Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

Kotleciukai thumbup.gif

o koki padaziuka padaryt be grybu g.gif
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 29 sausio 2009 - 08:28
QUOTE(Viliana @ 2009 01 29, 08:27)

A ko tokia liudna veido israiska? mirksiukas.gif
Atsakyti
Duodu jūsų teismui savo vakarienę rolleyes.gif

Bulviniai blynai su lašiša (šį kartą su rūlyta)

user posted image

Bulves sutarkuoti, šiek tiek nusunkti, įdėti bulvių prieskonių, įmušti kiaušinį ir išmaišyti.

Į įkaitintą keptuvę dėti plonus blynelius, ant jų viduriuko uždėti lašišos (marinuotos, rūkytos), uždėti dar vieną bulvių blynelį ir kepti.

Valgyti su grietinės ir varškės padažiuku.
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 29, 09:30)
A ko tokia liudna veido israiska? mirksiukas.gif

buvau, cia pries kelias sekundes skelbima parasiusi, kad 2m mergaitei reikia retos grupes kraujo, nes jai nustate vezi, bet katik suzinojau, kad ji mire, tai istryniau skelbima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2009 01 29, 08:36)
buvau, cia pries kelias sekundes skelbima parasiusi, kad 2m mergaitei reikia retos grupes kraujo, nes jai nustate vezi, bet katik suzinojau, kad ji mire, tai istryniau skelbima verysad.gif

O Dievuliau verysad.gif as si skelbima vakar buvau gavusi i darbo el.pasta verysad.gif Labai liudna, bet matyt Dievulis priglaude dar viena angeleli, kad daugiau nebekentetu siame pasaulyje.
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2009 01 28, 18:13)
labai graziai ant kibinu sirdutes padarei thumbup.gif  vakar bandziau kepti blynus sirdutes formos, tai sunkiai ten man sekesi doh.gif  truksta patirties blush2.gif

ir mano akis uzkliuvo uz tu zaisminguju sirduciu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2009 01 27, 22:21)

Kepta k.r.sonine , paskui sampinjonai, svoguniukai, sultinio puse stiklines istirpinti arb. saukst.krakmolo, supilti ant sonines su grybais, deti pora saukstu pom.padazo, grietineles siek tiek ir uzvirus uzpilti ant makaronu.

user posted image

nu sakes kaip uzsimaniau blush2.gif
Atsakyti
Atėjau pasikankint-skrandis sustreikavo,o akys visko nori unsure.gif .Šaunuolės tikros,labai skaniai gaminat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 01 29, 08:35)

Bulviniai blynai su lašiša (šį kartą su rūlyta)

Aik tu peklon kaip cia skanu mega_shok.gif ir vaizdelis superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2009 01 28, 16:13)
labai graziai ant kibinu sirdutes padarei thumbup.gif  vakar bandziau kepti blynus sirdutes formos, tai sunkiai ten man sekesi doh.gif  truksta patirties blush2.gif

Matai kibinų tešla kietesnė, ji kočiojasi ir formas gali daryti lengvai kokias nori mirksiukas.gif Blynų širdutės forma man irgi neišeitų iškepti
QUOTE(6663 @ 2009 01 28, 19:23)

jetau, kokie grazus..cia Valentininiai tokie wub.gif

net nepagalvojau apie valentiną wub.gif Šiaip čia dukros mėgsta tešlą kočioti, tai davėm formeles, kad išspaustų ir po to užlipdėm ant kibinų, tai jos po to tas širdeles pirmiausiai ir nuskabė doh.gif

verysad.gif užuojauta jos artimiesiems
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 01 29, 08:35)
Duodu jūsų teismui savo vakarienę rolleyes.gif

Jamuuuuuuuu bigsmile.gif
Atsakyti

ta mergaite mirusi pries metus jos mama parase i kraujo donoru tema, nes kazkas zaidzia taip atseit...
Atsakyti