Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

Mergaites, ar dar kas bandet transfer factor papildus? Pririskaiciau nete, kad jie stebuklus daro, bet va, katik viena mamyte parase, jog Ausru (berods... ) vaikuciui kaip tik paumejo... Pasidalinkit savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare2009 @ 2009 08 04, 21:35)
Mergaites, ar dar kas bandet transfer factor papildus? Pririskaiciau nete, kad jie stebuklus daro, bet va, katik viena mamyte parase, jog Ausru (berods...  ) vaikuciui kaip tik paumejo...  Pasidalinkit savo patirtimi  4u.gif

ligos paumejimas tai kelias i pasveikima,ziurint kokius dave,klasikas tikrai neturejo pakenkti,ypac vaikams serganciais bet kokia alergijos forma,o duodant trifaktoriu suaktyvina chroniskas isisenejusias ligas,bet nutraukt negalima,o tik galima sumazint doze,po paros visi salutiniai poveikiai dingsta.
Papildyta:
QUOTE(Gintare2009 @ 2009 08 03, 12:26)
Skamba labai viliojamai  thumbup.gif Bet man ir vel kyla klausimas, jei sitas papildas toks veiksmingas, kodel jo nesiule ne vienas daktaras, pas kuriuos lankemes, o ju patikekit buvo ne vienas  g.gif

gydytojai... supraskit ,mamytes,si kompanija sukurta realiai zmogaus pagalbai.. gydytojai ir farmacininkai vaistuose izvelgia didelius pinigus,jus isivaizduojat jei visi naudotu TF TAI KIEK VAISTU ISKRISTU IS DAKTARU SARASU! jie uzsimerkia pries visa tai irduoda ta kas pazymeta ju sarasuose,nesu kokia daktare ,bet taip manau.. rusijoj jau sveikatos ministerija gavo isakyma -prezidentini laiska kad TF butu naudojami prie tokiu ligoniu kaip AIDS IR ONKO ligu,neissigaskit, tai nereiskia kad jie kazkokie stiprus,negaleciau ju vadinti nei vaistais nei papildais,nes tai informacines gerosios molekules kurios daro stebuklus..visokiu zmoniu buna,kurie tiki kurie ne,bet visi kurie pabande,antra kart siulyt nereikejo.. ir man labai liudna sia diena kad mes neturime informacijos realiai pagalbai..
Atsakyti
Mes pabandysim, nes laukimas "kol isaugs" manau ne iseitis 4u.gif Butinai parasysiu, kaip mums sekesi.
Atsakyti
o kiek kainuoja tas factorius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare2009 @ 2009 08 04, 20:35)
Mergaites, ar dar kas bandet transfer factor papildus? Pririskaiciau nete, kad jie stebuklus daro, bet va, katik viena mamyte parase, jog Ausru (berods...  ) vaikuciui kaip tik paumejo...  Pasidalinkit savo patirtimi  4u.gif

Taip rašo juos platinantys puslapiai. Pradėjau ieškot rimtų mokslinių straipsnių apie tai (turiu atitinkamą išsilavinimą). Deja, skaitau tik anglų kalba. Ir laiko nelabai turiu ax.gif

Jei jie TF veikia taip, kaip teigia reklama, tai išties griūtų didelė dalis farmacijos. Bet man dar yra abejonių. Pvz.: kaip virškinimo fermentų nesuskaidyti baltymai patenka iš žarnyno į kraują g.gif Ir dar keletas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 08 05, 14:32)
Taip rašo juos platinantys puslapiai. Pradėjau ieškot rimtų mokslinių straipsnių apie tai (turiu atitinkamą išsilavinimą). Deja, skaitau tik anglų kalba. Ir laiko nelabai turiu ax.gif 

Jei jie TF veikia taip, kaip teigia reklama, tai išties griūtų didelė dalis farmacijos. Bet man dar yra abejonių. Pvz.: kaip virškinimo fermentų nesuskaidyti baltymai patenka iš žarnyno į kraują g.gif  Ir dar keletas smile.gif

TA tf molekule ant tiek maza(nuo 4 iki 10 tukst daltonu) kad ji prasiskverbia pro visus audinius i visus organus(terminu tiksliai nezinau-ne gydytoja esu blush2.gif
rusu kalba yra info http://www.atfactor.ru/ arba www.atfactor.com pasirinkt literatura rusu kalba
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2009 08 05, 10:10)
o kiek kainuoja tas factorius? smile.gif

62 USD su transporto islaidomis bei mokesciais perkant 1 pakuote 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(GiedrėM @ 2009 08 05, 13:32)

Jei jie TF veikia taip, kaip teigia reklama, tai išties griūtų didelė dalis farmacijos. Bet man dar yra abejonių. Pvz.: kaip virškinimo fermentų nesuskaidyti baltymai patenka iš žarnyno į kraują g.gif  Ir dar keletas smile.gif

Nesiginciju, gal as ir naivuole, bet pabandyti verta manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2009 08 05, 14:13)
TA tf molekule ant tiek maza(nuo 4 iki 10 tukst daltonu) kad ji prasiskverbia pro visus audinius i visus organus(terminu tiksliai nezinau-ne gydytoja esu blush2.gif
rusu kalba yra info  http://www.atfactor.ru/ arba www.atfactor.com  pasirinkt literatura rusu kalba

Tada ne tokia ir maža bigsmile.gif Man to puslapio neatidaro unsure.gif Deja, neskaitau rusų kalba. Gal ką angliško turite? ax.gif

Aš dar linkusi jokių "intervencijų" savo vaikui netaikyt: nei hormoninių tepaliukų, nei homeopatinių preparatų. Nėra sunki situacija, bėrimų nėra, tik, kai kažko užvalgo, atsiranda ir gana greit pranyksta. Stebim maistą ir viliamės išaugt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 08 05, 20:32)
Tada ne tokia ir maža bigsmile.gif  Man to puslapio neatidaro unsure.gif  Deja, neskaitau rusų kalba. Gal ką angliško turite? ax.gif

Aš dar linkusi jokių "intervencijų" savo vaikui netaikyt: nei hormoninių tepaliukų, nei homeopatinių preparatų. Nėra sunki situacija, bėrimų nėra, tik, kai kažko užvalgo, atsiranda ir gana greit pranyksta. Stebim maistą ir viliamės išaugt mirksiukas.gif

tai labai smagu kad pas jus tik tokios problemeles smile.gif aisku kad nieko baisaus..mes labai stengiames padet tiems kas tikrai nesulaukia realios pagalbos is gydytoju.. yra specifine ir nespecifine alergija.specifine -tai kai ko tai uzvalgom ir isberia,pvz,nuo braskiu.po 5 min oda sureagavo. tai del to, kad atsirado imunoglobulinoE,jei zmogaus oda nelabai grazi,neaiskus berimas,niezti ja,tai taip pat yra to imunoglobulino E,bet tik nespecifinio,tai reiskia kad oda labai uztersta,ir ja veikia ne alergenai maistui ar kam kitam.TF NEGALIMA LYGINT NEI SU JOKIAIS HARMONINIAIS PREPARATAIS AR HOMEOPATINIAIS VAISTAIS!

PUSLAPIS TIKRAI ATSIDARO ,GALITE PASIRINKT ANGLU KALBA.TF tikrai jokia ne intervencija,tai informacines molekules,prie ju nepriprantama!ju negalima jokiais budais perdozuot! lietuvoj jau jie yra 5 metai,ir,patikekit rezultatai yra..pradedant nuo paprasciausios alergijos ,baigiant epilepsija ir onko ligomis..kas liecia hormoninius preparatus tai ir kvailam aisku,kad dalis ju seda ant kepenu,o homeopatiniai vaistai tai puikiai dera su TF,VAISTU TIKRAI NEREIKTU ATSISAKYT,JEI TAI YRA BUTINA,tik skirtumas tas,kad TF tuos vaistus nukreipia teisinga linkme,neleisdami pazeist kitu organu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutute: 05 rugpjūčio 2009 - 22:52
QUOTE(Gintare2009 @ 2009 08 04, 23:16)
Mes pabandysim, nes laukimas "kol isaugs" manau ne iseitis  4u.gif Butinai parasysiu, kaip mums sekesi.

tai nera laukimas "kol isaugs",tiesiog augina vaika ir ziuri,kad negautu maisto produktu,nuo kuriu buna negerai.Laikui begant tu produktu mazeja ir isvis dingsta.Jei tikrai ziuri ka duodi.
Nesakau,kad blogai kazka bandyt,kad padet savo vaikui,tiesiog pasakau savo nuomone mirksiukas.gif

QUOTE(GiedrėM @ 2009 08 05, 19:32)
Tada ne tokia ir maža bigsmile.gif  Man to puslapio neatidaro unsure.gif  Deja, neskaitau rusų kalba. Gal ką angliško turite? ax.gif

Kartais buna paprasciau duoti "stebuklinga" tablete,patepti "stebuklingu" tepalu ar nuvezt pas "stebuklinga" uzkalbetoja,nei pasitelkt kantrybe.
Su ta kantrybe galima pasiekt daug smile.gif
As jau vilties turiu,kad ziema karves piena,o rudeni obuoli po truputi bandyt pradesim,nes kolkas alergenu tik mazeja,tiksliau liko vos keli,tad maisto yvairumu ,net svieziom uogom megaujasi panelyte ramiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2009 08 05, 23:50)
tai labai smagu kad pas jus tik tokios problemeles smile.gif aisku kad nieko baisaus..mes labai stengiames padet tiems kas tikrai nesulaukia realios pagalbos is gydytoju..    yra specifine ir nespecifine alergija.specifine -tai kai ko tai uzvalgom ir isberia,pvz,nuo braskiu.po 5 min oda sureagavo. tai del to, kad atsirado imunoglobulinoE,jei zmogaus oda nelabai grazi,neaiskus berimas,niezti ja,tai taip pat yra to imunoglobulino E,bet tik nespecifinio,tai reiskia kad oda labai uztersta,ir ja veikia ne alergenai maistui ar kam kitam.TF NEGALIMA LYGINT NEI SU JOKIAIS HARMONINIAIS PREPARATAIS AR HOMEOPATINIAIS VAISTAIS!

PUSLAPIS TIKRAI ATSIDARO ,GALITE PASIRINKT ANGLU KALBA.TF tikrai jokia ne intervencija,tai informacines molekules,prie ju nepriprantama!ju negalima jokiais budais perdozuot! lietuvoj jau jie yra 5 metai,ir,patikekit rezultatai yra..pradedant nuo paprasciausios alergijos ,baigiant epilepsija ir onko ligomis..kas liecia hormoninius preparatus tai ir kvailam aisku,kad dalis ju seda ant kepenu,o homeopatiniai vaistai tai puikiai dera su TF,VAISTU TIKRAI NEREIKTU ATSISAKYT,JEI TAI YRA BUTINA,tik skirtumas tas,kad TF tuos vaistus nukreipia teisinga linkme,neleisdami pazeist kitu organu..

Suprantu, kas tai per molekulės gyvame organizme. Tikrai neabejoju jų svarba. Bet abejoju tais papildais: kaip jie išgauti, išgryninti, kaip "elgiasi" virškinamajame trakte ir pan. Norėčiau paskaityti apie visą jų gamybos ir klinikinių tyrimų virtuvę.

Kiek skaičiau lietuviškame puslapyje, tai juos reikia vartoti ilgai, kažkelis mėnesius. Kokia tikimybė, kad vaikas per tą laiką alergiją išaugo, o mama visus nuopelnus priskyrė TF preparatui? g.gif

Man asmeniškai net vitaminai ar probiotikai yra "intervencija" bigsmile.gif
Atsakyti
Atsargiai, mamytės su tuo TF doh.gif . Kam labai įdomu, pasikalbėkite su mamyte Ausru iš dermatukų temos. Ji išbandė TF ant savo vaiko doh.gif . Jei jau tikrai tai būtų stebuklingas preparatas, padedantis AD ar alergijomis sergantiems vaikams pasveikti, apie jį kalbėtų ne tik platintojai, bet ir gydytojai, ir spauda, ir tėvai, kurių vaikai realiai gavo iš to naudos. Neužkibkite ant reklamų ir neišmeskite veltui pinigų doh.gif . Vienintelis kol kas pasitvirtinantis būdas dėl maisto netoleravimo yra dieta ir išaugimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amica: 06 rugpjūčio 2009 - 12:19