QUOTE(Inetutia @ 2009 06 22, 16:42)
Mamytes, kuriu vaikuciai dar mazi ir problema daugiau zarnyne, tai pameginkit gerasias bakterijas PROTEXIN RESTORE. Jos specialiai maziems vaikams, ieina 7 rusiu gerosios bakterijos, vienos is ju buna tik pas kudikius, kai ju truksta, kyla problemu - pilvelio putimas, skausmas, berimai, viduriavimai, viduriu kietejimai.

Mano maziukui tai jos padejo. Jau daugiau nei savaite neturim berimu ir odele svelni labai. Visai negalejo morku maniskis valgyt, bere siaubingai o va savaite valgom dabar ir lyg ir tinka.Be to jis slaptai nusigriebes suvalge baltos duonos riekele, atsirado 3 spuogiukai, nu galvoju jau ir vel prades bert, bet kita diena ju jau nebuvo. Pfu pfu bijau prasisneketi.
Buvom mes jau bande BIFOLAC, GEFILUS PLIUS, o apie sitas PROTEXIN RESTORE tai mamos zurnale paskaiciau galvoju reikia pamegint, tai ir pilveli ne taip pucia, ir viduriukai pagerejo (nes buvo linke kieteti), ir va lyg su berimais viskas tvarkosi. Nu duok Dieve, kad cia jos viska ir sutvarkytu
Camelijos vaistinej dezute (15 milteliu) su nolaidu kortele apie 32 lt lygtais kainuoja.
Ačiū, kad pasidalinat savo patirtim

. Aš ir suradau šitų gerųjų bakterijų

, gal ir mums jos tiks, o jei ne - blogiau nebus.
Kiek laiko pavartojus pastebėjot pagerėjimą?
O jūs tuos homeopatinius žirnelius duodat? Gal jie čia jums turėjo įtakos

?
Mes buvom 9 d. prie jūros, bėrimas kaip ir dingo, bet pilvelį atrodo, kad skauda...naktys košmariškos

, arba aš jau nesuprantu

. Iš ir taip skurdaus raciono išmečiau bananą ir kukurūzus, o įvedžiau triušį ir mėlynes (po kelias uogeles). Gal mėlynės

netinka.