Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

Troskiinta zuvyte...
Supjausciau gabaliukais keturias nedideles lydekas, suprieskoniavau....sudejau i kepimo inda, ant virsaus uzdejo i keturias dalis padalintas bulves suprieskoniutas su vegeta, apslakasciau aliejumi ir i orkaite....po pusvlandzio isemiau ir sudejau ant virsaus morkytes ir svoguna dideli....vel viska i orktaite ir taip kepe gera valanda....i pabaiga uzdejau grietines puse induko...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Briliantas: 28 sausio 2009 - 13:27
laba diena. stai mano savaitgalinis patiekalas:
Befstrogenas:
jautiena, pastaciau virti su pipiriukais, lauro lapais, ir druska i greitpuodi 20min. kai isvire padariau padaza: miltus pakepinau iki rudumo (labai tinka ekstra miltai), tada ipyliau salta giretinele 1pak, tada sultinio kazkur du - tris samcius, iberiau druskytes siek tiek, baltuju pipiru, ir mairuno, rozmarino, baziliko. padazas gavosi nuostabus. dazniausiai i padaza sudedu mesa, bet si kart uzpyliau mesyte. buvo labai skanu bigsmile.gif skanaus.
user posted image
Atsakyti
Kibinai
Įdarui:
400g. faršo
1svogūnas
50g. vandens
prieskonių
Tešlai:
500g.miltų
100g.sviesto
4šaukštai grietines
2 kiaušiniai
druska
sviestą ištirpinam, sudedam visus produktus ir iškočiojam tešlą. Aš su dubenėliu padarau apskritimus ir įdedu mėsos įdaro ir sulipdau kibinus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 01 28, 10:28)
[color=purple]Vakar dariau tokius kaip suktinukus.

QUOTE(Briliantas @ 2009 01 28, 14:22)
Troskiinta zuvyte...

QUOTE(JulieTa @ 2009 01 28, 14:30)
laba diena. stai mano savaitgalinis patiekalas:
Befstrogenas:

QUOTE(Ledas @ 2009 01 28, 15:12)
Kibinai

essen.gif merginos manau mums reikia restorana atidaryti, na nedabar, kai krize baigsis, kiek ivairiu patiekalu, ir jauciu visi skanus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 28 sausio 2009 - 14:26
QUOTE(vaida g. @ 2009 01 28, 11:26)
va va ir as dar dadesiu cool.gif sujauket mano planus  blink.gif norejau siandien vistiena
daryti,bet pamaciau tuos "cepelus" ir nuplauke  vistiena lotuliukas.gif
einu bulviu skusti 6kg... lotuliukas.gif

Cia jau visas cepelinu balius bus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 01 28, 14:12)

kokie grazuoliai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 28, 14:43)
Cia jau visas cepelinu balius bus hihihi.gif

nu jei darant tokius BIG kaip ***meskutes***, tai tik keletas iseis lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2009 01 28, 14:44)

nu jei darant tokius BIG kaip ***meskutes***, tai tik keletas iseis lotuliukas.gif  thumbup.gif

Kokie max 5 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 01 28, 11:41)
Aš visada išsiverdu kokias apie 10 vidutinio dydžio bulvių ir prisiskutu trigubai daugiau žalių buvių, į tešlą visada dedu krakmolo kokius 3šaukštus ir cepelinus verdu atidengtu dangčiu, nu žinokit niekada nesuyra thumbup.gif  Ir skaniau nei pati pasidarau jokiose kavinėse nesu valgiusi thumbup.gif

zinosiu dabar mirksiukas.gif o ka darot, su nusistovejusiu krakmolu g.gif ji visa sudedat, ar dali jo uzplikot vandeniu? va cia man dabar neaisku... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2009 01 28, 15:05)
zinosiu dabar mirksiukas.gif o ka darot, su nusistovejusiu krakmolu g.gif ji visa sudedat, ar dali jo uzplikot vandeniu? va cia man dabar neaisku... doh.gif

Bent jau as dali idedu i cepu mase,o ita dalii ta vandeni kuriame jie verda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 01 28, 15:06)
Bent jau as dali idedu i cepu mase,o ita dalii ta vandeni kuriame jie verda  smile.gif

pirmą kart girdžiu, kad krakmolą ir į vandenį deda, o ką jis duoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 01 28, 15:36)
pirmą kart girdžiu, kad krakmolą ir į vandenį deda, o ką jis duoda g.gif

Irt neleidzia,jei prastesnes bulves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 01 28, 15:12)
Kibinai

labai graziai ant kibinu sirdutes padarei thumbup.gif vakar bandziau kepti blynus sirdutes formos, tai sunkiai ten man sekesi doh.gif truksta patirties blush2.gif
Atsakyti