Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(vyšnelė @ 2009 01 28, 10:36)
Sveikutės 4u.gif .
Vakar kaip tik gaminau šį patiekaliuka rolleyes.gif .

Gavosi skaniai,bet bedarant iskilo tokiu klausimu:
1. Pagal sia receptura faršas gavosi gana sausokas.Dariau is 80 proc. kiaulienos ir 20 proc. jautienos.Gal tada vien is kiaulienos daryti?

2. Ar gerai supratau,kad paruosus farsa, i ji ilasinti citrinos sulciu?

3. Gal mano orkaite kalta,bet man pridege bulviu apacia...Manau,kad taip neturetu buti.Ir aliejumi apšlaksčiau folija ir pries dedant farša ir bulves ipyliau aliejaus.Kepiau orkaites viduryje.

Tad pasidalinkit savo patarimais mirksiukas.gif .

Pasidalinsiu patirtimi del farso minkstumo ax.gif dedu kokius 2-3 saukstus majonezo jokiu bulku jokiu kruopu na kol kas nenuvyle manes isi atradimas, gal pades, o dar megstu itarkuot morkyte ji tikrai pamikstina farsa ir toki pikantiska skoni duoda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 27, 21:21)

O mane domina, kokios cia solotos prie mesytes ir su kokiu padaziuku patiektos. Kaip tik turiu pekino kopusto, bet nezinau, su kokiu padaziuku ir su kokias priedais ji skaniausia paruosti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2009 01 27, 19:59)
Isduokit paslapti,kaip skaniai cepelinu tarki pagaminti ax.gif  mirksiukas.gif kad butu minksti, tasus ir nesuire tongue.gif kokiu santykiu viska dedat g.gif as jau nusivyliau savimi unsure.gif  doh.gif tad tenka kavinese cepelinus valgyt biggrin.gif

Aš visada išsiverdu kokias apie 10 vidutinio dydžio bulvių ir prisiskutu trigubai daugiau žalių buvių, į tešlą visada dedu krakmolo kokius 3šaukštus ir cepelinus verdu atidengtu dangčiu, nu žinokit niekada nesuyra thumbup.gif Ir skaniau nei pati pasidarau jokiose kavinėse nesu valgiusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 01 27, 15:31)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
bandysim dar šią savaitę  bigsmile.gif

parašykit paskui kaip skonis blush2.gif
Papildyta:
vyšnele
1. o ar įmušėt kiaušinuką? aš dariau tik iš kiaulienos
2. kepant arba paruošus faršą galima įlašinti citrinos sulčių, bet galima ir nea, čia pagal skonį
3. man irgi kažkiek prilipo,bet neteko valgyti folijos biggrin.gif aš tepiau naminiais taukais, bet nemanau kad vien todėl man mažiau prilipo ax.gif tikrai nežinau kodėl taip gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geisha @ 2009 01 27, 22:32)

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 27, 22:36)

gausit velniu uz citavima su nuotraukom! umn.gif tongue.gif

QUOTE(jurguliux @ 2009 01 28, 08:00)
man irgi jie pastoviai nepavyksta  verysad.gif  netgi pagal recepta bandziau daryti tik kukuliukus ir tie nepavyko doh.gif
srove kaip visda šaunuolė, gražiai ir skaniai padirbėjai thumbup.gif

krakmolo i cepelinus dadekit, o i bandutes dekit daugiau, as tikrai dedu net truputi daugiau nei katvirtadali bulviu 4u.gif jei daug banduciu darau pora paku krakmolo sunaudoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, atėjau biški pabart blush2.gif o paskiau pagirt..

Suvedinėju temas (na kas nesinaudoja, tai nesinaudoja, bet yra kas naudojas). tai keli pastebėjimai:

-- Neištrinkti foto iš photobucket ar fotki, nes jos dingsta iš forumo paskiau.
-- deimapov (sveika prisijungus beje) bet pabarsiu ir tave, kad kai kur buvo tik foto be recepto. Tema, foto su receptais, tai tik parodyt ką valgot pietums, čia ne vieta schmoll.gif elementaru, bet reikia recepto.
-- iš brilianto norėtųsi konkretumo ne tik "sumečiau bulves, morkas,daržoves,grietinę varškę ir pan." gramais, vienetais ir pan. dabar pasiimu varškės apkepo receptą, kas man iš to,kad parašyta varškė, manai,pienas,razinos,kiaušiniai. nei kas po ko, nei kiek dėt 4u.gif kas moka,tas moka, bet yra kas nemoka, kas pirmą kart daro, ir jei pvz pamato tavo receptuką, bet neaišku nei kiek dėt, nei kas po ko eina. nepiktai,bet būt fainai,kad atkreiptum dėmesį.

o daugiau tai šiaip šaunuolės, daug gražių ir įdomių patiekalų 4u.gif
Aš gaminu daug ir visko įvairaus, bet nebeišeina nupaveiksluot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 27, 16:39)
saunus receptas thumbup.gif  as darau taip tik paprastai su farsu ir troskinu puode, bet cia idomesnis variantas,saunuolis TB bigsmile.gif

sakė ačiū drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
va va ir as dar dadesiu cool.gif sujauket mano planus blink.gif norejau siandien vistiena
daryti,bet pamaciau tuos "cepelus" ir nuplauke vistiena lotuliukas.gif
einu bulviu skusti 6kg... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 01 23, 20:16)
Merginos, atsiprašau, kad ne į temą, bet noriu paklausti-ar grange jau jau nebesurenka visų receptų į vieną vietą?

blush2.gif blush2.gif
surenka, tik buvo man atostogos, paskiau labai tingėjau nu ir šiaip... blush2.gif
bet dabar dvi dienas pasidarbavau,beliko ši tema. tad pamažu pasipildys 4u.gif
Atsakyti
[quote=Elena,2009 01 28, 11:28]
Vakar dariau tokius kaip suktinukus.Turėjau kumpio gabaliukus, padariau kaip lizdelį, į vidų pridėjau faršo ir užkepiau orkaitėje.Faršas kalakutienos, paruoštas kaip kotletams, tik įtarkavau žalią morką, pridėjau svogūnų smulkintų.Iš likusio faršo iškepiau kiškį piškį lotuliukas.gif Salotos: savojos kopūstas,morka,agurkas,petražolės,citrina,aliejus,cukrus,druska smile.gif

4u.gif labai skaniai atrodo biggrin.gif [COLOR=purple]Elena
norėčiau paklausti ar Savojos kopūstą susmulkinot žalią, ar prieš tai troškinot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiusiLiu: 28 sausio 2009 - 13:04
[quote=LiusiLiu,2009 01 28, 14:02]
[quote=Elena,2009 01 28, 11:28]
Vakar dariau tokius kaip suktinukus.Turėjau kumpio gabaliukus, padariau kaip lizdelį, į vidų pridėjau faršo ir užkepiau orkaitėje.Faršas kalakutienos, paruoštas kaip kotletams, tik įtarkavau žalią morką, pridėjau svogūnų smulkintų.Iš likusio faršo iškepiau kiškį piškį lotuliukas.gif Salotos: savojos kopūstas,morka,agurkas,petražolės,citrina,aliejus,cukrus,druska smile.gif

4u.gif skaniai atrodo biggrin.gif norėčiau paklausti ar Savojos kopūstą susmulkinot žalią, ar prieš tai troškinot blush2.gif
[/quote]

[COLOR=purple]Žalias 4u.gif
Atsakyti
grange pasitaisysiu blush2.gif
Atsakyti