Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatai - 6

QUOTE(Bomba @ 2009 11 16, 00:24)
Ka gero/blogo galetumete pasakyti apie NIKON coolpix S620 ?  rolleyes.gif

Aparatas gana neblogos klases, bet jau nenaujas. Geriau Fujifilm F70 - ir filmuoja geriau, ir nuotraukos patamsyje geresnes, ir judesi geriau gaudo, maziau sulietu kadru: http://www.fotofabri...ix-F70-EXR.html
Panasonic FZ8 - senas, nebegausite
Panasonic TZ5 - taip pat
Panasonic FX55 - taip pat senokas, neis gauti, bet geras variantas, reiktu paieskoti, gal dar pas ka nors yra
Sony W210 - primityvus, patalpose blogai fotografuoja
Canon Ixus 95 - kaip is nebrangiu neblogas, funkcijo mazoka, paprastas, bet nuotrauku kokybe gera, automatinis
Fuji F60 - labai geras variantas, bet bijau, kad jau sunku bus gauti, modelis nenaujas, bet jei eitu gauti, bus visi patenkinti, naujesnis F70 - daug brangesnis, galima dar i F100 dairytis, F klases Fuji - geri aparatai.
Is Ixus serijos dar salyginai priimtina Ixus 100 kaina, mazytis, bet nuotraukos geros.
Is Panasonic - TZ7 ir TZ6 geri, bet labai jau nemazai kainuoja.
Casio H10 - puikus, bet irgi kaina apie 900 sukiojasi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suomis: 18 lapkričio 2009 - 16:19
QUOTE(Suomis @ 2009 11 18, 16:10)
Fuji F60 - labai geras variantas, bet bijau, kad jau sunku bus gauti, modelis nenaujas, bet jei eitu gauti, bus visi patenkinti,

aciu 4u.gif jau anksciau buvau sita nuziurejusi, tai dabar apsisprendziau ir ja gavau rolleyes.gif
dabar tik ismokti naudotis, o tai funkciju begalybe doh.gif jei fotkinsiu automatu tai nepasijaus visas geris manau doh.gif
Atsakyti
nusipirkau Fujifilm s2100 hd (http://www.fotofabrikas.lt/items/FujiFilm/Skaitmeniniai-fotoaparatai/74edf9.2-Fujifilm-FinePix-S2000HD.html) modeliuka, istrukcijos dar neskaiciau, bet kiek nustatymus pamaigiau, man js patiko, dideles galimybes pradedanciajam...

makro funkcija gera
http://public.fotki....jufilm-s2100hd/

be blico, nakti gerai fotografuoja...
http://public.fotki....2100hd-miestas/

thumbup.gif
Atsakyti
sveiki,
gal jau yra turinčių Panasonic Lumix FZ38?
siuo metu turiu Canon S3 IS ir galvoju pirkti FZ28 arba FZ38.
Gal galite patarti smile.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Reikia žinančiųjų patarimo... Planuojame pirkti mažiuką fotoapartą, ekstra atvejams, pamaininį, kai rimtą nešiotis nepatogu. Kiek teko matyti nuotraukų, kokybė labai nekokia tų pigučių Olympus ir pan. Bet turėjome vieną iš pirmųjų Nikon, jo nuotraukų kokybė buvo nepriekaištinga, todėl dabar irgi mąstom apie Nikoną. Kurį modelį rekomenduotumėt už padorią kainą? Gal kas turit kokį ir esat labai patenkinti ar atvirkščiai - nerekomenduotumėt. Ačiū.
Atsakyti
Sveikos. Paskaiciau siek tema, bet man kaip tik eilinei zioplai vartotojai vis tiek labai sunku pasirint 4u.gif

Pribrendo reikalas pirkti fotoaparata ax.gif

Pirmas reikalavimas, kad kaina butu iki 1000 Lt, na gali max 100 Lt but daugiau, bet siaip noreciau, kad 1000 nesiektu ax.gif

Antra - noriu, kad butu gera makro funkcija. Tenka daznokai daryt smulkiu daiktu foto (tokiu kaip monetos, papuosalai)

Trecia - kad per daug nebijotu drebanciu ranku rolleyes.gif

Ketvirta - iseitu nuotraukos ne tik lauke bet ir kambaryje... Daugiausia fotografuoju vaikus...

Noriu ryskiu ir kokybisku foto, greito fokusavimo, nes ziauriai nemegstu tokiu, kur kol nufotografuoja gali iseit is nuotraukos unsure.gif
Ir dar - noretusi, kad imanoma butu fotkint tamsoje, bet tai nera pagrindinis reikalavimas cool.gif

Prasau profesionalu pagalbos. Pasiulykit ka nors - nes pasirinkimas kaip ir didelis, bet kai pradedi rinktis - neaisku kuris geresnis ir i ka atkreipt demesi doh.gif

Busiu labai dekinga rolleyes.gif
Atsakyti
labuka visoms:) niekad negalvojau kad isrinki fotika bus taip sunku:( kaz kada pati studiavau fotografija,turejau pres 8 metus canon uz 1500lt,tais laikas,padaviau kai baigiau studias,nes pagalvojau kad fotografija ne man. o dabar va prireike fotiko,turiu 3 daba,sony,samsunga ir lumix panasonic,ir visi 3 sugedo kaz kas,tai noriu tik canon firmos ir toki ne prasta iki 1500lt. buvau siandien sirgitoi,man siule nauja modeli uz 1500lt.,powershot s 90,man jis masirode toks maziukas kaip ir maniskiai aisku nepaliginsi pagal kokybe,bet,as noriu gal ir veidrodinio,bet uz tokia kaina rasciau labai prasta turbut. ka man pasiulysit cia? neturiu jokiu kriteriju,na aisku kad turetu visus privaalumus.smile.gif dekoju is anksto
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 12 22, 19:52)
labuka  visoms:) niekad  negalvojau  kad  isrinki  fotika  bus  taip  sunku:(  kaz  kada  pati  studiavau  fotografija,turejau  pres  8 metus  canon uz  1500lt,tais  laikas,padaviau  kai  baigiau  studias,nes  pagalvojau  kad  fotografija  ne  man. o  dabar  va  prireike  fotiko,turiu  3  daba,sony,samsunga  ir  lumix panasonic,ir  visi  3  sugedo kaz  kas,tai  noriu  tik  canon firmos  ir  toki  ne  prasta  iki 1500lt. buvau  siandien  sirgitoi,man  siule nauja  modeli uz  1500lt.,powershot s 90,man  jis  masirode  toks  maziukas  kaip  ir  maniskiai  aisku  nepaliginsi pagal kokybe,bet,as  noriu  gal  ir  veidrodinio,bet  uz  tokia  kaina  rasciau  labai  prasta  turbut. ka  man  pasiulysit  cia?  neturiu  jokiu  kriteriju,na  aisku kad  turetu  visus  privaalumus.smile.gif  dekoju  is  anksto

jei jau studijavai fotografiją, tai su muilinėm gi neprasidėsi...
bet koks fotografas tau pasakys, kad pirk naudotą veidrodinį, paieškok per skelbimus ar pažįstamus,
http://www.skelbiu.l...rodiniai/canon/

kai atsiras įgūdžių ir pinigų, paimsi geresnį.
Atsakyti
dekoju,tai kad jau nusprendziau kad pirksiu svarsatau tarp eos 1000d,ir 450,bet manau kaina lems , studijavau senokai,daba neprisiminsiu jokiu kriteriju,as noriu kad butu lengvai valdomas ir greit fotkintu,ziuriu tarp tu modeliu canon jei su tokiu objektyvu Canon EF-S 18-55MM f3.5-5.6 IS tai kaina skiriasi tik kur daugiau vaizdo tasku? gal galit man tesiog parasyti modeliukus i kurios man taikytis,jei sitie netike
Atsakyti
siaip pasivarciau ineta,tai is ranku nelabai ir pigiai iseina nupirkti:(
Atsakyti
Turiu nikon muiline 8mpix ir labai patenkinta. Super aparatas smile.gif
Atsakyti
buvau sian apziureti tu fotiku,na nezinau,ar man reikia to didelio tokio veidrodinio,noretusi imesti kur i rankinuka ir vsio, o kaip del muiliniu kas koki canon turi?
Atsakyti