Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatai - 6

QUOTE(fotolama @ 2010 12 02, 22:00)
Man atrodo, kad jūs pasiklydote visoje toje fotoaparatų pasirinkimo gausoje.

Pradėkime nuo to, kad Olympus E-620 yra veidrodinis fotoaparatas. O jūs rašote, kad nenorite veidrodinių.

Visi minimi fotoaparatai yra su keičiamais objektyvais, o rašote, kad jūs nenorite leisti pinigų objektyvams ir tampytis jų kelionėse... Ar čia ne juos "rakandais" vadinate?

Duotas biudžetas toks, kad drąsiai turbūt ir kokią Leica muilinę nusipirktumėte... Arba veidrodinį + du ar net tris objektyvus.

O gal jūs geriau tiesiog nusipirkite kokį Panasonic DMC-LX5?

Sorry, tikrai pasiklydus esu 4u.gif Todel ir maisausi. Tiesiog noriu praktisko daikto, su normaliu objektyvu, na kad ir su 2 objektyvais, bet, kad man ju pakaktu daugumoje situaciju fotografuot. 4u.gif
Atsakyti
sveikos gal kuri naudojates fotoaparatu sony dsc-h10?nes ji turiu virs metu is pradziu p doh.gif akenciamos foto o dabar....arba numaigyta kazkas bet tai susilieja tai neryskios...nebezionau i garantini nest ar ka su juo daryt...gal kuri naudojo ir turi patirties?
Atsakyti
Sveiki,
Na, pagaliau nusipirkom savo norimą Panasonic TZ-10, ką aš galiu pasakyti - tiesiog nerealu, nuotraukos net prastame apšvietime, kambaryje labai ryškios ir netamsios, nebereikia gaudyti, kad vaikai nejudėtų, tiesiog pyškini ir tiek, jeigu vaikai dūksta, laksto. Man to ir reikėjo, dabar laukiu vasaros, kai bus daug ryškių spalvų gamtoje smile.gif Tiesa, kažkur buvau skaičiusi, kad jis lėtokas, bet man taip neatrodo, parduotuvėje bandėme daug fotoaparatų, tai šis man buvo prie greitesniųjų.
Atsakyti
Sveikutes!
Mes turime Panasonic Lumix DMC - FZ38. Is tikruju neblogas aparaciukas, diena foto super. Tik va, nakti nelabai dar su juo mokame elgtis unsure.gif
Rinkomes pagal daugybe komentaru nete, o ir siaip labai brangaus neieskojome, svarbu, kad foto butu ryskios. Tai manau, lukescius pateisina mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki! Vis dar blaskausi ieskodama fotiko. gal galetumete pakomentuoti Kodak Z915,KodakZ950,SamsungWB600. Kokie esminiai ju skirtumai.Kzkaip apie,,kodakus,, mazai cia atsiliepimu.Reikalinga seimos nuotraukoms.
Atsakyti
QUOTE(Filaretus @ 2009 10 29, 11:18)
O gal kas galėtumėte patarti fotoaparatą iki 2000lt? Prieš tai turėjau Nikon D60, patiko.

Mes nupirkom CANON eos 550 wub.gif dhttp://www.topocentras.lt/shop/fototechnika/veidrodiniai-fotoaparatai/canon-eos550d-18-55is.html
.Dabar TOPOCENTre eina akcija uz gera kaina.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medike @ 2009 07 07, 10:44)
Taigi, mano nuomone, esminiai dalykai, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį, renkantis fotoaparatą:

biggrin.gif ar tikrai?
gal deretu ideti nuoroda i internetini psl is kur nukopinta viskas, nes taip tai tikrai ne jusu cia nuomone.
(nebent tam int. psl ,jusu straipsnis buvo wink.gif )
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2010 12 06, 11:14)
Sveiki! Vis dar blaskausi ieskodama fotiko. gal galetumete pakomentuoti    Kodak Z915,KodakZ950,SamsungWB600. Kokie esminiai ju skirtumai.Kzkaip apie,,kodakus,, mazai cia atsiliepimu.Reikalinga seimos nuotraukoms.

Apie šiuos konkrečius modelius nelabai ką galiu pasakyti, bet kiek tekę susidurti su Kodak, jie daro visai neblogas nuotraukas. Žiūrint į kainą ir kokybę atrodo visai patraukliai. Šio gamintojo fotoaparatai man nepatinka, nes man jie nepatogūs. Kitiems gali atrodyti visai kitaip.
Kažkokių rimtų esminių skirtumų aparatai neturi. Manau, kad reikėtų realiai išbandyti kokioje nors parduotuvėje ir tuomet spręsti kuris patinka labiau. smile.gif Aš būčiau už kurį nors iš kodakų - jie man labiau primena senuosius juostinius fotoaparatus. smile.gif
Atsakyti
Siandien Topo centre labai siule KodakM580. Ka manote apie ji g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2010 12 08, 19:38)
Siandien Topo centre labai siule KodakM580. Ka manote apie ji g.gif ?

Kiek matau nėramechaninės stabilizavimo sistemos, tik kažkokia Kodak sugalvota (trubūt skaitmeninė) prie tokio artinimo optinio 8 jau privalomai turėtų būti, tai šššš g.gif

Įmetu palyginimą, modeliukų, kuriuos vertėtų už tą kainą galbūt pasirinkti, šviesesnė diafragma, plius bus su stabilizatoriumi.

palyginimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simasss: 08 gruodžio 2010 - 18:54
Aciu uz atsakyma 4u.gif ! O parduotuvej aiskino,kad yra dviguba stabilizavimo sistema doh.gif ! Va ir tikek jais doh.gif !
Atsakyti
labas vakaras, gal kas galėtu patarti koki foto aparatą(muiline) galėčiau isirinkti už 300-500 lt kad gerai fotografuotu ir butu lengvas valdymas, aišku norėtusi kad turėtu kuo daugiau pliusų .
kas tai yra
stabilizavimo sistema
vaizdo jutiklis
Atsakyti