QUOTE(kaledukas @ 2009 01 28, 11:12)
O mane domina, kokios cia solotos prie mesytes ir su kokiu padaziuku patiektos. Kaip tik turiu pekino kopusto, bet nezinau, su kokiu padaziuku ir su kokias priedais ji skaniausia paruosti
Cia pekino kopustas su baltu ridisu.Padazas:
Skiltele cesnako, truputi pipiru, saukstelis nubrauktas cukraus, truputi druskos-sutrinti, ipilti tris saukstus aliejaus, ismaisyti, pilti 100gr. grietineles ismaisyti, pilti acto vynuogiu apie sauksta(pilant maisyti)Pamaisyti, kol sutirstes, paragauti, jei nieko netruksta
pilti ant salotu ir ismaisyti
Tokie greitpieciai:sildytos bulves su kotletais is triju mesgaliu(kiaulienos, kalakutienos, jautienos farsas viename, svogunas, pora saukstu majonezo, pora kiausiniu, saukstas krakmolo)Iskepiau keptuveje ant letos ugnies, pyliau truputi vandens, patroskinau, kol vanduo isgaravo ir vel pradejo kepti ir isemus uzpyliau sampinjonu padazu.(pakepiau ant sviesto pievagrybius zalius, kol apskrudo, supjausciau svoguniuka, kai apkepe miltu sauksciuka arbatini, truputi pieno ir grietineles)
Aguonelegraziai atrodo, kaip plovas ir tas cinkelis su suriu