Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba ruošiant šventę

Dar prisiminiau ax.gif nuperku vištienos krūtinėlių, supjaustau nedideliais gabaliukais, sudedu į puodą, įdedu vištienos prieskonių, išmaišau ir paliku kokiai 30min pastovėti. prieš kepant apvolioju džiuvesėliuose ir į įkaitintą aliejų sumetu. Patiekiu ant salotų lapų biggrin.gif
Atsakyti
[quote=vilko_puse,2005 07 28, 11:55]
kiausinius virti 20-30 min? blink.gif cia tai naujiena.

Nelabai supratau, o čia pagal tave daug ar mažai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuiqis @ 2005 07 28, 10:54)

O antrieji - nedietiška, bet man labai skanu. Fermentinio sūrio paimi (na taip pagal tai, kiek tokių darysi), sutarkuoji, pripjaustai labai LABAI smulkiai česnako, keletas šaukštų majonezo, visą gėrį tepi ant baltos duonos, pomidoro riekelė (tokie sumuštinukai mano draugo sesės daromi, tai iš lėkščių išnyksta staigiai)..
NIAM!




čia dar galima kiaušinių įdėti pjaustytų, pigiau gausis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 07 28, 10:58)
Nelabai supratau, o čia pagal tave daug ar mažai  blink.gif



daug wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sfinxute: 28 liepos 2005 - 11:02
Mestelsiu savo firminį greitai paruošiamo užkandžio receptuką. mirksiukas.gif
Reikia grūdėtą varškę nuvarvinti, įspausti česnako, įpjaustyti pomidoro, agurko, krapų, juodųjų alyvuogių, pasūdyti, įberti pipiriukų. Visą tą gėrį tepti ant lavašo, susukti vyniotinį ir supjaustyti nedideliais suktinukais. Aš dar ant viršaus uždedu kokį papuošimą (pvz. alyvuogę ar agurko griežinėlį) ir sutvirtinu dantų krapštuku (napanaudotu, žinoma tongue.gif ) Gaunasi ir gražu ir skanu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2005 07 28, 12:01)

Aš visada tiek verdu, nes bijau kad gausis skysti paskui ir kur juos dėti tokius reiks. Gal ir per daug, bet ir mama ir močiutė tiek verda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 07 28, 11:07)
Aš visada tiek verdu, nes bijau kad gausis skysti paskui ir kur juos dėti tokius reiks. Gal ir per daug, bet ir mama ir močiutė tiek verda  g.gif



aš verdu 5 min, ir būna kieti. minkštų, jei nori- reikia virti nuo užvirimo iki 3 min. ax.gif
Atsakyti
Firminis:
400 gr. rūkytų vištienos šlaunelių
2 apelsinai
obuolys
indelis kukurūzų
porų
marinuotų salierų
majonezo


susmulkinam, padruskuojam papipiruojam išmaišom ir po pusvalanžio (kol makijažą pasidarysi) laabai skanu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2005 07 28, 12:58)
Dar prisiminiau  ax.gif nuperku vištienos krūtinėlių, supjaustau nedideliais gabaliukais, sudedu į puodą, įdedu vištienos prieskonių, išmaišau ir paliku kokiai 30min pastovėti. prieš kepant apvolioju džiuvesėliuose ir į įkaitintą aliejų sumetu. Patiekiu ant salotų lapų  biggrin.gif


aham doh.gif dar galima pamirkyti tokiame plakinyje- 2 kiaušinių tryniai, 4 šaukštai vandens, ir smulkiai tarkuoto fermentinio sūrio ... nebepamenu ar reikia dar miltų....
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2005 07 28, 12:09)
aš verdu 5 min, ir būna kieti. minkštų, jei nori- reikia virti nuo užvirimo iki 3 min.  ax.gif

o man po 10 min buvo dar šiek tiek skysti, tai ir verdu 20. O kaip jūs verdat? Aš ant mažos ugnies.
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 07 28, 11:38)
o man po 10 min buvo dar šiek tiek skysti, tai ir verdu 20. O kaip jūs verdat? Aš ant mažos ugnies.



aš ant normalios (neprisuktos) ugnies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2005 07 28, 11:09)
aš verdu 5 min, ir būna kieti. minkštų, jei nori- reikia virti nuo užvirimo iki 3 min.  ax.gif

Maximum verdu nuo užvirimo 10 min., ne daugiau - visada kieti. Užtenka ir penkių kokių turbūt ant normalios ugnies. mirksiukas.gif
Atsakyti