Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatai - 6

QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 04 16, 13:00)
nu mes turim 8 metu skaitmenini su tom AA baterijom, tai daugiau nebenoriu, kiek kartu jas keite esam, pakroveju nauju pirke. kazkaip licio atrodo patvariau laiko ir ilgiau metu blush2.gif

Pirkote bile kokius AA akumuliatorius su bile kokiu krovikliu. Jei būtumėte iškart nusipirkę normalius, tai dabar šnekėtumėte visai kitaip.

Man tie ličio akumai labai nepatinka pirmiausia dėl to, kad pas kiekvieną prietaisą jie vis kitokie, tai pilnas stalčius įvairiausių kroviklių. Aš neburnočiau prieš tuos Li-Ion akumuliatorius, jei jie būtų kažkaip standartizuoti ir juos galima būtų naudoti įvairiuose prietaisuose.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 04 16, 13:08)
Pirkote bile kokius AA akumuliatorius su bile kokiu krovikliu. Jei būtumėte iškart nusipirkę normalius, tai dabar šnekėtumėte visai kitaip.

Man tie ličio akumai labai nepatinka pirmiausia dėl to, kad pas kiekvieną prietaisą jie vis kitokie, tai pilnas stalčius įvairiausių kroviklių. Aš neburnočiau prieš tuos Li-Ion akumuliatorius, jei jie būtų kažkaip standartizuoti ir juos galima būtų naudoti įvairiuose prietaisuose.

Turim ir mes pakroveja. Pirkom ne iš pigesnių. Dar veikia, bet baterijos po 6 metų jau reiktų keisti. Matyt jos savo limitus turi.

O dėl ličio baterijos fotoaparate, patogu ta prasme, kad ilgiau laiko. tarkim mums menesiui - 2 savaitėms, užtenka. Įsikrauna ne taip greitai kaip elementai, bet patogumas šiek tiek geresnis.
Atsakyti
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 04 16, 14:00)
nu mes turim 8 metu skaitmenini su tom AA baterijom, tai daugiau nebenoriu, kiek kartu jas keite esam, pakroveju nauju pirke. kazkaip licio atrodo patvariau laiko ir ilgiau metu blush2.gif

sakykite, turim galimybe pasiimti su nuolaida uz 450lt canon IXUS 95 IS, ar verta? 4u.gif

ir as laukiu nuomones apie si modeli (ixus 95 IS) bigsmile.gif
nes kaip tik toki man parekomendavo kolega vietoj Canon powershot A 480 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2010 04 16, 17:37)
ir as laukiu nuomones apie si modeli (ixus 95 IS)  bigsmile.gif
nes kaip tik toki man parekomendavo kolega vietoj Canon powershot A 480  tongue.gif

nu mes nusipirkom visdelto ixus 95 is, tai nuomone veliau parasysiu apie ji, jei ka suprasiu aisku 4u.gif blush2.gif

valkata, baterijos ir pakrovejas nebuvo is pigiausiuju, anais laikais amerikoj pirkta viskas smile.gif tiek, kad po tiek metu savaime aisku jau pasensta ir t.t. po to pirkom pakraunamas jau cia lietuvoj, tai jos isvis vos metus atlaike, ir po to, kad ir kiek berkautum, kelios nuotraukos padaromos ir issikrauna doh.gif taigi norejom naujo fotoaparato, nes visgi senukas ilgai galvoja, vaikas speja pabegti, nuotraukos susilieje ir tas pastovus krovimas atsibodo. manau licio ilgiau issilaikys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 04 16, 17:19)
nu mes nusipirkom visdelto ixus 95 is, tai nuomone veliau parasysiu apie ji, jei ka suprasiu aisku 4u.gif  blush2.gif

o kur pirkot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2010 04 16, 20:17)
o kur pirkot?  ax.gif

is vienos IT imones ax.gif [/COLOR]

kol kas galiu pasakyti, kad visai nieko tas fotoaparatas. nuotraukos atrodo gan ryskios, bet dar neikeliau i kompa ir gerai nepaziurejau. smagus toks, tik dar gerai neapziurejom smile.gif
Atsakyti
laba gal kas turi canon g11 fotoaparata,gal kokiu atsiliepimu butu,labai jo noreciau sako kad neblogas,esu ne profe tad galvoju man uztektu tokio tik va niekur nerandu apie ji atsiliepimu
Atsakyti
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 04 16, 19:52)
is vienos IT  imones ax.gif [/COLOR]

kol kas galiu pasakyti, kad visai nieko tas fotoaparatas. nuotraukos atrodo gan ryskios, bet dar neikeliau i kompa ir gerai nepaziurejau. smagus toks, tik dar gerai neapziurejom smile.gif

gal galit parasyt i az, is kokios, jei jie prekiauja ,,visiems'' ax.gif ir kiek kainavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2010 04 16, 23:28)
gal galit parasyt i az, is kokios, jei jie prekiauja ,,visiems''  ax.gif ir kiek kainavo  smile.gif

zinokit niekuo negaliu padet, nes tai neparduotuve, pirkom per imone..
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2010 04 16, 19:21)
laba gal kas turi canon g11 fotoaparata,gal kokiu atsiliepimu butu,labai jo noreciau sako kad neblogas,esu ne profe tad galvoju man uztektu tokio tik va niekur nerandu apie ji atsiliepimu

http://www.dpreview....views/canong11/
Aš asmeniškai veidrodinį pirkčiau, už tokia kainą.
Atsakyti
o gal kas zino kur rasti canon g11vartotojo instrukcija kur butu paaiskintos funkcijos,nes prie fotiko labai minimali instrukcija ir nera zenkliuku,funkciju paaiskinimu o funkciju ten labai dau,anglu kalba yra bet man reiktu rusu arba lietuviu,aciu
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2010 04 27, 09:23)
o gal kas zino kur rasti canon g11vartotojo instrukcija kur butu paaiskintos funkcijos,nes prie fotiko labai minimali instrukcija ir nera zenkliuku,funkciju paaiskinimu o funkciju ten labai dau,anglu kalba yra bet man reiktu rusu arba lietuviu,aciu

Fotofabrikas prie prekių įdeda internete. Prisijungi prie jų puslapio, nueini prie fotiko, spaudi ant TAB'o (Skiltelės) specifikacija ir apačioje būna nuoroda. Gal ne visada išsamiausia kiek buvau radęs, bet pakanka.

Kad neklaidžiotum sumečiau iš ten

G11 kaip suprantu skanuota trumpa:
http://www.fotofabri...oads/G11_LT.pdf

G11 RUS (tos turėtų per akis pakakti)
http://www.fotofabri...fabrikas.lt.pdf

Na ir lietuviška G10 (turi būti panašios funkcijos)
http://www.fotofabri...otofabrikas.pdf

Vsio imkit mane ir skaitykit g.gif
Atsakyti