QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 08 19, 10:09)
O ar ragavot dabar obuoliuko? Maniškė nepraeina takeliu, kai mato nukritusius obuolius, bet duodu ne kasdien po pusę obuoliuko, vistiek nelabai jai tinka įtariu. Abrikosai sunoko jau, bet nedaviau, gydytoja lyg sakė, kad nelabai tiktų dėl jos žarnyno. Pabandysim dar ateity...
Nu o pas maniškę gleivių niekad nebuvo, jos kaip tik pakietėja viduriai.
Labai nemyli manoji svetimų žmonių ir aišku gydytojų, net negaliu pakalbėti (išsiaiškinti ką nors), rėkia kol neišeinam. Man ir mintis nebent nuvežti tą pasėlį paauginti, o jei kas yra - tada pas gydytoją eit

.
Obuoli mazoji valgo kuo ramiausia,jokios reakcijos

,negaliu atsidziaugt.Nebedaug ir liko tu produktu bandymui,abrikosas mano mazei tinka irgi,jokios reakcijos nebuvo.Bet visiems skirtingai.
O paseli isaugint tikrai nepakenks,tiesiog busi ramesne ir tiek.Jei nepatinka gydytoja,praverstu pasikeist,nes vaiko sveikata su ziopla gydytoja geriau nerizikuot.Su pirmagimiu praejau tris kol radau normalia

ir cia per 7men.

Dabar kruopsciai rinkaus ir vel radau gera(persikraustem i kita miesta)
QUOTE(Puk @ 2009 08 19, 13:40)
Kad ir visą gyvenimą

taip man vienas gyd. sakė

jos tikrai nekenkia ir galima vartoti profilaktiškai, o
alergiškiems vaikams jos tiesiog būtinos.
Auginu antra alergiska vaika,bet tik cia perskaiciau,kad butina duot bakterijas

Iki siol nei vienas gydytojas to nepatare.O konsultavomes ne pas viena ir ne pas bele kokius
QUOTE(kleckas*** @ 2009 08 19, 20:08)
Žinok nežinau,ar alergiškas,nes dar nergavęs

,išskyrus mišinį.Tai kiaušinį ir pieno produktus pasilikau kaip sakoma pabaigai.Daviau kefyro kelis šaukštelius.Kaip ir nieko.Maximoj tik to lenkiško ir teradau.Na kažkurią dieną surizikuosiu.Dar šiandien nupirkau natūralaus jogurto.Ryt iš ryto duosiu paragaut.
As perku lietuviska plastikiniuose buteliukuose,kazkaip labiau pasitikiu

Gal ir nesiskiria jie ,bet mano toks isitikinimas siuo atveju. O nauju produktu kasdien nereiktu duot,nesuseksi paskui kas netiko,patariama nors kas 4-6d.,jei pries tai nealergizavo.
Pradet geriasia po truputi i koses,kaip ir rase kazkas,o paskui skiesta girdyt galima.As jau keleta menesiu ji naudoju.Jei pasiseka gaut ne parduotuvinio isvis liux buna