QUOTE(FedeSperanza @ 2009 08 31, 21:24)
na, jei vaikas didesnis (nerašei...), tai aišku, naujas produktą sunkiau pripratint, kaip su mišinėliais. mes dar prieš metukus pradėjom, bet irgi pratinomės kurį laiką, bet tai ir mano, ir alergologės nuomone buvo, kad jei jau gali tuos produktus valgyt, tai geriau pratintis prie natūralaus produkto, nei prie mišinėlio.
Mes jau sulaukėm metukų, kadangi tyrimų nesidarėm, tai nežinau tiksliai kokio stiprumo alergija pienui. Bandymas užbalinti košytę ožkos pieneliu baigėsi po 3 dienų

, jogurtas (natūralus) beria, rūgpienis lyg ne, bet skauda pilvelį... Maitinu pati. Kažkada (prieš pusmetį) kai vieną po kito išmėčiau produktus iš savo raciono buvau nusipirkusi (sau) kažkokį mišinėlį su HA, užteko paragauti... išmečiau. Dar turiu nusipirkusi Aptamil Pepti (kaip dabar pasiskaičiau, tai suprantu, kad jis senesnio leidimo

, nu, bet galioja iki 2010-01-09, dar nežinau ar išdrįsiu išmėginti). Lengviau tom mamytėm, kurių vaikučiai neišrankūs. Manoji vandenėlio per visą dieną apie 50 ml (ir tai ne visada, kartais visai negeria) išgeria. Nei iš buteliukų nei iš puodelio - niekaip, iš šaukštelio tai 2 šaukštelius.
Gal žinot ar dar būna tokio Tuteli Peptidi (lyg), prieš 8 m. draugė juo maitindavo, sakė, kad gero skonio. Savo mieste tokio neradau.
Dar man iškilo klausimas kaip su soja

, ji kaip ir alergenas, bet tai kokiu atveju vietoj pieno naudoja sojos mišinį ar gėrimą? Gal pamėgint? Nu turi kažkas tikti...
Dar bandžiau pieną (valio) be laktozės- netiko.
Aš taip pat už natūralius produktus, bet kai jie netinka

, tai pvz. sinlac košę turim naudoti. Jau atrodo surandu kuo pakeisti, po kiek laiko vėl grįžtam.
Papildyta:
QUOTE(Gintare2009 @ 2009 09 01, 10:06)
O mus ir vel ziauriai isbere, is nauju produktu valgem tik ruginius duoniukus ir vaisiu tyrele (kriause + bananas)
O vaisinė tyrelė pirktinė? Pvz. manajai netinka jokia pirktinė tyrelė (nu kiek bandžiau). Kartais galvoju, kad gal čia iš tos serijos bio, kur niekas netikrina sudėties

, bananas tinka, o bananinė tyrelė ne, galvojau mums atveža pripurkštus bananus, tai bio bananų tyrelė geriau bus alergiškai dukrytei

, deja, deja...