Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatai - 6

O, aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Žadu šiandien per fotofabrikas.lt užsisakyti SX110 IS, turbūt padariau neblogą sprendimą, tik šiandien per pietus nulėksiu paveizėti kaip realybėje tas fotikas atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2009 02 19, 08:50)
O, aciu labai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Žadu šiandien per fotofabrikas.lt užsisakyti SX110 IS, turbūt padariau neblogą sprendimą, tik šiandien per pietus nulėksiu paveizėti kaip realybėje tas fotikas atrodo 4u.gif

gal pagalvok:)

nes ten sx 100 brangiau
nei sx 110 kitoje vietoj smile.gif)))

mes pirkom čia

http://www.fotohobis...em.php?id=3,245

palygink, po kiek prašo plėšikai

http://www.bms.lt/lt.../view/?id=42609
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BalticGold: 19 vasario 2009 - 09:15
QUOTE(Avietytė @ 2009 02 18, 15:12)
O kaip fotikas Canon Powershot A2000 IS, Canon Powershot SX110 IS; SX100 IS, o gal  geriau Canon Digital Ixus90 IS?

Turiu canon ixus 90is-superinis fotikas thumbup.gif, kai svarsciau koki pirkt-tai tik is canon,bet sis modeliukas tiesiog prilypo prie ranku,ir nesigailiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš jaučiu pribrendau DSLR'sui. wub.gif Taupau pinigėlius ir pirksiu. Tik svarstau, ar imti canoną kokį nors 450d ar nikoniuką d40 arba d60. Šiaip save laikau canon'iste ir mielai imčiau canon'ą, bet nikon kaip ir pigesni, o kokybė vistiek geresnė nei bet kokios muilinukės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2009 02 21, 22:57)
Aš jaučiu pribrendau DSLR'sui.  wub.gif Taupau pinigėlius ir pirksiu. Tik svarstau, ar imti canoną kokį nors 450d ar nikoniuką d40 arba d60. Šiaip save laikau canon'iste ir mielai imčiau canon'ą, bet nikon kaip ir pigesni, o kokybė vistiek geresnė nei bet kokios muilinukės.  smile.gif

Kaina šiuo atveju - svarbiausias kriterijus?
Atsakyti
labas, supermamos smile.gif
skaitinejau skaitinejau sita tema ir nusprendziau jusu paklausineti smile.gif

ketinu pirkti nicon d40 fotoaparata ir iskilo klausimas- kaip su objektyvais ir visa kita papildoma technika.
JEi palaipsniui pirksiu sitam fotoaparatui tinkancius papildus, ir po metu tarkim igusiu ir pirksiu kita aparata- tarkim nikon d90- ar papildoma technika bus tinkama ir jam? ar reikes komplektuoti is naujo?

gal kvailai skamba, bet man kaip pradedanciajai labai smalsu, ar verciau yra pataupyti ir pirkti iskart geresni fotoaparata, ar veikiau apsiprasti su veidrodiniu paprastesniu ir tik igudus pirkti geresni smile.gif
na o tada aisku klausimelis del priedu smile.gif

Busiu dekinga, jei aks atsiliepsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2009 02 22, 13:53)
Kaina šiuo atveju - svarbiausias kriterijus?

Be abejo, ne paskutinėje vietoje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2009 02 19, 09:50)
O, aciu labai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vis delto nusipirkau SX110 IS wub.gif
Atsakyti
Pries perkant fotika reikia pagalvoti kur, kiek ir kokiu tikslu tu ji zadi naudoti. Manau, kad megejui visiskai uztenka ir paprastesnio. Kas is to jeigu fotike bus tiek funkciju, kuriu tu nenaudosi, o moketi uz jas vistiek reikes ji perkant. Siuolaikiniai fotikai visi neblogai fotkina.
Atsakyti
Tai žinoma, kad reikia rimtai apmąstyti, bet pvz.: aš esu toks egzempliorius, kuris labai greit išmoksta net ir "baisiausiais žvėriais" naudotis, jei kalbam apie brangesnių fotikų valdymą. O ir šiaip myliu, gerbiu ir šiaip mėgstu kokybę, visame kame. Paprasčiausiai nebeišsitenku su muilinuke paprasta. schmoll.gif Tad tvirtai apsisprendžiau t-a-u-p-y-t-i 4u.gif
Atsakyti
Avietyte, Baltic Gold,

na ir kaip canon sx110? Jau antrą savaitę žiūrinėju būtent šį fotiką. Skaitau apie jį visur kur tik įmanoma - įvertintas jis labai gerai, tik dalis vartototojų pabrėžia trumpą baterijų naudojimo laiką. Bet jei su šia problema susitvarkai - tuomet pasirinkimas labai geras. Lauksiu Jūsų "apžvalgos" biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(UpėRa @ 2009 02 26, 10:53)
Avietyte, Baltic Gold,

na ir kaip canon sx110?  Jau antrą savaitę žiūrinėju būtent šį fotiką.  Skaitau apie jį visur kur tik įmanoma - įvertintas jis labai gerai, tik dalis vartototojų pabrėžia trumpą baterijų naudojimo laiką. Bet jei su šia problema susitvarkai - tuomet pasirinkimas labai geras.  Lauksiu Jūsų "apžvalgos"  biggrin.gif .

Bent jau aš kolkas nieko pasakyti negaliu dėl baterijų, galėsiu apie tai pakalbeti kovo 22, kai busiu grizusi is keliones. Siaip jis man patinka, didelis ekranas, nuotraukytes ryškios.
Ir dar mes nusipirkom 4 pakraunamas batarkes su pakroveju ir dar 2 nusipirksim, kad dvi butu fotike, o 4 kad butu reikalui esant pakrautos. Is tikruju nezinau kiek tos dvi pakrautos batarkes laiko ir kiek su jomis galima padaruti foto. O kai tu skaitei apie tas baterijas, tai butent gal uzskaitei ka reiskia tas trumpas bateriju naudojimo laikas?
Atsakyti