Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(milmilda @ 2009 01 31, 12:07)
Kaip suprasti 1.3stiklines vandens? g.gif Noreciau siandien pasidaryti.

Na ka, dariau siandien situos ceburekus.Kazko man jie kietoki buvo, galejo minkstesni buti.Dariau viska taip , kaip ir recepte nurodyta.Gal reikejo laaaabai jau plonai iskocioti.O gal miltu maziau reikejo?? blush2.gif O farsas labai skanus ir sultingas isejo.Visumoje neblogi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2009 01 30, 10:53)
kaip tik ruosiuosi rytoj kept smile.gif viska viska darete pagal ta recepta? tokiom proporcijom? kiek gavosi cebureku?
man su kepimais sunkiai, tai noriu viska tiksliai zinot  4u.gif

man gavosi 12cebereku smile.gif

QUOTE(milmilda @ 2009 01 31, 15:57)
Na ka, dariau siandien situos ceburekus.Kazko man jie kietoki buvo, galejo minkstesni buti.Dariau viska taip , kaip ir recepte nurodyta.Gal reikejo laaaabai jau plonai iskocioti.O gal miltu maziau reikejo?? blush2.gif O farsas labai skanus ir sultingas isejo.Visumoje neblogi. smile.gif

pirma kart kai dariau tai man irgi kazkokie kietoki buvo, dabar jau vis skanesni iseina biggrin.gif taip sakant igudau flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(milmilda @ 2009 01 31, 12:07)
Kaip suprasti 1.3stiklines vandens? g.gif Noreciau siandien pasidaryti.

QUOTE(indria @ 2009 01 31, 17:50)
man gavosi 12cebereku smile.gif
pirma kart kai dariau tai man irgi kazkokie kietoki buvo, dabar jau vis skanesni iseina biggrin.gif  taip sakant igudau flirt.gif

Tai gal ir man ranka igus be dabar biggrin.gif Reikes vel kada greitu laiku daryti.As tai proporcijas pagal recepta dariau.Ceburekus dariau didelius, tai isejo 8 lotuliukas.gif
Papildyta:
norejau parasyti bedarant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 31, 03:34)
na kas pavaisintu - paragauciau  mirksiukas.gif

ech, gyventum tu arciau...

QUOTE(Briliantas @ 2009 01 31, 05:18)

Vistienos kotletukas:)

mmm, kaip norec kotleto...
QUOTE(Adilaila @ 2009 01 31, 05:51)
Snd MB dare pietus, nes turejom saldyto, pjaustyto karpio.. ax.gif

grazumelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milmilda @ 2009 01 31, 18:03)
Ceburekus dariau didelius, tai isejo 8 lotuliukas.gif

turėjai omeny gigantiškus? bigsmile.gif thumbup.gif
ech, norrėč ir aš čeburėkų.. gal sakau ryt sveikatos bus tokiam darbui... g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 31, 19:14)
turėjai omeny gigantiškus?  bigsmile.gif  thumbup.gif
ech, norrėč ir aš čeburėkų.. gal sakau ryt sveikatos bus tokiam darbui... g.gif

galiu sakyti, kad tikrai gigantiskus lotuliukas.gif i didele keptuve, tik du ir tilpo tongue.gif
darymas nera sudetingas, tik man labai sunkiai tesla kociojosi, tai pavargau kol iskociojau rolleyes.gif
Atsakyti
6663 atvaziuosiu.... kitais metais planuojam pas giminaicius i Kanada... mirksiukas.gif

saltiena....dar karsta smile.gif
user posted image

user posted image

ilgokai viriau 2 kiaules priekines karkas ir du liezuvius...tol kol is kaulu pacios isniro smile.gif
tada susmulkinau viska ir atgal i puoda....pripjausciau cesnako galvute, morkyciu....ir vegetos bei lauro lapeliu... dar paviriau iki uzvirimo ir supilsciau i bliudukus...kai atves, kisiu i saldytuva.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 31, 19:35)
saltiena....dar karsta smile.gif
user posted image

user posted image
ilgokai viriau 2 kiaules priekines  karkas ir du liezuvius...tol kol is kaulu pacios isniro smile.gif
tada susmulkinau viska ir atgal i puoda....pripjausciau cesnako galvute, morkyciu....ir vegetos bei lauro lapeliu... dar paviriau iki uzvirimo ir supilsciau i bliudukus...kai atves, kisiu i saldytuva....  ax.gif

Na super. Tik noriu patarimo-kaip padaryti, kad neliktų viršuj riebaliukų - man be jų neišeina. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildaja @ 2009 01 31, 20:57)
Na super. Tik noriu patarimo-kaip padaryti, kad neliktų viršuj riebaliukų - man be jų neišeina. g.gif

o ta ir pas mane ju yra.... ax.gif kazin ar saltiena gaunasi be riebaliuku ...nebent skuru nedeti,m gal tada... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 31, 19:59)
o ta ir pas mane ju yra.... ax.gif kazin ar saltiena gaunasi be riebaliuku ...nebent skuru nedeti,m gal tada...  g.gif

MAčiau, kad mano anyta padaro labai švariai, be jokių riebaliukų. Galvoju, gal ji nugreboja, kai jie pradeda tirštėti, bet kaip juos nugreboti, juk ir mėsutė kartu grebojasi? g.gif
Atsakyti
As kai dariau tuos ceburekus tai irgi tik du i keptuve tetilpo biggrin.gif ax.gif Plonai plonai kociojau, miltu tik tiek kiek jis rekomendavo ir ne sauksto daugiau smile.gif Tai tikrai ne kieti pasidare biggrin.gif O mama pirma karta kai dare tai padare tokius pusiau guminius smile.gif Bet nieko, ismokstama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildaja @ 2009 01 31, 18:57)
Tik noriu patarimo-kaip padaryti, kad neliktų viršuj riebaliukų - man be jų neišeina. g.gif

Visų pirma valant šaltienai mėsą, stengtis išpjaustyti kuo daugiau riebalų.
Verdant šaltieną reikia nuolat graibyti viršuj susidariusius riebaliukus, kai baigia virti, išgriebus visą mėsą, palikti pastovėti vandeniui, kad pravėstų, tada dar užsidėjusį riebalų sluoksnį nugraibyti, o susmulkintą šaltieną sudėjus į perkoštą sultinį ir pakaitinus, dar graibyti. Ji turi gautis labai skaidri ir be jokių riebalų ant viršaus. 4u.gif
Atsakyti