Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Briliantas @ 2009 01 30, 08:08)
o as ta pirma vadinu ziediniu kopustu  g.gif

ta vieni taip vadinas, kiti kitaip, bet tai tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 01 30, 10:11)
ta vieni taip vadinas, kiti kitaip, bet tai tas pats biggrin.gif

aciu, dbr jau nebusiu blondine ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 30, 08:17)
aciu, dbr jau nebusiu blondine  ax.gif  4u.gif

hihihi.gif thumbup.gif
Atsakyti
oi merginos kiek čia skanumynų, vis įlendu pažiūrėt ir seilę pavarvint biggrin.gif ir kas be ko idėjų pasisemt blush2.gif
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 30, 08:08)
Aciu, tada tikrai brokolis...
o as ta pirma vadinu ziediniu kopustu  g.gif

Lietuviškaii r yra žiedinis kopūstas, o kalafijoru žmonės nuo lotyniško pavadinimo taip vadina mirksiukas.gif
Atsakyti
ceburekai
dariau tesla tiksliai pagal RECEPTA , tik farsui neturejau kefyro, todel pyliau vandens, sauja manu, prieskoniu, kiausini ax.gif skonis superinis wub.gif
atsiprasau uz nekoki pateikima, kepiau kelionei blush2.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indria: 30 sausio 2009 - 09:19
QUOTE(indria @ 2009 01 30, 10:18)
ceburekai
dariau tesla tiksliai pagal RECEPTA , tik farsui neturejau kefyro, todel pyliau vandens, sauja manu, prieskoniu, kiausini ax.gif  skonis superinis wub.gif
atsiprasau uz nekoki pateikima, kepiau kelionei blush2.gif  biggrin.gif

kaip tik ruosiuosi rytoj kept smile.gif viska viska darete pagal ta recepta? tokiom proporcijom? kiek gavosi cebureku?
man su kepimais sunkiai, tai noriu viska tiksliai zinot 4u.gif
Atsakyti
PRASAU mamyciu pagalbos help.gif help.gif ,siam savaitgaliui ruosiuos baliukui ir noriu pasidaryt sia uzkandele tik niekaip neberandu recepto " kumpio suktinukai su saliero saknies idaru" berods taip verysad.gif ,ar galit man padet ,didelis aciu is anksto 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 01 30, 12:12)
PRASAU mamyciu pagalbos help.gif  help.gif ,siam savaitgaliui ruosiuos baliukui ir noriu pasidaryt sia uzkandele tik niekaip neberandu recepto " kumpio suktinukai su saliero saknies idaru" berods taip verysad.gif ,ar galit man padet ,didelis aciu is anksto 4u.gif
user posted image

Manyciau, kad reiktu ieskoti temoje" saltu uzkandziu receptai su nuotraukom" skyriuje "Uzkandziai ir sriubos":ax:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitulka: 30 sausio 2009 - 12:20
QUOTE(smilgeleee @ 2009 01 30, 12:12)
PRASAU mamyciu pagalbos help.gif  help.gif ,siam savaitgaliui ruosiuos baliukui ir noriu pasidaryt sia uzkandele tik niekaip neberandu recepto " kumpio suktinukai su saliero saknies idaru" berods taip verysad.gif ,ar galit man padet ,didelis aciu is anksto 4u.gif

smile.gif
gal sitas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 30 sausio 2009 - 12:26
QUOTE(Shalimar @ 2009 01 30, 12:26)

Nuotrauka tai tikrai ta pati hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 29, 13:45)

Vaišinuosi, labai skaniai atrodo 4u.gif su brokoliais viską mėgstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2009 01 30, 11:53)
kaip tik ruosiuosi rytoj kept smile.gif viska viska darete pagal ta recepta? tokiom proporcijom? kiek gavosi cebureku?
man su kepimais sunkiai, tai noriu viska tiksliai zinot  4u.gif

taip, viskas pagal receptą, nieko jame keist tikrai nereikia. labai tiksliai nusakytas tas vieno čeburėko tešlos gabalėlio dysi. Man gaudavosi du čeburėkai keptuvėj ir viso gal papie 20vnt. jei nemeluoju. nu puikūs, reiks tikrai kada pasidaryt.
Odėl kefyro, aš daug kur dedu jį į faršą - mėsytė sultingesnė- thumbup.gif
Atsakyti