Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatai - 6

mes turim Nikon DX40 (veidrodinis ) mes juo patenkinti thumbup.gif vaika kur tik reikia pagaunu ir gerai nufotkinu thumbup.gif

patariu pirkti veidrodini biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***SuperBrunetė***: 12 rugpjūčio 2009 - 11:52
gal galite padeti apsisipresti. blush2.gif sirdis linksta kazkaip prie canon'u tik galvoju ar imti EOS 1000D ar EOS450D.na cia butu man pirmasis veidrodukas... blush2.gif mane domina ar labai dideli skirtumai tarp ju?
isaunksto dekoju.... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif ieskau gero fotoaparato, kuris sufokusuotu gerai nuotraukas ir pan. dydis nesvarbu, gal kas patars 4u.gif nes visai nesiorentuoju juose blush2.gif doh.gif gali but i didesnis, bet svarbu kad puikiai fotografuotu, esu megeja fotografe, visus kampelius isfotografuoju, tai noretusi tokio, kuris apsvietus saulei nedarytu nuotrauku kaip per ruka doh.gif tai koki patartumet ? kaina geriau btuu kad nevirsytu 800lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 07 31, 02:27)
Kokybiškai vaikus fotografuoti yra pats sunkiausias dalykas - jie būna arti ir nepozuoja, nuolat juda. Kokybiškoms veikų nuotraukos reikia gero fotoaparato wink.gif

as laaabai puikiu kadru pagaunu ir su paprastu neimantriu fotoaparatu smile.gif
Atsakyti
sveiki mirksiukas.gif kuri geriau pirkti Panasonic Lumix DMC-FZ28 ar Canon Powershot SX1 IS ax.gif
Atsakyti
Sveikutes mamyciukes 4u.gif
Turejome gal 2 metai olympus fotika ir as nepatenkinta- is arti foto labai graziai iseina, o is toliau jau ryzkumas blanksta.. galu gale sia vasara pateko smeliuko ir sugedo..taisymas 150lt. Dar be to taisyti siuncia i Portugalija. Sugalvojom pirkti nauja, bet gera. Ir taisymo atstovybe turetu buti Lietuvoje. tai manau svarbu. Gal galit patarti koki rinktis? manau, kad didumas man visai nesvarbu, svarbu kokybe.
Pvz. apie 1500lt ax.gif
Atsakyti
o ar nuo fotiko megapixeliu daug kas priklauso, noriu kad foto butu ryskios ne tamsio ir panasiai, bet visad maniau kad megapixseliai viska remia, paskui suzinojau kad jyg ne jie ? ;]
Atsakyti
QUOTE(daywux @ 2009 09 08, 09:51)
Sveikutes mamyciukes  4u.gif
Turejome gal 2 metai olympus fotika ir as nepatenkinta- is arti foto labai graziai iseina, o is toliau jau ryzkumas blanksta.. galu gale sia vasara pateko smeliuko ir sugedo..taisymas 150lt. Dar be to taisyti siuncia i Portugalija. Sugalvojom pirkti nauja, bet gera. Ir taisymo atstovybe turetu buti Lietuvoje. tai manau svarbu. Gal galit patarti koki rinktis? manau, kad didumas man visai nesvarbu, svarbu kokybe.
Pvz. apie 1500lt  ax.gif

As pora metu, kai turiu Olimpus, tai ziuriu kuo toliau, tuo labiau foto kokybe prasteja. Nuotraukos nebe tokios ryskios, kartais susilieja net nejudant, is toliau ryskumas irgi kitoks. Man irgi teko ji tvarkyt, tiesa su garantiniu, bet i jokia Portugalija jo siusti nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 09 09, 15:04)
As pora metu, kai turiu Olimpus, tai ziuriu kuo toliau, tuo labiau foto kokybe prasteja. Nuotraukos nebe tokios ryskios, kartais susilieja net nejudant, is toliau ryskumas irgi kitoks. Man irgi teko ji tvarkyt, tiesa su garantiniu, bet i jokia Portugalija jo siusti nereikejo.

Taip taip ir mes turim pora metu, irgi mums nebe tokios ryzkios nuotraukos, atrodo kad visada sujudinam kai fotografuojam, ir su garantija jau esame taise, laukem visa menesi. Niekam nerekomenduociau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lolipop' @ 2009 09 08, 14:15)
o ar nuo fotiko megapixeliu daug kas priklauso, noriu kad foto butu ryskios ne tamsio ir panasiai, bet visad maniau kad megapixseliai viska remia, paskui suzinojau kad jyg ne jie ? ;]

Nuo megapikselių priklauso nuotraukos dydis. Kokio dydžio nuotrauką ant popieriaus galėsi atspausdint neprarandant kokybės. Realiai 10x15 cm nuotraukai užtenka 2,1 megapikselių. Kokybės jie neįtakoja, tiksliau jei matrica maža, o megapikselių daug, kokybė krenta atsiranda daug triukšų, ypač prietemoj.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Patarkit, prasau, mes su vyru lyg ir nuziurejome pora modeliu, bet dar neapsisprendeme kuri, gal jus daugiau ismanot?

1. Canon PowerSchot SX20 IS
2. Panasonic Lumix DMC-FZ35

Ar su jais imanoma butu padaryti didesne nuotrauka pvz. kaip A4 lapo didumo?
Kai nelabai suprantu, tai nezinau ko ir klausti... g.gif

Gal but svarbu kaip graitai pagauna momenta nufotografuoti, budavo su savo muiline Olympus paspaudi, o vaikas jau seniai baige sypsotis ir tada tik suveikia fotikas...
Atsakyti
QUOTE(daywux @ 2009 09 11, 09:49)
Sveiki  4u.gif

Patarkit, prasau, mes su vyru lyg ir nuziurejome pora modeliu, bet dar neapsisprendeme kuri, gal jus daugiau ismanot?

1. Canon PowerSchot SX20 IS
2. Panasonic Lumix DMC-FZ35

Ar su jais imanoma butu padaryti didesne nuotrauka pvz. kaip A4 lapo didumo?
Kai nelabai suprantu, tai nezinau ko ir klausti... g.gif

Gal but svarbu kaip graitai pagauna momenta nufotografuoti, budavo su savo muiline Olympus paspaudi, o vaikas jau seniai baige sypsotis ir tada tik suveikia fotikas...

abu modeliai šviežutėliai, ką tik pasirodę, tai kainuos daugiau, nes šviežiena... ar verta mokėti daugiau - patys spręskit... Bet abu turėtų geri, nes prieš tai dvi geriausios šiuos kompaktinių fotikų markės:)

skirtumai - minimalūs... canonas su batereikėm, o panasonicas - su akumiku kraunamu... rinktinės, kas patogiau jum.

dėl greičio turbūt panasonicas greičiau atsidaro ir pasikrauna...

bet vaikus reikia nuolat sekti bent 10 min. ir daryti serijas... jei nori gerų kadrų pagauti...

Olympusai atgyvena ...vien del korteliu neverta jų imti

o apie formatą viršuj paaiškinta... A4 pasidarysi be vargo jau 5 mln pixelių...

šite dvigubai trigubai turi, todėl neverta maksimaliu dydžiu fotkinti, daug vietos užims failai
Papildyta:
QUOTE(klik @ 2009 09 09, 14:04)

meskit tuos olympusus lauk... vien xd korteles kiek išlaidų pridaro bereikalingų...
imk canona ar panasonic ir vargo neturėsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (V)ero.man: 11 rugsėjo 2009 - 10:07