Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(bzzz... @ 2009 01 31, 22:22)
Visų pirma valant šaltienai mėsą, stengtis išpjaustyti kuo daugiau riebalų.
Verdant šaltieną reikia nuolat graibyti viršuj susidariusius riebaliukus, kai baigia virti, išgriebus visą mėsą, palikti pastovėti vandeniui, kad pravėstų, tada dar užsidėjusį riebalų sluoksnį nugraibyti, o susmulkintą šaltieną sudėjus į perkoštą sultinį ir pakaitinus, dar graibyti. Ji turi gautis labai skaidri ir be jokių riebalų ant viršaus.  4u.gif

o man ir ypac mano uosviams, saltiena be riebalo ne saltiena...aisku sveikumo joje nulis, bet nu kartais gi galima... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 31, 21:15)
o man ir ypac mano uosviams, saltiena be riebalo ne saltiena...aisku sveikumo joje nulis, bet nu kartais gi galima...  blush2.gif

Taigi jei kam baisiai nepatinka, tai galima tuos rebaliukus nugraibyt, kai jau uzsals ir nebelieko jokios problemos.
Briliantikai, kai be didelio puodo issiverst? mastau.gif Atskirai gal kaip nors bandyt virt, bet jau ne tas gausis unsure.gif
Atsakyti
man seniau tie riebaliukai irgi slykstu budavo, kol pati nepradejau virti saltienos dabar jau benetrukdo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 31, 19:35)

saltiena....dar karsta smile.gif

Nu zinai, jau kaip dabar valgyciau tavo karstos saltienos, jau taip skaniai atrodo, eik tu sau thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms blush2.gif


o jei neturi diidelio puodo tai bandyk virti dalimis gal.... o tai netilptu nei viena karka su kokiu liezuviuku g.gif
arba skolink puoda pas kaimynus bigsmile.gif
as ta dideli puoda naudoju tik saltienai ir cepakams g.gif
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2009 01 31, 21:22)
Visų pirma valant šaltienai mėsą, stengtis išpjaustyti kuo daugiau riebalų.
Verdant šaltieną reikia nuolat graibyti viršuj susidariusius riebaliukus, kai baigia virti, išgriebus visą mėsą, palikti pastovėti vandeniui, kad pravėstų, tada dar užsidėjusį riebalų sluoksnį nugraibyti, o susmulkintą šaltieną sudėjus į perkoštą sultinį ir pakaitinus, dar graibyti. Ji turi gautis labai skaidri ir be jokių riebalų ant viršaus.  4u.gif

Didelių dieliausias ačiū. Manau, kad tikrai tai ir yra būtent taip, kaip daro mano anyta, gaudama gražutę šaltieną. drinks_cheers.gif Geros dienelės.
Atsakyti
aš irgi prisiviriau šaltienos:karkos ir vištos šlaunelė tongue.gif
Atsakyti
vaje kiek prigaminot bigsmile.gif Saunuoles! thumbup.gif

QUOTE(davija @ 2009 01 29, 22:09)
ir Nėrytei už makaronus su lašiša ir grietine, fantastika bigsmile.gif  4u.gif

smagu, kad patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milmilda @ 2009 01 31, 15:57)
Na ka, dariau siandien situos ceburekus.Kazko man jie kietoki buvo, galejo minkstesni buti.Dariau viska taip , kaip ir recepte nurodyta.Gal reikejo laaaabai jau plonai iskocioti.O gal miltu maziau reikejo?? blush2.gif O farsas labai skanus ir sultingas isejo.Visumoje neblogi. smile.gif

o aš tai dar daugiau miltų pridėjau, nei reikėjo, nes man labai tešla prie rankų lipo doh.gif Bet gavosi labai skanūs ir nekieti thumbup.gif

Ir ta šaltiena labai skaniai atrodo thumbup.gif O kokių žalumynų ten pridėta g.gif
Atsakyti
[quote=Adilaila,2009 01 31, 14:51]
Snd MB dare pietus, nes turejom saldyto, pjaustyto karpio.. ax.gif

Karpis su svogunu padazu

Karpi tiesiog paprieskoniavo su zuvies prieskoniais, apvoliojo miltuose ir kepe smile.gif
padaziukas- svogunai, kecupas ir truputis vandens.

Skanu buvo, nors ir nemegstu zuvies blush2.gif

user posted image


Net seilę nurijau, kaip aš dabar jį sutvarkyčiau essen.gif
Atsakyti
kaip skanu karpis, niam essen.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2009 01 31, 15:30)
Labai skaniai atrodo  essen.gif

Toks ir buvo biggrin.gif

QUOTE(6663 @ 2009 01 31, 17:53)
grazumelis wub.gif

4u.gif

QUOTE(witalyli @ 2009 02 01, 11:52)
Net seilę nurijau, kaip aš dabar jį sutvarkyčiau  essen.gif

biggrin.gif

QUOTE(diora @ 2009 02 01, 12:03)
kaip skanu karpis, niam essen.gif

ax.gif
Atsakyti