Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(zaleake @ 2009 07 02, 17:12)
maitinasi MP truputi valgom tireles obuoliu ir tiek...taciau anksciau tarkuota obuoli duodavau nk panasaus nebuwo verysad.gif
net nenumanau nuo ko cia taip jam....
valgau viska ka ir per nestuma ar pirmus men leliukui gimus{kai berimo nebuwo}

Gal nuo prakaito g.gif Mums, man bent taip atrodo, ta bėda atsirado. Sūnus labai prakaituoja, bute gana tvanku nuo pietų iki vakaro. Aprengtas vienu smėlinuku, kas vakarą maudom. Išbertas kakliukas, petukai, ties rankų ir kojų lenkimais. Atrodo, kad po nakties sumažėja, bet tik suprakaituoja ir viskas paryškėja, atsiranda daugiau spuogiukų. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėjau paklausti apie alergijos tyrimus iš kraujo. Kiek žinau daro 36 produktams, Geromedoj berods 90 produktų. Ar verta? Nes jau bijau vaikui ka nors duoti, nes vis beria ir beria... verysad.gif
Atsakyti
labas visom mamytem.tikiuosi priimsit ir mane y savo rately ir pasidalinsit patirtimi, mes irgi turim tokia beda, alergija. gyd liepe atsisakyti kuo daugiau alergizuojanciu produktu, bet tuomet iskyla klausimas ka isvis duot dukrytei valgyti.
Atsakyti
QUOTE(kroska @ 2009 07 03, 12:26)
labas visom mamytem.tikiuosi priimsit ir mane y savo rately ir pasidalinsit patirtimi, mes irgi turim tokia beda, alergija. gyd liepe atsisakyti kuo daugiau alergizuojanciu produktu, bet tuomet iskyla klausimas ka isvis duot dukrytei valgyti.

sveika na cia visos laukiamos su savo bedelemis.;]
o tu vaikuti maitini MP ar misinukais? ka dar paprastai valgot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaleake @ 2009 07 02, 19:12)
maitinasi MP truputi valgom tireles obuoliu ir tiek...taciau anksciau tarkuota obuoli duodavau nk panasaus nebuwo verysad.gif
net nenumanau nuo ko cia taip jam....
valgau viska ka ir per nestuma ar pirmus men leliukui gimus{kai berimo nebuwo}

Neturiu daug patirties šioje srityje, nes pas mus tik mažoji alergiška (nuo 6 mėn. kai pradėjau papildomą primaitinimą išryskėjo) verysad.gif .
Aš atsisakyčiau pirktines tyrelės. O kodėl pradėjot nuo obuoliuko? Jūs dar mažiukai mirksiukas.gif žarnynas dar bręsta iki 6 mėn.
Nežinau kokių būna tų alerginių spuogelių, gal turit galimybę paklausti gydytojos ar tikrai bėrimas alerginis?
Aš pirmiausiai visiškai atsisakiau kiaušinių ir visų produktų su E (net duona pvz.valgydavau "sveikuolių" arba "goja" iškrito iš raciono smile.gif , nesulaukusi pagerėjimo vis mėčiau net ir skaitomus "nekaltus" produktus, bet mūsų mažajai labai stipri alergija, nors bėrimas nebuvo stiprus, nes bandydavau po šaukštelį ir vos pamačiusi, kad beria daugiau neduodavau (taip atrinkau vos 5 produktus verysad.gif ), bet džiaugiuosi, kad neįalergizavau organizmo. Labai tikiuosi, kad baisiausia jau praeitis.
DIDIEJI ALERGENAI (čia tik priminimui):
Šokoladas, kakava, chalva, medus, sirupai, spalvoti ledinukai, saldainiai „guminukai“, spalvota kramtomoji guma, riešutai, žuvis, vėžiagyviai ir jūros gėrybės, tomatų padažas, majonezas, čipsai, limonadas, sultys iš tetrapakų, citrusiniai vaisiai.
Atsakyti
QUOTE(kroska @ 2009 07 03, 14:26)

labas,
ar seniai turit šią bėdelę? Ar duodat viską valgyti ką patys valgot? Gal pastebėjot ko pavalgius atsiranda bėrimai? Labai suprantu, kad sunku kai vaikutis jau tokio amžiaus, o valgyti tai nori visko... bet gal išeitų jums kaip nors pasislėpus (nu ta prasme ne prie jos valgyti). Mūsų 10,5 mėn. bet taip viską supranta smile.gif , tik aš galiu prie jos valgyti, nes valgau tik tai ką ji smile.gif , tai jai nori - drąsiai duodu iš savo lėkštės smile.gif .
Jei neberia kukurūzai arba miežiai galima iš jų iškepti blynelius (miltai ir vanduo) ant alyvuogių aliejaus ir pvz. su trintom mėlynėm g.gif . Labai sunku ką patarti, nes nežinau ką galit valgyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 07 03, 14:46)
labas,
Jei neberia kukurūzai arba miežiai galima iš jų iškepti blynelius (miltai ir vanduo) ant alyvuogių aliejaus ir pvz. su trintom mėlynėm g.gif . Labai sunku ką patarti, nes nežinau ką galit valgyt g.gif

Nesupratntu kaip jums gaunasi blyneliai iš miežinių miltų g.gif . Aš kai į karštą aliejų įdėjau šaukštą tešlos, ji pradėjo burbuliuoti ir išskydo, jokie blynai nesigavo schmoll.gif .
Gal problema kad tie miltai kažkokie skrudinti? Nes daugiau jokių miežinių nemačiau niekur pirkti.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2009 07 03, 19:47)
Nesupratntu kaip jums gaunasi blyneliai iš miežinių miltų  g.gif . Aš kai į karštą aliejų įdėjau šaukštą tešlos, ji pradėjo burbuliuoti ir išskydo, jokie blynai nesigavo  schmoll.gif .
Gal problema kad tie miltai kažkokie skrudinti? Nes daugiau jokių miežinių nemačiau niekur pirkti.

Tiesą sakant aš iš miežinių nebandžiau (nors viena mamytė kaip tik tokį receptą ir sakė), nes jų taip pat neradau (bet galima kavamale ar mixiu susimalti kruopas), o mano dar mažytė ir blynų dar nevalgo, tai kepiau sau iš kukurūzų miltų (radau maximkoj ekologiškų produktų lentynoj), dariau tirštesnę tešlą, nes iš skystesnės ir burbuliavo, o iš tirštesnės truputį kietesni, bet man po dviejų mėnesių valgymo virtas bulves ir miežinę košę (tik vandenį virtos) buvo tikras gardumynas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(zaleake @ 2009 07 03, 14:53)
sveika na cia visos laukiamos su savo bedelemis.;]
o tu vaikuti maitini MP ar misinukais? ka dar paprastai valgot smile.gif

na maitinau savo pieneliu, o dabar jau didele siaip viska valgo,na aisku dabar bandau jau riboti kaip sita problema pasireiske.
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 07 03, 15:46)
labas,
ar seniai turit šią bėdelę? Ar duodat viską valgyti ką patys valgot? Gal pastebėjot ko pavalgius atsiranda bėrimai? Labai suprantu, kad sunku kai vaikutis jau tokio amžiaus, o valgyti tai nori visko... bet gal išeitų jums kaip nors pasislėpus (nu ta prasme ne prie jos valgyti). Mūsų 10,5 mėn. bet taip viską supranta smile.gif , tik aš galiu prie jos valgyti, nes valgau tik tai ką ji smile.gif , tai jai nori - drąsiai duodu iš savo lėkštės smile.gif .

tai va kad dabar gydytoja liepe atsisakyti visu alergizuojanciu produktu, tik man ydomu ar ji skaiciavo kiek lieka tu nealergizuojanciu, nes kaip pasidomi daugiau tai net ryziai gali alergizuot zarnyna,turbut teks darytis kraujo tyrimeli tai kaskiek bus aiskiau
Atsakyti
QUOTE(kroska @ 2009 07 03, 12:26)

o jus esat isitikine kad tai alergija? smile.gif gal berimas nuo kokios medziagos ar prakaito? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zaleake @ 2009 07 07, 14:19)
o jus esat isitikine kad tai alergija? smile.gif  gal berimas nuo kokios medziagos ar prakaito? blush2.gif

tikrai ne berimas nuo prakaito, ryski alergija, jei nevalgom nieko alergisko tai rimsta raudonumas ir pletmai tie apmazeja, bet tik ka uzvalgo negero vel iskala raudonumas sauseja odyte,

Atsakyti
QUOTE(kroska @ 2009 07 08, 09:54)
tikrai ne berimas nuo prakaito, ryski alergija, jei nevalgom nieko alergisko tai rimsta raudonumas ir pletmai tie apmazeja, bet tik ka uzvalgo negero vel iskala raudonumas sauseja odyte,

mano drauges mazylei ir taip buvo... tai kai maudydavo y vandeni dar ipildavo zliuges(zoles) nuoviro....tada odyte netokia sausa buna... smile.gif
Atsakyti