QUOTE(vyšnelė @ 2009 01 28, 10:36)
Sveikutės .
Vakar kaip tik gaminau šį patiekaliuka .
Gavosi skaniai,bet bedarant iskilo tokiu klausimu:
1. Pagal sia receptura faršas gavosi gana sausokas.Dariau is 80 proc. kiaulienos ir 20 proc. jautienos.Gal tada vien is kiaulienos daryti?
2. Ar gerai supratau,kad paruosus farsa, i ji ilasinti citrinos sulciu?
3. Gal mano orkaite kalta,bet man pridege bulviu apacia...Manau,kad taip neturetu buti.Ir aliejumi apšlaksčiau folija ir pries dedant farša ir bulves ipyliau aliejaus.Kepiau orkaites viduryje.
Tad pasidalinkit savo patarimais .
Vakar kaip tik gaminau šį patiekaliuka .
Gavosi skaniai,bet bedarant iskilo tokiu klausimu:
1. Pagal sia receptura faršas gavosi gana sausokas.Dariau is 80 proc. kiaulienos ir 20 proc. jautienos.Gal tada vien is kiaulienos daryti?
2. Ar gerai supratau,kad paruosus farsa, i ji ilasinti citrinos sulciu?
3. Gal mano orkaite kalta,bet man pridege bulviu apacia...Manau,kad taip neturetu buti.Ir aliejumi apšlaksčiau folija ir pries dedant farša ir bulves ipyliau aliejaus.Kepiau orkaites viduryje.
Tad pasidalinkit savo patarimais .
Pasidalinsiu patirtimi del farso minkstumo dedu kokius 2-3 saukstus majonezo jokiu bulku jokiu kruopu na kol kas nenuvyle manes isi atradimas, gal pades, o dar megstu itarkuot morkyte ji tikrai pamikstina farsa ir toki pikantiska skoni duoda