Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(gutute @ 2009 08 16, 04:31)
ausru,visu pirma,noreciau priminti,kad forume turetumete laikytis internetines etikos,cia susirinkom ne izeidineti,o pasidalinti patirtimi ar informacija.Zodis-tai didelis ginklas,issoves- kulka nebegryzta! PRIES PIRKDAMA BET KOKIUS VAISTUS JUS TURBUT PASKAITOT INFORMACINI LAPELI,kokie pasaliniai poveikiai? Kad jusu vaikui issauke pablogejima nuo pat pirmos kapsules ,(kai kurie juos naudodami daug ilgiau laukia  to pablogejimo)jus apkaltinot tuos kas jums pardave,bet del informacijos stokos,jus vaikui padaret daug didesne zala:ryskus pablogejimas-tai kelias i pasveikima.Zinot,su jumis net nenoreciau ta tema diskutuot nes neturite net elementariausiu ziniu apie biologija -jums truksta kulturines patirties.Linkiu sekmes.

Gutute, kadangi jūs labai daug žinote apie šiuos stebuklingus vaistus, tuomet turite žinoti ir apie tai - "sitie papildai net pacioje Amerikoje, kurioje jie ir yra gaminami, nera praeje Maisto ir vaistu kontroles (raso Not tested by the Food and Drug Association).". Čia pacitavau ištrauką iš Ausru posto. Norėčiau jūsų komentaro apie tai ir konkretaus atsakymo (jei visgi kontrolę yra praėję, tuomet pateikite ir įrodymus, kurie tą patvirtina) - tai tiesa, ką parašė Ausru ar ne.

Gutute, labai lengva viską nurašyti šalutiniams poveikiams. Tipo jei kas negerai, tai ką - pašaliniai poveikiai, niekas nekaltas, juk pasitaiko, juk parašyta. Kad ryškus pablogėjimas yra kelias į pasveikimą... Gal, bet tokiu atveju visą šitą gydymą turėtų prižiūrėti patyrę gydytojai, sekti visą gydymą. Nes iš kur mamai, girdančiai tuos transfactor vaikui, žinoti - vaikui staigus pablogėjimas, vaikas klykia, drąskosi ir ką? Girdyti toliau? Matot, kai homeopatinis gydymas skiriamas, tai visą eigą homeopatas ir prižiūri, jei kas, mama gali jam skambinti, gali atvežti vaiką. O ką daryti vartojant jūsų siūlomus papildus? Kas prižiūri gydymą? Kas konsultuoja? Tik nesakykit, kad platintojas, nes tai tiesiog juokinga. Nebent tas platintojas būtų gydytojas, baigęs medicinos studijas universitete. Tuomet dar suprantu. Bet jei platintojas pvz koks buvęs siuvėjas, tai teigti, kad jis turi žinių tiek, kad gali sekti visą gydymo eigą yra per daug drąsu. Medikai mokosi 10 metų, kad galėtų žmones gydyti, o platintojas? Kas imsis atsakomybės, jei vaikui dėl to transfactor atsiras rimtų komplikacijų? Į šitą klausimą noriu labai aiškaus ir išsamaus atsakymo (ne krugom do okola šnekėti, bet prašau konkretaus atsakymo).

QUOTE(ausru @ 2009 08 16, 09:07)
Jei jau kalbam apie forumo taisykles, tai apie visokius platinimus ir perpardavinejimus ten irgi uzsimenama - pasiskaityk dar karta.

Ir dar noreciau pacituoti musu alergologo zodzius: "Jeigu butu israsti vaistai, papildai ar bet kas, kas isgydytu alergija, o tuo paciu ir atopini dermatita, tas isradimas jau seniai butu Nobelio premija gaves".

Būtent, gutute, jūsų užvesta tema apie Transfactor ir ten keliamos nuorodos labai verčia abejoti jūsų sąžiningumu, teigiant, kad jūs neplatinat šitų papildų ir net nesiruošiate kol kas to daryti. Apie tai jūs rašėte savo viename poste. Savo pačiame pirmame poste šioje temoje rašėte, kad jei kas susidomės šiais produktais, kad rašytų jums į až, nes jūs, atseit, temos nesekate. Bet kaip matau, sekate ir dar kaip sekate. Mamos ateina į šią temą dalintis patirtimi, padėti viena kitai, o jūs info numetate ir tipo, jei kam įdomu - į až. Ar tokiu būdu paprasčiau apsukti galvą susidomėjusiai mamai? cool.gif . Dar vienas klausimas - kadangi jūs tiek daug žinote apie visą šią transfactor veiklą ir kaip platintojai į seminarus važinėja ir t.t., tai noriu paklausti kiek LT yra platintojų ir iš kokių miestų?. Oficialus šio produkto platintojas yra vienas - Klaipėdoje registruota įmonė vienos moters vardu. Jūs taip pat esate iš pajūrio, jei neklystu - iš Kretingos. Sutapimas kažkaip g.gif .

drinks_cheers.gif Auksiniai žodžiai mamoms, kurios ieško stebuklų gydant alergiją ir AD.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amica: 16 rugpjūčio 2009 - 11:38
QUOTE(ausru @ 2009 08 16, 10:07)
Ir dar noreciau pacituoti musu alergologo zodzius: "Jeigu butu israsti vaistai, papildai ar bet kas, kas isgydytu alergija, o tuo paciu ir atopini dermatita, tas isradimas jau seniai butu Nobelio premija gaves".

Dar reiktu pridet,kad tie patys vaistai,anot platintoju,gydo dar kruva neyveikiamu ligu biggrin.gif
Keista,preparatas stebuklingas,o platinamas neaiskiu keliu.
Ausru,o kaip jusu maziukui siandien? Ar geriau nors kiek?
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2009 08 15, 16:47)
Aptamil allergy care ir Neocate yra vieninteliai misiniai alergijai gydyti ,kuriuos galima rast LT. Jei esi tikra,kad blogeja nuo misinio,o ne nuo otavo maisto,geriau kreipkis i alergologe,nes vaikiukas mazas tavo dar,nerizikuok.
Saziningai ,as labiau patikeciau,kad isbere nuo tu hipoalerginiu kvieciu,o ne nuo misinio  smile.gif

Nu bet parausta tai mišinuko gavęs, o ne po krūties. Vieną dieną, dariau sau išeiginę nuo dietos, vaikui daviau tik mišinį, tai visą dieną ir buvo spuogiukai rausvi g.gif , vis tiek man peršasi mintis kad mišinys kaltas. Pas alergologę užsiregistravom, bet kol prieis eilė, sakiau pasikonsultuosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2009 08 16, 17:12)
Nu bet parausta tai mišinuko gavęs, o ne po krūties. Vieną dieną, dariau sau išeiginę nuo dietos, vaikui daviau tik mišinį, tai visą dieną ir buvo spuogiukai rausvi g.gif , vis tiek man peršasi mintis kad mišinys kaltas. Pas alergologę užsiregistravom, bet kol prieis eilė, sakiau pasikonsultuosiu  ax.gif

Mano vyresnėliui joks mišinukas netiko, o pati išvis nemaitinau. Tempėm šiaip ne taip iki kol galėjo gerti kefyrą. Nuo tada mišinukų nebegėrėm, tik kefyrą. Iki kol išaugom.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2009 08 16, 18:12)
Nu bet parausta tai mišinuko gavęs, o ne po krūties. Vieną dieną, dariau sau išeiginę nuo dietos, vaikui daviau tik mišinį, tai visą dieną ir buvo spuogiukai rausvi g.gif , vis tiek man peršasi mintis kad mišinys kaltas. Pas alergologę užsiregistravom, bet kol prieis eilė, sakiau pasikonsultuosiu  ax.gif

Ech,ne gydytojos mes,tad ir konsultacijos proto ribose gali but. Jei patikrinai ,gal tuomet netinka tikrai misinys.O Neocate nebandei?
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2009 08 16, 14:28)
Dar reiktu pridet,kad tie patys vaistai,anot platintoju,gydo dar kruva neyveikiamu ligu  biggrin.gif
Keista,preparatas stebuklingas,o platinamas neaiskiu keliu.
Ausru,o kaip jusu maziukui siandien? Ar geriau nors kiek?

Laba diena niekad nebuvau aktyvi sio forumo vartotoja, bet "viska zinancios" mamytes zodziai, mane sujaudino iki pat gelmiu, tad nusprendziau registruotis ir pasidaryti aktyvi sio forumo vartotoja.
As auginu du vaikelius kuriem dabar 6 men ir 4 metukai. Mergyte kuriai dabar 4 metukai gime stipriai neisnesiota, buvo labai silpnute, kaip gimeme tai isligoniniu taip ir neislysdavome. Plauciu ligos, stafilokokas, sirdies idele..., o alergiska buvo faktiskai viskam. As irgi buvau kazkada didziule mediku gerbeja, bet kai mus 3 men israse is ligonines kaip beviltiskus, ispranasavo bronhine astma, o su alergija susigyventi ir aplamai vaikuti auginti inkubatoriaus salygomis, nusprendziau isbandyti transfer factoriu. As tikriausiai buvau pirma mama Lietuvoje pradejusi savo vaikuti atstatineti siuo produktu (ir dabar gailiuosi kad to nedariau nuo pirmos jos gimimo dienos), nes buvo akimirku kai galvojau kad ja prarasiu (mes turejome simbroma kai vaikas uzmirsta kviepuoti.
Dabar mums ketveri. 2.5 metu mes lankom vaiku darzeli, nepraleisdami ne vienos dienos metuose (nes lankom ir vasarini), pas gydytoja einam tik kas metus t,y 1-tu, 2-ju, 3-ju, 4-riu, tik pasisverti ir pasimatuoti. Seniai pamirsom visas problemas kurias pries tai minejau. Ir mama kuri arsiai kritikuoja visko nezinodama, palieka kitas varkses mamas (kaip ji pati minejo, tame tarpe ir savo vaikeli) isgydyti savo vaikucius.
As visa tai pasakoju giliai is sirdies, is savo dideles patirties, nes man kaip motinai niera pasaulyje nieko blogiau, uz serganti mano mazyli.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2009 08 15, 13:31)

2.Matau kad jam lyg ir problemytės su pilvuku prasidėjo gal yra kokių gerųjų bakterijų mažiukams?
3.Be to pradėjau valgyti Spelta kviečius. Visur rašo kad jie hipoalerginiai, bet kaži ar gali būt mažiukui dėl to blogai su virškinimu. Nes bėrimų tikrai nepadaugėjo ir neparaudonavo  g.gif
Norėčiau patarimų, gal kas susidūrėte su panašia situacija.

siaip gerasias bakterijas pagal savo nuoziura nereiketu duoti,gydytojas te paskiria.beje,saviskiui daviau tris keleta dienu po antibiotiku, tai isbere,sualergizavo,paziuriu-parazitinis E yra unsure.gif gydytoja sake,ked galejo nuo ju isberti....
vat as norejau pasiteriaut mamu apie tuos spelta grudus g.gif mums pasiule ekologisku prekiu parduotuveje,bet nmepirkau nepasidomejus cia...gal dar kas bandete?verta bandyti? nes mano mazius irgi alergizuoja kvieciui,kiausiniui,zuviai,oranzinems-raudonoms darzovems,vaisiams...
QUOTE(iveta27 @ 2009 08 15, 15:53)
noreciau paklaust,mano dukrytei pries 2 sav. atsirado ant krutines ir sulenkimo vietose ant rankyciu,koju, raudonos sausos demes.buvau pas gydytoja ji man nieko nepasake ar cia alergine reakcija ar kas? liepe tept tepalu ir viskas..niekas nepadeda dar labiau padaugejo visas kakliukas raudonas ir pilvukas raudonom demelem nusetas.maitinu savo pienu ir misinuku.

mums taip nutikdavo,kai paragaudavom negalimo produkto,kai dar nezinojau kam alergizuoja mirksiukas.gif o paraudusius zandukus mes irgi turime.dabar stengiames vengti kviecio,kiausinio,zuvies,tai demeliu ir nebuna. o jas mums gydytoja patare gydyti tuo paciu kaip ir paraudusius-pabertus zandukus-tepti riebinanciu kremu.naudojam kai reikia exipialy ir repair .pranykdavo po keleto dienu. manau jei pasikonsultuosi su savo gydytoja,ji patars geriausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astolda @ 2009 08 16, 21:29)
Laba diena niekad nebuvau aktyvi sio forumo vartotoja, bet "viska zinancios" mamytes zodziai, mane sujaudino iki pat gelmiu, tad nusprendziau registruotis ir pasidaryti aktyvi sio forumo vartotoja.
As auginu du vaikelius kuriem dabar 6 men ir 4 metukai. Mergyte kuriai dabar 4 metukai gime stipriai neisnesiota, buvo labai silpnute, kaip gimeme tai isligoniniu taip ir neislysdavome. Plauciu ligos, stafilokokas, sirdies idele..., o alergiska buvo faktiskai viskam. As irgi buvau kazkada didziule mediku gerbeja, bet kai mus 3 men israse is ligonines kaip beviltiskus, ispranasavo bronhine astma, o su alergija susigyventi ir aplamai vaikuti auginti inkubatoriaus salygomis, nusprendziau isbandyti transfer factoriu. As tikriausiai buvau pirma mama Lietuvoje pradejusi savo vaikuti atstatineti siuo produktu (ir dabar gailiuosi kad to nedariau nuo pirmos jos gimimo dienos), nes buvo akimirku kai galvojau kad ja prarasiu (mes turejome simbroma kai vaikas uzmirsta kviepuoti.
Dabar mums ketveri. 2.5 metu mes lankom vaiku darzeli, nepraleisdami ne vienos dienos metuose (nes lankom ir vasarini), pas gydytoja einam tik kas metus t,y 1-tu, 2-ju, 3-ju, 4-riu, tik pasisverti ir pasimatuoti. Seniai pamirsom visas problemas kurias pries tai minejau. Ir mama kuri arsiai kritikuoja visko nezinodama, palieka kitas varkses mamas (kaip ji pati minejo, tame tarpe ir savo vaikeli) isgydyti savo vaikucius.
As visa tai pasakoju giliai is sirdies, is savo dideles patirties, nes man kaip motinai niera pasaulyje nieko blogiau, uz serganti mano mazyli.

Keista, kad sekate sita temele, jeigu seniai visas problemas pamirse lotuliukas.gif . Ir koks sutapimas - isijungete kaip tik dabar, kai Gututei reikia "uztarimo". Anksciau kazkaip nepasireiske noras pasidalinti su pasauliu kaip stebuklingai isgydete savo vaikus. Situacija tiesiog juokingai perregima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 08 16, 23:40)
Keista, kad sekate sita temele, jeigu seniai visas problemas pamirse  lotuliukas.gif . Ir koks sutapimas - isijungete kaip tik dabar, kai Gututei reikia "uztarimo". Anksciau kazkaip nepasireiske noras pasidalinti su pasauliu kaip stebuklingai isgydete savo vaikus. Situacija tiesiog juokingai perregima lotuliukas.gif

Man susidaro nuomone, jog Jus cia savo simtus zinuciu rasote ne del didziulio noro padeti vaikams, o siaip is sportinio intereso, ispudis toks tarsi Jus ju net neturite, nes esate labai salta, ir manote jog labai protinga, bet net nesusimastote jog Jus galite buti neteisi
Atsakyti
QUOTE(astolda @ 2009 08 16, 21:29)

smile.gif Ką čia ir bepasakysi daugiau... doh.gif . Na stebuklų stebuklas tas transfer factorius bigsmile.gif . Puiku, kad prisijungėte, astolda, ir tapote aktyvia forumo dalyve 4u.gif . Prašom plačiau apie naudotą produktą - kiek laiko naudojote, kaip naudojote, kaip vaikas reagavo į šį produktą, koks buvo pablogėjimas naudojimo metu, kas sekė ir stebėjo jūsų vaiko gydymą šiuo produktu ir t.t. 4u.gif

QUOTE(ausru @ 2009 08 16, 22:40)
Keista, kad sekate sita temele, jeigu seniai visas problemas pamirse  lotuliukas.gif . Ir koks sutapimas - isijungete kaip tik dabar, kai Gututei reikia "uztarimo". Anksciau kazkaip nepasireiske noras pasidalinti su pasauliu kaip stebuklingai isgydete savo vaikus. Situacija tiesiog juokingai perregima lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

Aš vis dar laukiu Gututes atsakymų į savo klausimus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(dolly` @ 2009 08 16, 22:03)
siaip gerasias bakterijas pagal savo nuoziura nereiketu duoti,gydytojas te paskiria.beje,saviskiui daviau tris keleta dienu po antibiotiku, tai isbere,sualergizavo,paziuriu-parazitinis E yra unsure.gif  gydytoja sake,ked galejo nuo ju isberti....
vat as norejau pasiteriaut mamu apie tuos spelta grudus g.gif mums pasiule ekologisku prekiu parduotuveje,bet nmepirkau nepasidomejus cia...gal dar kas bandete?verta bandyti? nes mano mazius irgi alergizuoja kvieciui,kiausiniui,zuviai,oranzinems-raudonoms darzovems,vaisiams...

O kokias bakterijas davėte?

Tiesą sakant net nežinau kas čia per grūdai? blush2.gif . O kynvos kruopų nebandėte? Matau UK gyvenate, tai jų ten tikrai parduotuvėse yra.
Atsakyti
QUOTE(astolda @ 2009 08 16, 22:57)
Man susidaro nuomone, jog Jus cia savo simtus zinuciu rasote ne del didziulio noro padeti vaikams, o siaip is sportinio intereso, ispudis toks tarsi Jus ju net neturite, nes esate labai salta, ir manote jog labai protinga, bet net nesusimastote jog Jus galite buti neteisi

Zinai brangioji, man toks dabar klausimas iskilo - tas jusu klanelis pajuryje (gimines ir artimieji), platinantis transferus, visi verslo liudijimus turit? O mokescius nuo patiriamo pelno tvarkingai mokate Lietuvos Respublikai? Po apsilankymo tame jusu "oficialiame ofise" Klaipedoje susidare ispudis, kad uzsiimate nelegalia veikla g.gif. Idomu kokios cia tarnybos tuo susidometu? g.gif Bent jau mokesciu inspekcija tai tikrai manau turetu g.gif . Pavardes turiu, kontaktus turiu, liudininkus irgi turiu - kazin ar nevertetu man tuo rimciau uzsiimti g.gif ? Beje, telefoniniai pokalbiai jau irgi irasinejami ir reikalui esant irasai gali buti panaudoti kaip ikalciai. O internetineje erdveje jus irgi nesate jau tokie nematomi - pagal kompiuterio ID atsekti adresa vienas juokas. Suprantat kurlink lenkiu ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, o ziuriu cia uzvire visas musis. tik kaskaip daugiau cia musu kurios nelabai pasitiki tais vaistais. na as isvis cia apie juos suzinojau pirma karta, kaskaip keista g.gif
Atsakyti