Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatai - 6

QUOTE(angi @ 2009 04 22, 15:59)

tik va galvoju, kad as visai zalia fotkinime, tai ar verta mest dar 300-400 lt uz funkcijas(fuji), kuriom galiu ir nepasinaudot  g.gif

aišku, kad neverta... kaip žaliai, tai ir panasonico bus perdaug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2009 04 21, 08:33)
gal galite rekomenduoti maziuka fotoaparata? aisku, nuotrauku kokybes norisi geresnes, ypac svarbu, kad gerai fotografuotu is arti ax.gif daugiau kazkokiu reikalavimu nera biggrin.gif  aciu

su canon nuotraukos bus geriausios. ypač ixus serijos.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 04 22, 18:00)
su canon nuotraukos bus geriausios. ypač ixus serijos.

aciu, bet reiketu telpancio i kisene, visai maziuko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aiva.: 22 balandžio 2009 - 18:12
QUOTE(Aiva. @ 2009 04 22, 19:11)
aciu, bet reiketu telpancio i kisene, visai maziuko ax.gif

tokiam atvejui labai tinka sony ericsson telefonai, padarau su juo geresnių nuotraukų nei kiti su fotoaparatais...
Atsakyti
QUOTE(StopIt @ 2009 04 22, 18:44)
tokiam atvejui labai tinka sony ericsson telefonai, padarau su juo geresnių nuotraukų nei kiti su fotoaparatais...

drinks_cheers.gif as irgi turiu sony ericson, tai tikrai kartais gelbeja , jame kamera su 5 mln pikseliu bigsmile.gif ir tikrai geriau fotografuoja uz musu turetaji Pentax optio S 10 tongue.gif nu zinoma su dabartiniu Panasonic Dmc Fz 28 nepalyginsi irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(StopIt @ 2009 04 22, 17:52)
aišku, kad neverta... kaip žaliai, tai ir panasonico bus perdaug 4u.gif

tongue.gif gerai, kad vyras nematys sitos zinutes lotuliukas.gif man laaaaabai reik panasonic lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 04 17, 17:36)
P.S. tas galingas zoom tai liuks dalykelis

Pervertintas dalykas. Pradžioj pasižaidimams bus įdomu, o paskui bus praktiškai nenaudojamas. Nebent labai mėgstate visokius paukščiukus fotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2009 04 22, 21:41)
tongue.gif gerai, kad vyras nematys sitos zinutes  lotuliukas.gif man laaaaabai reik panasonic  lotuliukas.gif

o tuo sutaupytus 500 lt slaptai investuok į ką nors...
Papildyta:
QUOTE(valkata @ 2009 04 23, 01:57)
Pervertintas dalykas. Pradžioj pasižaidimams bus įdomu, o paskui bus praktiškai nenaudojamas. Nebent labai mėgstate visokius paukščiukus fotografuoti.

aš irgi manau, kad geras zoomas reiklaingas tik tiem, kurie fotkina per metus bent 5000 kadrų, o ne tiems, kurie kartą per 2 mėnesius...
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 04 23, 00:57)

man patinka ne pausciukus o savo atzalas is toliau jiems nematant fotografuoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2009 04 20, 14:44)
Noreciau  paklaust  ax.gif

ka rinktis: visu isgirta Panasonik

ar sta toki fuji:

Laukiu nuomoniu  4u.gif

Viena pažįstama turi šitą Fuji, tai skundėsi truputį nenatūraliomis sintetinėmis spalvomis, todėl kai rinkausi, jo į sąrašą net neįtraukiau... O funkcijų man asmeniškai per daug ir panasonic'e.
Zoomas gal tik profams bereikalingas dalykas, o mums mėgėjams ji - geras thumbup.gif . Žinoma, paukščius pritraukia klasiškai, bet ir šiaip kai kur smagu su juo pleškint, pvz danguj skrendantį lėktuvą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2009 04 24, 10:23)
Viena pažįstama turi šitą Fuji, tai skundėsi truputį nenatūraliomis sintetinėmis spalvomis, todėl kai rinkausi, jo į sąrašą net neįtraukiau... O funkcijų man asmeniškai per daug ir panasonic'e.
Zoomas gal tik profams bereikalingas dalykas, o mums mėgėjams ji - geras  thumbup.gif . Žinoma, paukščius pritraukia klasiškai, bet ir šiaip kai kur smagu su juo pleškint, pvz danguj skrendantį lėktuvą  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
turim NIKON DX40 nesiskundziam thumbup.gif
Atsakyti