Sveiki! Gal galetumete pakomentuoti Fuji FX-JZ300 ir Samsung ES70. Fotoaparatas reikalingas seimos nuotraukoms. Pirmajam dabar nemaza akcija. Gal galetumet patarti . Aciu!
gal galetumet patarti koki fotoaparata pirkti? Koks geresnis? Reikia , kad fotkintu prieblandoj, prastam apsvietime.
canon PowerShot SX210 IS
Canon Digital IXUS 210 IS
Nikon Coolpix L110
Canon PowerShot S95
Kodak EasyShare Z981
Panasonic DMC-FZ38
Samsung WB600
Sony h55
canon PowerShot SX210 IS
Nikon Coolpix L110
Canon PowerShot S95
Kodak EasyShare Z981
Panasonic DMC-FZ38
Samsung WB600
Sony h55
QUOTE(datuke @ 2010 11 23, 21:46)
Reikalingas fotoaparatas šeimos nuotraukoms -išsirinkau Canon PowerShot S90 arba Canon PowerShot S95, gal kas turit, kokie atsiliepimai?, ar reikalingas HD filmavimas?
Čia palyginamasis tos klasės fotoaparatų review:
http://www.dpreview....ndcompactgroup/
Papildyta:
QUOTE(obelele @ 2010 11 23, 19:33)
gal galetumet patarti koki fotoaparata pirkti? Koks geresnis? Reikia , kad fotkintu prieblandoj, prastam apsvietime.
canon PowerShot SX210 IS
Nikon Coolpix L110
Canon PowerShot S95
Kodak EasyShare Z981
Panasonic DMC-FZ38
Samsung WB600
Sony h55
canon PowerShot SX210 IS
Nikon Coolpix L110
Canon PowerShot S95
Kodak EasyShare Z981
Panasonic DMC-FZ38
Samsung WB600
Sony h55
Sakyčiau labai skirtingi fotoaparatai.
Sunku ką nors patart.
Aš asmeniškai imčiau Canon PowerShot S95 arba čia nepaminėtą Panasonic LX5.
QUOTE(Julius3 @ 2010 11 24, 15:46)
kurį rekomenduotumėt iš šių tryjų? nelabai ką suprantu
QUOTE(rackiene @ 2010 11 26, 10:20)
kurį rekomenduotumėt iš šių tryjų? nelabai ką suprantu
Jei nesuprantate, tai gal geriau ką nors iš pigesnių žiūrėkite...
Labas. Gal net neverta klausti ir visi aparatai pajėgūs tą padaryti, bet esu visiška diletantė fotoaparatų klausimais, tad norėčiau pagalbos.
Reikia muilinės primityviosios, mažos, kišeninės. Pagrindinis darbas dokumentų (tekstinių, raidės smulkios - lakraščiai ir t.t.) persifotografavimas, be jokių pretenzijų į kažkokią super-kokybę, tik kad labai nesivarginant būtų galima suskaityti. Norisi, kad greitai dirbtų ir kad nebūtų problemų prie nelabai ryškaus apšvietimo. Įsivaizduoju, kad būtų įmanoma tilpti į sumą iki 400 lt? Į ką geriau dairytis?
Reikia muilinės primityviosios, mažos, kišeninės. Pagrindinis darbas dokumentų (tekstinių, raidės smulkios - lakraščiai ir t.t.) persifotografavimas, be jokių pretenzijų į kažkokią super-kokybę, tik kad labai nesivarginant būtų galima suskaityti. Norisi, kad greitai dirbtų ir kad nebūtų problemų prie nelabai ryškaus apšvietimo. Įsivaizduoju, kad būtų įmanoma tilpti į sumą iki 400 lt? Į ką geriau dairytis?
[quote=fotolama,2010 11 26, 11:21]
[/quot]
norisi gražių foto, su mano dabartiniu Konica Minolta, tai gamtoj foto neblogos, bet vat kai reikia vaikus kokioj aktų salėje fotografuoti košmaras, tamsios foto tai ir žiūriu naujo fotoaparato kažkaip linkstu į Panasonic iš šių triejį. bet įdomu išgirsti, šie ktiek išmanančių apie visus tuos skaičiukus reikalą
[/quot]
norisi gražių foto, su mano dabartiniu Konica Minolta, tai gamtoj foto neblogos, bet vat kai reikia vaikus kokioj aktų salėje fotografuoti košmaras, tamsios foto tai ir žiūriu naujo fotoaparato kažkaip linkstu į Panasonic iš šių triejį. bet įdomu išgirsti, šie ktiek išmanančių apie visus tuos skaičiukus reikalą
QUOTE(Pretoria @ 2010 11 18, 20:05)
Laba vakara,
Patarkite man ar didelis skirtumas tarp Canon EOS 500D ir 550D.
Tiek kiek as skaiciau ir lyginau ,pasirode nelabai.Man kaip perkanciai pirma rimta fotoaparata manau i valias bus ir 500D.Ar tesingi mano apmastymai?
Patarkite man ar didelis skirtumas tarp Canon EOS 500D ir 550D.
Tiek kiek as skaiciau ir lyginau ,pasirode nelabai.Man kaip perkanciai pirma rimta fotoaparata manau i valias bus ir 500D.Ar tesingi mano apmastymai?
I man sita labai idomu
Sindien ziurejom "Elektromarkete" pardavejas siula Canon EOS 500D i kur geriau pirkti Vilniuje?
[quote=asphalt,2010 11 26, 11:50]
Labas. Gal net neverta klausti ir visi aparatai pajėgūs tą padaryti, bet esu visiška diletantė fotoaparatų klausimais, tad norėčiau pagalbos.
[/quote]
Na, galiu pasiūlyti mobilų telefoną su geru fotoaparatu, turinčiu blykstę. Jei apšvietimas prastas be blykstės neprasisuksit. Jei negalit naudoti blykstės - fotoaparato kaina viršys limitą, be to, muilinė nebus kišeninė. Jei blykstę galite naudoti, tuomet tiks praktiškai bet kuris fotoaparatas už tokią kainą.
[quote=rackiene,2010 11 26, 12:42]
[/quot]
[/quote]
Nuotraukas daro ne fotoaparatas, o fotografas. Nežinau kur čia bėda, nes Konica Minolta yra gaminusi ne vieną fotoaparatą. Vienaip ar kitaip, jei tikrai nesuprantate fotoaparatuose ar jums tikrai reikalingas tokio lygio aparatas? Na, jei taip, tuomet rinkčiausi iš Panasonic ir Nikon. Manau sprendimą lemtų tai, kuris patogiau gultų į ranką.
[/quote]
Na, galiu pasiūlyti mobilų telefoną su geru fotoaparatu, turinčiu blykstę. Jei apšvietimas prastas be blykstės neprasisuksit. Jei negalit naudoti blykstės - fotoaparato kaina viršys limitą, be to, muilinė nebus kišeninė. Jei blykstę galite naudoti, tuomet tiks praktiškai bet kuris fotoaparatas už tokią kainą.
[quote=rackiene,2010 11 26, 12:42]
[/quot]
[/quote]
Nuotraukas daro ne fotoaparatas, o fotografas. Nežinau kur čia bėda, nes Konica Minolta yra gaminusi ne vieną fotoaparatą. Vienaip ar kitaip, jei tikrai nesuprantate fotoaparatuose ar jums tikrai reikalingas tokio lygio aparatas? Na, jei taip, tuomet rinkčiausi iš Panasonic ir Nikon. Manau sprendimą lemtų tai, kuris patogiau gultų į ranką.
QUOTE(analat @ 2010 11 28, 18:06)
I man sita labai idomu
Sindien ziurejom "Elektromarkete" pardavejas siula Canon EOS 500D i kur geriau pirkti Vilniuje?
geriau butu 550D, o siaip kainos/kokybes geriausia santyki dabar turi naujasis Pentax K-r Ir pinigu sutaupysit ir rimciau pagaminta daikta turesit
O gal kas galėtų patarti dėl fotoaparato vaikui - pati turiu veidrodinį, su kuriuo nesiskiriu ir esu patenkinta, bet vis dėlto savojo fotoaparato vaikui į mokyklines ekskursijas vežtis neduosiu Taigi, kokį būtų galima įtaisyti fotoaparatą vaikui? Net dėl skaitmeninių parametrų nesu tikra, vienas kas ateina į galvą, tai atsparumas smūgiams (vaikas dar ne iš tų, kurie moka saugoti daiktus ) Iš šios kategorijos yra canon D10, olympus though serijos, dar kažkokie yra, bet kaip manot, ar reikia jų tokių? Gal kas turi kokių patarimų ir pasiūlymų?