Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatai - 6

renkuosi ir as fotoaparata, profesionalaus dar neikandu, nors ir poreikio nera tiek leisti pinigu biggrin.gif isiziurejau Canon Ixus 100 IS, ryt nuvaziuosiu iki parduotuves apziureti is arciau - kaip kokybe, kaip gula rankoj, nors parametrai mane tenkina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nusipirkau aš Pentax X70, tai nesu ypatingai patenkinta- man jis per lėtai fokusuoja, o prie labai šviesaus apšvietimo nuotraukos gaunasi per šviesios darant su auto režimais. Tada jau reik pareguliuot rankiniu , ir dar persireguliuot saturation ir contrast pačiame fotike. Žodžiu, kol kas su juo daugiau prolemų negu fotografavimo malonumo. Dar jame yra įdėtos kelios photoshopo funkcijos. Aš kai naudojuos photoshop kompe, tai man čia nereikalinga funkcija, bet kitiems gal ir visai praverstų. Šiaip galimybės su juo tikrai didelės, tik kantrybės reik.
Rankiniu pareguliuotos nuotraukos(o ir šiaip visos kitos , jei ne per daug šviesioje aplinkoje fotografuotos) yra kokybiškos, man jos patinka. Jei tik fokusuotų greičiau, būtų liuks.
Atsakyti
Sveiki

Turiu ir as rupesti isrinkt mamai fotoaparata. Kadangi ipatingu pageidavimu nera, suma +/- 700 lt, dazniausiai bus fotografuojama architektura ir iv. architekturines detales, plius keliones. Isrinkau Canon PowerShot A1100 IS, ixus atmeciau, nes juos bus per sunku sugraibyt mamai ax.gif
Please profai pakomentuokit pasirinkima, gal ka geresnio galima uz tokia suma issirinkt?? 4u.gif
Atsakyti
Noreciau kad padetumet issirinkt ar gal ka nors patartumet. Noreciau veidrodinio fotoaparato iki 1700lt. Rinkausi is Pentax K-m, Pentax k200D, Pentax k100D body ir Sony DSLR-A300k g.gif . Kadangi man fotoaparatas skirtas fotkint gamta tai reikalauju tik geros vaizdo kokybes, kad nebutu labai letas ir kad laikytu kelis metus. Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
dzokonda ziurint ko tau reik is fotopaparato. labai jau paprasta ivertinimas
Atsakyti
Esu ta Panasonic Lumix FZ 28 turėtoja jau pusė metų. Ir pusė metų nenusivyliau. Makro funkcija - saldainiukas, rankinių nustatymų galimybė, geras filmavimo režimas, nuostabiausia saulėlydžių ir nakties vaizdų fotografavimo galimybė. Praeitą savaitę palyginau su fotovilko krūtu Nikonu (tiesa, su Sigma objektyvu) darytas macro nuotraukas ir buvau be galo pamaloninta - mano daug kokybiškesnės. Gaila, negaliu čia tiesiai įkelt ir įrodyti tos kokybės, nes reikia kažkur sukelt - po to duot nuorodą, per daug darbo.... Aš esu dėkinga čia konsultavusiems valkatai ir mantiorui, kurie rekomendavo šį fotoaparatą pirkti notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2009 07 30, 01:43)
Esu ta Panasonic Lumix FZ 28  turėtoja jau pusė metų. Ir pusė metų nenusivyliau. Makro funkcija - saldainiukas, rankinių nustatymų galimybė, geras filmavimo režimas, nuostabiausia saulėlydžių ir nakties vaizdų fotografavimo galimybė. Praeitą savaitę palyginau su fotovilko krūtu Nikonu (tiesa, su Sigma objektyvu) darytas macro nuotraukas ir buvau be galo pamaloninta - mano daug kokybiškesnės. Gaila, negaliu čia tiesiai įkelt ir įrodyti tos kokybės, nes reikia kažkur sukelt - po to duot nuorodą, per daug darbo.... Aš esu dėkinga čia konsultavusiems valkatai ir mantiorui, kurie rekomendavo šį fotoaparatą pirkti notworthy.gif

gal turite instrukcija ? 4u.gif mano modelis šiek tiek kitoks, bet gal tiktų. dabar sunku naudotis doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
nusprendziau paprasyti jusu pagalbos, prireike fotoaparato, nes turetaji mazyliai suniokojo verysad.gif man jis bus reikalingas fotkinti savo vaikucius, tai kaip ir labai imantraus nereikia, o ir laiko nebutu ten nusiderinti, nes kartais reikai kadrus greitai pagauti, tiesiog norisi kad nuotraukytes butu kokybiskos. tai gal kas galetu patarti, nes net neisivaizduoju i koki pasiziurineti, man gerai buvo ir mano muiline tik va kai reikalas pribrendo, tai norisi geresnes nuotrauku kokybes ax.gif aciu is anksto jei kas patartu
Atsakyti
vistik isigijau sita aparaciuka (juodos spalvos) - CANON Ixus 100 IS wub.gif labai patenkinta foto kokybe, pats aparaciukas maziukas, kompaktiskas drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratele @ 2009 07 31, 01:26)
Sveiki,
nusprendziau paprasyti jusu pagalbos, prireike fotoaparato, nes turetaji mazyliai suniokojo verysad.gif man jis bus reikalingas fotkinti savo vaikucius, tai kaip ir labai imantraus nereikia, o ir laiko nebutu ten nusiderinti, nes kartais reikai kadrus greitai pagauti, tiesiog norisi kad nuotraukytes butu kokybiskos. tai gal kas galetu patarti, nes net neisivaizduoju i koki pasiziurineti, man gerai buvo ir mano muiline tik va kai reikalas pribrendo, tai norisi geresnes nuotrauku kokybes ax.gif aciu is anksto jei kas patartu

Kokybiškai vaikus fotografuoti yra pats sunkiausias dalykas - jie būna arti ir nepozuoja, nuolat juda. Kokybiškoms veikų nuotraukos reikia gero fotoaparato wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 31 liepos 2009 - 01:30
QUOTE(valkata @ 2009 07 31, 00:27)
Kokybiškai vaikus fotografuoti yra pats sunkiausias dalykas - jie būna arti ir nepozuoja, nuolat juda. Kokybiškoms veikų nuotraukos reikia gero fotoaparato wink.gif

Na va, tai ka, reikes ziurineti geresnio. Bet turbut vistiek galima isisrinkti is tokiu kaip CANON Ixus 100 IS ar panasiai, o ne tu kur po muse kg sveria smile.gif nes reikia juk kasdien rankinuke ji nesiotis, tai va galvoju i ka rikia atkreipti demesi renkantis geresne muilinuke g.gif
Atsakyti
Ka manote apie Olympus MJU5000, gal kas esate susidure su siuo fotoaparatu ?
Atsakyti