supjaustytos griezineliais, apibertos prieskoniais bei apslakstytos truputi aliejaus. Isdeliojau bulviu sluoksni ir soviau i orkaite, kol tarkavau desreles. Tada dejau desreles jau ant truputi apkeptu bulviu, apibarsciau suriu ir vel bulviu sluoksnis ir i orkaite kokiom 40 min.
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2009 01 31, 20:22)
Visų pirma valant šaltienai mėsą, stengtis išpjaustyti kuo daugiau riebalų.
Verdant šaltieną reikia nuolat graibyti viršuj susidariusius riebaliukus, kai baigia virti, išgriebus visą mėsą, palikti pastovėti vandeniui, kad pravėstų, tada dar užsidėjusį riebalų sluoksnį nugraibyti, o susmulkintą šaltieną sudėjus į perkoštą sultinį ir pakaitinus, dar graibyti. Ji turi gautis labai skaidri ir be jokių riebalų ant viršaus.  4u.gif


Pilu i didesni dubeni visa saltiena, uzvoziu mazesne lekste, kad prispaustu mesas, o skystis i virsu isplauktu, kai pradeda stingti, visus riebalus labai lengvai nugriebiu.
Atsakyti