Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatai - 6

QUOTE(MELDA @ 2010 09 15, 08:31)
fotoaparatas
noriu pirkti fotoaparatą 12m merginai, kažin ar jis vertas dėmėsio?

Žiūrint kokios kainos ribos.
Mano nuomone didžiausias minusas, kad objektyvas nėra plataus kampo.
Jei iš pigesnių su plačiu kampu, tai šitas visai neblogas http://www.fotohobis...em.php?id=3,388
Atsakyti
XXX
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituanus vulgaris: 16 rugsėjo 2010 - 11:29
Sveiki,

ateinu ir as pas jus, nes noriu patarimo ar kazkokiu atsiliepimu, nes ieskau fotoaparato ir galvoju gal sita isigyti, ka jus manote? g.gif
user posted image

user posted image

jei ne, tai gal kazka panasaus galite patarti uz tokia kaina ir kad butu tokio tipo g.gif Dekui Jums labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2010 09 20, 02:02)
galvoju gal sita isigyti, ka jus manote?  g.gif

Turiu du klausimus:
1) Kodėl renkatės būtent veidrodinį fotoaparatą?
2) Kodėl renkatės būtent Sony?
Atsakyti
todel, kad buvau pasiemus pas pusbroli pasizaisti siek tiek su soniuku, tai man labai patiko, tik kad pas ji senesnis modeliukas... lengvas naudojimas, grazios foto gaunasi lyginant su mano muiline... ir pasiskaicius man visai aprasymas patiko...

bet jau viskas, gavau siandien as ji dovanu ax.gif dabar tikiuosi neisgirsti is Jusu blogos nuomones apie ji smile.gif

gal kazkas turi ir gali papasakoti kazka idomaus apie ji? noriu labai padaryti foto nespalvota, o viena detale spalvota, kazi tai imanoma ar cia su photoshopu reikia jau draugauti? g.gif
Atsakyti
Sveiki,
tik baigesi garantija ir as neisbrendu is fotiko problemu,dabar yra taip:
kiekviena syki ijungus visi parametrai buna atsistate i gamyklinius speja,tik ijungiu klausia ar nustatyti data,tada turiu eiti perstatyti pixelius,fokusus,nu zodziu viskas kitaip. Isjungiu,ijungiu ir vel tas pats doh.gif gal kas patars kokia cia beda? ir nuo ko? verysad.gif
Atsakyti
Nu va, kankinuosi...Reikia pigaus fotikiuko man. Veidrodinis yra, bet del jo dydzio atiduotas i vyriskas rankas, o man reikia tokio, kad i rankinuka isimetus galima butu pamirsti apie ji. Zodziu, prasau jusu patarimo, ka rinktis is siu:
1. Panasonic Lumix DMC-FS30
2. Canon ixus 120 s
3. Kodak Z950
4. Fuji S1800
Ju kainos 500-600lt
Paskutinius du patare kazkoks profas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Habibi @ 2010 09 29, 13:18)
Nu va, kankinuosi...Reikia pigaus fotikiuko man. Veidrodinis yra, bet del jo dydzio  atiduotas i vyriskas rankas, o man reikia tokio, kad i rankinuka isimetus galima butu pamirsti apie ji. Zodziu, prasau jusu patarimo, ka rinktis is siu:
1. Panasonic Lumix DMC-FS30
2. Canon ixus 120 s
3. Kodak Z950
4. Fuji S1800
Ju kainos 500-600lt
Paskutinius du patare kazkoks profas sad.gif

Pats geriausias budas suzinoti- iveskite kiekviena fotoaparata i google salia darasius atsiliepimai, is zmoniu atsiliepimu geriausiai susidarysite nuomone, kuris ju geriausias smile.gif
Atsakyti
Na, jei reikia pigaus, tai ar ne geriau su mobiliaku fotografuoti? smile.gif Ir į rankinę telpa. smile.gif Negi daugiau jokių reikalavimų fotikui nekeliate?
Atsakyti
Gal kas jau turit Panasonic DMC-LX5 įsigije? kaip atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
Noreciau patarimo..
Ruosiames pirkti skaitmenini fotoaparata, mazdaug iki 600 Lt, gal patarsite koki geriau isigyti....
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2010 10 22, 11:23)
Noreciau patarimo..
Ruosiames pirkti skaitmenini fotoaparata, mazdaug iki 600 Lt, gal patarsite koki geriau isigyti....

Dydis svarbu?
Prieš tai turėjote? Kokios bėdos?
Kam naudosite, viskam ar konkrečiai kažkam?
Simatijos yra kažkam?

Čia tas pats kaip perkant drabužį, dydį žinot, spalvą žinot, kodėl keisti reikia arba naujo žinot? Pasidalinkite, bus lengviau patarti. g.gif
Atsakyti