laba visiems, na ka nusprendziau nepirkti veidruodiniu fotiku nes iki 2000lt nieko gero nenupirksiu,na bent jau man taip paaiskino,nes modeliuose kurios as ziurejau nera vaizdo stabilizavimo,o tai reiskia kad jei pajudinsiu ranka fotografavimo metu nuotrauka gali issilieti? arba vaziuojant masina neuzfiksuosiu momento?
daba ziuriu is canon serijos sx 1is,sx20is,sx10is,sx120is. bandau susigaudyti kuom jie skiriasi. kas patars?
o ir dar prisiminiau iki 2000 nenupirksiu veidruodinio fotiko ir kad filmuotu,nebent pentax k7 siule,bet pentax nenoriu,sako ten matrica prastesne nei canon. o kas ira is vis matrica,kaip jinai zymima
o gal kas nors turit lietuviska vartotojo instrukcija PANASONIC DMC TZ7?
Ingridik81, jei tu nori fotografuoti, tai perki kuo paprastesni aparata ir fotografuoji. O jei baisu, kad pardavejai isdurs ikisdami 'bloga' aparata ar nesupranti elementariu fotoaparato funkciju - tada darai 'namu darbus' sededama ir skaitydama kas yra kas. Cia vienas gidas, apie ka yra veidrodiniai fotoaparatai. Bet tai apie technine puse. Tuo tarpu cia yra vieno veikejo pamastymai kuo is tikruju turetu rupintis fotografuojantys, o del ko neverta jaudintis. Nepykit, kad taip ne tiesiai i tema, bet sioje situacijoje nezinau tinkamesnio patarimo.
kreipiuosi patarimo perkam fotoparata: neieskom imantraus, neesam profai todel tiks paparstesnis nelabai ka nusimanau tik girdejau kad reiktu kad butu stabilizavimo sistema ir optinis priartinimas kuo didesnis paziurejus visus i aki krito sis Samsung PL60
http://www.camerabox...ProductID=10177 gal galit patart kas ar gal kas turi toki ar siap gal koki galetu kas pasiulyt iki 600
http://www.camerabox...ProductID=10177 gal galit patart kas ar gal kas turi toki ar siap gal koki galetu kas pasiulyt iki 600
QUOTE(dailija @ 2009 12 30, 18:11)
o gal kas nors turit lietuviska vartotojo instrukcija PANASONIC DMC TZ7?
O tu turi sita fotoaparata? Gal pasidalintum ispudziais? As kaiptik sita modeliuka nusiziurejus ir jau taupau pinigelius tai butu idomu isgirsti nuomone kaip jis-ar gera foto kokybe, kaip batareika laiko ir pan
Laba diena,
Nezinau kur rasyti bet gal kam reikes PARDUODU NAUJA POTOAPARATA SU GARANTIJA Fujifilm S2100 HD. Fotoaparatas VISAI NENAUDOTAS.
Kaina: 440 lt (vnt.)
Vilniaus m.
Tel. pasiteiravimui.: 867598626
ATSIPRASAU, KAD NE TEN PATAIKIAU.
Nezinau kur rasyti bet gal kam reikes PARDUODU NAUJA POTOAPARATA SU GARANTIJA Fujifilm S2100 HD. Fotoaparatas VISAI NENAUDOTAS.
Kaina: 440 lt (vnt.)
Vilniaus m.
Tel. pasiteiravimui.: 867598626
ATSIPRASAU, KAD NE TEN PATAIKIAU.
sveiki. isigijau fotika canon s2 is , tik nieko apie ji neismanau,gal kas geletu biski ka apsviest ar paaiskint,o gal kas turetu naudojimo instrukcija lietuviu kalba? buciau beproto dekinga uz betkokia info
sveiki, nežinau ar čia pataikiau, bet tikiuosi sulauksiu pagalbos
man reikia pakeisti vidinį fotoaparato ekraną. Turiu senučiuką olympus mju600, prieš gerus metus išmečiau fotoaparatą ir suskilo vidinis ekranas, kadangi turiu kitą, o šitą naudoju ekstra atvejams tai enkeičiau to ekrano ir fotografuodavau " aklai". Bet dabar tam fotikui kažkas pasidarė, įjungus nefotografuoja, nežinau ar sugedo, ar nusireguliavo kokios funkcijos, nes ekranas nieko nerodo
tai vat ir galvoju kiek man galėtų kainuoti tas ekrano keitimas? ar apsimoka? ir kas Vilniuje ar Alytuje galėtų tokį darbą atlikti?
man reikia pakeisti vidinį fotoaparato ekraną. Turiu senučiuką olympus mju600, prieš gerus metus išmečiau fotoaparatą ir suskilo vidinis ekranas, kadangi turiu kitą, o šitą naudoju ekstra atvejams tai enkeičiau to ekrano ir fotografuodavau " aklai". Bet dabar tam fotikui kažkas pasidarė, įjungus nefotografuoja, nežinau ar sugedo, ar nusireguliavo kokios funkcijos, nes ekranas nieko nerodo
tai vat ir galvoju kiek man galėtų kainuoti tas ekrano keitimas? ar apsimoka? ir kas Vilniuje ar Alytuje galėtų tokį darbą atlikti?
QUOTE(Rose Prick @ 2010 03 11, 17:31)
Pataisymas gali nemazai kainuoti ir jei jis tikrai sugedes, o tu jau busi sumokejus pinigelius uz nauja ekrana? Gal bandyk ieskotis meistro... O jei labai nori pasikeisti ekrana Girdejau eBay yra rinkinukai (Lunix TZ6 vidinis ekranas kazkoks labai trapus, tai kazkur skaiciau, kad zmones patys keiciasi, nes pas meistrus nest tai vos ne antras fotoaparatas iseitu )
QUOTE(Rose Prick @ 2010 03 11, 20:31)
Mums irgi panasiai buvo. Iskrito ant zemes, nors viduj ekranas neskilo, taciau dabar nuotrauku kokybe prasta
Vezem taisyt, tai patare, kad neverta, nes kainuotu bloga dali pakeist apie 400 Lt, todel patare geriau nauja nusipirkt.
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 12 25, 13:43)
laba visiems, na ka nusprendziau nepirkti veidruodiniu fotiku nes iki 2000lt nieko gero nenupirksiu,na bent jau man taip paaiskino,nes modeliuose kurios as ziurejau nera vaizdo stabilizavimo,o tai reiskia kad jei pajudinsiu ranka fotografavimo metu nuotrauka gali issilieti? arba vaziuojant masina neuzfiksuosiu momento?
daba ziuriu is canon serijos sx 1is,sx20is,sx10is,sx120is. bandau susigaudyti kuom jie skiriasi. kas patars?
o ir dar prisiminiau iki 2000 nenupirksiu veidruodinio fotiko ir kad filmuotu,nebent pentax k7 siule,bet pentax nenoriu,sako ten matrica prastesne nei canon. o kas ira is vis matrica,kaip jinai zymima
As turiu senuciuka Canon Pirktas pries 5 metus,dar ir pixeliu tik 5 milijonai,bet fotkina Kokybe labai gera Mano patarimas butu toks,jei perki asmeniniui naudojimui t.y. seimos nuotraukoms daryti ir nesiruosi fotkinti kokiu tai meniniu vaizdu ar eit uzdarbiaut su juo,tai pirk kad butu kuo mazesnis (kad tilptu laisvai i kisene ar mazyte rankine),butinai turibut stabilizavimo sistema,kad butu filmavimo galimybe ir aisku optinis priartinimas kuo didesnis(skaitmeninis nebutina).Tiesiog turiu toki pavyzdi,kaip draugams isiule brangu pusiau profesonalu fotika,o jie nemoka isnaudot jo galimybiu,tai nuotraukos ne kokios kokybes,o va gremezdas kaip reikiant jei kur vezasi tai atskiros rankines reikia
Sveiki foto myletojai Gal galetumet pagelbet ir parekomenduoti koki muilinuka - esminis kriterijus filmavimo gera kokybe, aisku malonu butu ir foto kokybiskos lauke, nes namie turiu veidroduka su blicu, tai pakanka. Bet noretusi trumpu filmuku apie auganti mazyli iamzint ar einant i lauka i rankine gal koki nelabai dideli isimest Kaina nera grieztai apribota, bet kadangi tai ne pirmas fotoaparatas namie, noretusi pigiau. Is anksto aciu uz pagalba