Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatai - 6

QUOTE(Betule @ 2009 03 17, 11:18)
Gal kas turi NIKON D60? Dabar planuoju jį įsigyt su kitiniu objektyvu,kad išmokčiau "žaisti". Tačiau vasarą planuoju daug keliaut, todėl reiks geresnio objektyvo. Ką rekomenduotumėt?

Betule, kelionėms, ypač saulėtuose kraštuose, turėtų užtekti kitinio objektyvo, kol suprasi kokio "geresnio" norėtum vėliau - plačiakampio, ultrazoomo ir t.t. Bet jei užsisakinėsi fotoaparatą iš užatlantės ar bent kitų Europos valstybių, kur jų kainos yra daug prieinamesnės, labai rekomenduočiau tau suinvestuoti sąlyginai nedidelę sumą ir tuo pačiu nusipirkti AF 50mm f/1.8D . Internete gali rasti daug informacijos, todėl neperrašinėsiu jos, tik patvirtinsiu, kad savo laiku jį nusipirkau ir labai tuo džiaugiuosi - nepaprastai aštrus objektyvas už juokingą kainą.

QUOTE(willow @ 2009 03 24, 20:42)
Mane ekspertai čia, supermamoj, "suorientavo" pirkt Panasonic Lumix DMC FZ28. Dabar aš jiems tik padėkot galiu:
-funkcijų per akis, fantastiškiausias rankinis režimas
-lengvas
-patogios ir ilgalaikės baterijos
- labai gerai (mano pradedančios supratimu) fotografuoja paukščius  mirksiukas.gif
-greitas
.....dar visi privalumai ir trūkumai neišnagrinėti.

Pritariu thumbup.gif Dar pridėkim meeeegaaaazoooooommmmm! Rinkom fotoaparatą vienai mielai mergaičiukei, kuriai rūpėjo neišleisti daug pinigėlių, bet gauti gerą kokybę. Tuo metu FZ28 dar nebuvo išėjęs, todėl nusipirko TZ5, ir labai džiaugėsi, nes baterijos laiko pakankamai, funkcijos patinka, o svarbiausia - kelionėse prizoomina musę, nutūpusią ant Eifelio bokšto viršaus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O FZ28 optikos kokybė geresnė...
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2009 03 25, 19:17)
Pritariu  thumbup.gif Dar pridėkim meeeegaaaazoooooommmmm! Rinkom fotoaparatą vienai mielai mergaičiukei, kuriai rūpėjo neišleisti daug pinigėlių, bet gauti gerą kokybę. Tuo metu FZ28 dar nebuvo išėjęs, todėl nusipirko TZ5, ir labai džiaugėsi, nes baterijos laiko pakankamai, funkcijos patinka, o svarbiausia - kelionėse prizoomina musę, nutūpusią ant Eifelio bokšto viršaus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif O FZ28 optikos kokybė geresnė...

skaitau ir sirdi glosto ,kad si pasirinkau... vis dar savo laukiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(torisa @ 2009 02 05, 20:00)
Gal kas galit patarti, ką reikia patikrinti perkant fotoaparatą pagal skelbimus?
Nusižiūrejau Panasonic TZ5 (perskaičiau n apžvalgų ir vartotojų atsiliepimų, žinau, kad nėra tobulas cool.gif )
Karts nuo karto pasitaiko skelbimų, kur tokio fotiko kaina 200-300 Lt mažesnė nei parduotuvėje. Greičiausiai jie bus be garantijos, tai ką reikėtų bent minimaliai patiktinti, kad neužsirauti ant kokio defektuoto?
O gal neverta rizikuoti g.gif ?

Pabandyk čia pasiieškoti info ir kreiptis: www.fotoaparatai.lt, tikrai padės išsirinkti ir svarbiausia kainą paderina...
ir tikrai bus su visom garantijom thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heli: 26 kovo 2009 - 11:24
Sveiki, 4u.gif

Nusižiūrėjau du modelius bet negalutinai:

1.Canon powershot SX200 IS
2. Panasonic FZ28

Aš iš fotoaparato tikiuosi:

1. Gerų foto esant blogam apšvietimui
2. Kad nesilietų foto drebant rankoms
3. Kad galima užfiksuoti judesį
4. Kad būtų kuo natūralesnės spalvos
5. Norisi gero zoom'o
6. Kompaktiškumas ne paskutinėje vietoje taip pat
7. Kaina iki 1500Lt ir pan.
8. Kad filmuotų HD raiška, ir filmuotas vaizdas atrodytų neblogai.
9. Baterijos talpumas taip pat svarbus.
10. Fotoaparato ilgaamžiškumas ir patogus naudojimas

Gal noriu ir daug, bet gal būt yra modelis kuris lūkesčius pateisintų. Man nereikia atskirai kameros ir fotiko, nes būna kad nori tą pačią akimirką ir pafilmuot ir foto padaryt, tad reiktų kad modeliukas daug maž savo darbą atliktų tinkamai.

Nikon nesirenku, nes jie yra lėti pakankamai. O šiaip esu mėgėja, lyg šiol naudojuos SAMSUNG LX60 ir gerai. Bet norisi dar geriau biggrin.gif Veidrodinio nenoriu, nes jis sunkus ganėtinai, o be to reiktų ir tašės spec jam nešiotis biggrin.gif
Atsakyti
pagaliau gavau savo Panasonic Lumix FZ 28 thumbup.gif siandien didsioji bandymu diena ax.gif pirmas ispudis thumbup.gif super ,kad toks kompaktiskas , is tikruju as bijojau ,kad jis bus didesnis... Filmuoja HD thumbup.gif bandem ant TV ziureti tikarai neblogai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 03 31, 13:32)
Sveiki,  4u.gif

Nusižiūrėjau du modelius bet negalutinai:

1.Canon powershot SX200 IS
2. Panasonic FZ28

Aš iš fotoaparato tikiuosi:

1. Gerų foto esant blogam apšvietimui
2. Kad nesilietų foto drebant rankoms
3. Kad galima užfiksuoti judesį
4. Kad būtų kuo natūralesnės spalvos
5. Norisi gero zoom'o
6. Kompaktiškumas ne paskutinėje vietoje taip pat
7. Kaina iki 1500Lt ir pan.
8. Kad filmuotų HD raiška, ir filmuotas vaizdas atrodytų neblogai.
9. Baterijos talpumas taip pat svarbus.
10. Fotoaparato ilgaamžiškumas ir patogus naudojimas

Gal noriu ir daug, bet gal būt yra modelis kuris lūkesčius pateisintų. Man nereikia atskirai kameros ir fotiko, nes būna kad nori tą pačią akimirką ir pafilmuot ir foto padaryt, tad reiktų kad modeliukas daug maž savo darbą atliktų tinkamai.

Nikon nesirenku, nes jie yra lėti pakankamai. O šiaip esu mėgėja, lyg šiol naudojuos SAMSUNG LX60 ir gerai. Bet norisi dar geriau biggrin.gif  Veidrodinio nenoriu, nes jis sunkus ganėtinai, o be to reiktų ir tašės spec jam nešiotis biggrin.gif

Turimas Fujis S2000HD atitinka tavo poreikius.
Atsakyti
Fuji kažkaip nelabai [pasitikiu] blush2.gif
o jei renkantis tarp tų dviejų, tai kaip supratau panasonikas turi daugiau pranašumų blush2.gif

Canon powershot SX200 IS
http://www.efoto.lt/.../canon_sx200_is
user posted image

PANASONIC LUMIX FZ28 :love:
http://www.efoto.lt/.../panasonic_fz28
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 04 02, 11:10)

nu as bandineju sita tai man jis thumbup.gif kambaryje siandien tik vyksta bandymai, bet foto tai thumbup.gif manau lauke visai super bus bigsmile.gif ie kai pasiziurineji meniu visai nera sunkus mirksiukas.gif
Atsakyti
man dar labai patiko, kad jam papildomai galima lęšius pirkti. Su Raynox lęšiu makro foto galima daryt nerealias (jis kainuoja apie 500litų); dar yra teleskopinis lęšis 1,7 karto padidinantis bendrą zoomą. Žodžiu ir taip jau gerą fotiką galima dar tobulinti. Šnd važiuosiu abiejų pamaigyt, nors šiaip jau nusprendžiau jį pirkti bigsmile.gif
Atsakyti
gal galėtumėte kas patarti, kokį geriausia fotoaparatą pirkti?
pirmiausia, būtų fotografuojami peizažai, portretai, daiktai iš arti - tiek lauke, tiek patalpoje.
iš fotiko norėčiau greito fokusavimo, gero priartinimo, nesilietu vaizdas rankoms sujudejus, kad baterija ilgiau laikytų, judesio fotografavimo galimybe, geros nuotraukų kokybės prie bet kokio apšvietimo. filmavimas ir jo gera kokybė būtų privalumas.
Kaina galėtų būti iki 2000lt.

Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 04 03, 07:39)
man dar labai patiko, kad jam papildomai galima lęšius pirkti. Su Raynox lęšiu makro foto galima daryt nerealias (jis kainuoja apie 500litų); dar yra teleskopinis lęšis 1,7 karto padidinantis bendrą zoomą. Žodžiu ir taip jau gerą fotiką galima dar tobulinti. Šnd važiuosiu abiejų pamaigyt, nors šiaip jau nusprendžiau jį pirkti bigsmile.gif

nu as siandien ir lauke fotografavau thumbup.gif zibutes, medzius vaikus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 04 02, 12:10)

QUOTE(Mader @ 2009 04 02, 16:26)
nu as bandineju sita tai man jis  thumbup.gif  kambaryje siandien tik vyksta bandymai, bet foto tai  thumbup.gif  manau lauke visai super bus bigsmile.gif  ie kai pasiziurineji meniu visai nera sunkus mirksiukas.gif

As irgi sita turiu - labai geras, thumbup.gif jau virs metu "naudojam". Ir dar daug funkciju neissinagrineju. ax.gif
Atsakyti