Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Briliantas @ 2009 01 27, 21:53)
tik tiek mazai  bigsmile.gif  doh.gif

Tai kad musu tik du valgytojai ,o kai tokius didelius dariau tai tik du ir isejo smile.gif

Tiesa liko truputi teslos tai isviriau pupai pieniskos kukuliuku sriubytes is cepu teslos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 27, 21:21)

ziauriai skaniai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 27, 19:21)
Baik!!! Masania aggressive.gif  mad.gif
Verkt noris, kaip noris cepelinu blush2.gif O tokie matosi slidus, tik murk, murk ir jau pilvuki lotuliukas.gif  wub.gif

Nu jau is po cepu tai makaronu gali ir nebuti, bet vistiek idesiu lotuliukas.gif
Kepta k.r.sonine , paskui sampinjonai, svoguniukai, sultinio puse stiklines istirpinti arb. saukst.krakmolo, supilti ant sonines su grybais, deti pora saukstu pom.padazo, grietineles siek tiek ir uzvirus uzpilti ant makaronu.
Ir jautiena kepta alyvu aliejuje, kai apkepe tris cesnako galvutes kartu pakepiau ir supyliau i verdanti sultini magi kostilija kuris vire greitpuodi.Atskirai pakepiau svoguna dideli, i ji idejau 3 saukstus pom. padazo, suminkiau pora pom. konservuotu, sauksta cukraus nep. ir puse sauksto juodos kakavos ir kai viskas apkepe supyliau i puoda, dejau lapeliu, pipiru, siek tiek jelapeno ir uzdengus greitpuodi viriau pusvalandi.
user posted image
user posted image
biggrin.gif
thumbup.gif thumbup.gif siandien kaip tik pagalvojau,kur srove dingo su savo sedevrais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geisha @ 2009 01 27, 23:32)
ziauriai skaniai atrodo bigsmile.gif  thumbup.gif

Ir ziauriai ir skaniai lotuliukas.gif O jei rimtai, tai aciu blush2.gif 4u.gif
Aciu visoms 4u.gif
aciuks.gif

Briliantikai kakava ir tiek, tik kad ji labai tamsi, labai spalva nebloga duoda kepiniams ir truputi sutirstina 4u.gif

6663-LAUKIU, NESULAUKIU kada teiksies netingeti lotuliukas.gif galvoju, kada tas nokautas pareis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 27, 14:44)
6663-LAUKIU, NESULAUKIU kada teiksies netingeti lotuliukas.gif galvoju, kada tas nokautas pareis lotuliukas.gif

aciu 4u.gif
pasistengsiu greit
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2009 01 27, 22:53)
aciu 4u.gif
pasistengsiu greit

O aš kadangi nespėju čia su visom virėjėlėm, tai persimečiau "ant" saldumynų... doh.gif Ne į figūra... hihihi.gif
Atsakyti
[quote=Srove,2009 01 27, 23:44]
Ir ziauriai ir skaniai lotuliukas.gif O jei rimtai, tai aciu blush2.gif 4u.gif
Aciu visoms 4u.gif
aciuks.gif
tai reiskia kad labai labai labai skaniai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiaulienos gabaliukas su kaulu - pamarinavausu baziliku, kiaulienos prieskoniais ir cesnakais bei soja...ir i orkaite....smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 27, 18:45)
Cepelincikai  ax.gif

bigsmile.gif o jau kaip noooooooooooooooriu!

man irgi jie pastoviai nepavyksta verysad.gif netgi pagal recepta bandziau daryti tik kukuliukus ir tie nepavyko doh.gif

QUOTE(Srove @ 2009 01 27, 20:21)

srove kaip visda šaunuolė, gražiai ir skaniai padirbėjai thumbup.gif
Atsakyti
nu ir skaniai cia jus valgote, saunuoles thumbup.gif o as vakar kol valgyt dariau, tai mano kurinius suvalge verysad.gif kazkaip vis nespeju nufotkint, gal pripratimo reikia doh.gif
Atsakyti
Vakar dariau tokius kaip suktinukus.Turėjau kumpio gabaliukus, padariau kaip lizdelį, į vidų pridėjau faršo ir užkepiau orkaitėje.Faršas kalakutienos, paruoštas kaip kotletams, tik įtarkavau žalią morką, pridėjau svogūnų smulkintų.Iš likusio faršo iškepiau kiškį piškį lotuliukas.gif Salotos: savojos kopūstas,morka,agurkas,petražolės,citrina,aliejus,cukrus,druska smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2009 01 27, 15:08)
Mano vyro išradimai virtuvėje "Įdarytos bulvės" essen.gif

Sveikutės 4u.gif .
Vakar kaip tik gaminau šį patiekaliuka rolleyes.gif .

Gavosi skaniai,bet bedarant iskilo tokiu klausimu:
1. Pagal sia receptura faršas gavosi gana sausokas.Dariau is 80 proc. kiaulienos ir 20 proc. jautienos.Gal tada vien is kiaulienos daryti?

2. Ar gerai supratau,kad paruosus farsa, i ji ilasinti citrinos sulciu?

3. Gal mano orkaite kalta,bet man pridege bulviu apacia...Manau,kad taip neturetu buti.Ir aliejumi apšlaksčiau folija ir pries dedant farša ir bulves ipyliau aliejaus.Kepiau orkaites viduryje.

Tad pasidalinkit savo patarimais mirksiukas.gif .
Atsakyti