Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(mano_svajone @ 2009 06 18, 13:36)
Gal kokia sudedamoji dalis netinka  g.gif  Mums gydytoja pasiule IWOSTIN,tai kaip ir nieko buvo,kai reikejo.Siaip alyvuogiu aliejus neblogai(pakaitintas iki 70 laipsniu ir supiltas i svaru inda),tik jei labai issauseja,gali ir nepadet.

Aha, tikriausiai drinks_cheers.gif Mums gana neblogai Sebamed ir kremas, ir pienelis. Bet mažytis išsausėjimas ant čiurnos lieka unsure.gif Nupirkau IVOSTIN kremą nuo saulės SPF 50 (mums abiems), gal tiks.

Po truputį ragaujam žemuoges. Anksčiau, kol dar nebuvo išlindusi alergija, daviau kelis kartus pačios šaldytų braškių, po 2-3 sutrindavau į košę. Ir nieko nebuvo. Dabar duodu po vieną žemuogę 2-3 kartus per dieną. Irgi nieko.
Atsakyti
Sveikos mamytes, prisijungsim ir mes su savo bėdelėmis. Mano mažiukui dabar beveik 8 mėnesiai. Viskas prasidėjo kaip jam buvo gal kokie 2,5 men. Ant kojytes atsidaro plėmukas, kuris šiai dienai išsiplėtęs beveik per pusę blauzdos. Rodžiau šeimos gydytojui, o jis tik liepdavo drėkinti ir tiek. Galu gale pradėjo berti ir žandukus. O per 2 šias paskutines savaites atsirado ir ant kaktytės. Buvom ir pas Kauno Klinikų alergologą, tai nieko ten gero nepasakė. Davė sąrašą alergizuojančių produktų ir išrašė Elidel ir Locobase Repair. Elidel kažkiek apmalšindavo odos išbėrimus, bet praėjus kokiai 2-3 dienoms ir vėl viskas išpradžių. Tuo metu dar maitinau, galvojau gal aš ką nors blogai suvalgiau. Bet kad ir nutraukus maitinimą, odytė dar baisesnė patapo. Plyšta širdis bežiūrint į tokį vaiką. Bėrimai atsirado ir ant nugarytės ir ant kakliuko. Nuvažiavau šiandien pas savo šeimos gydytoją. Išrašė siuntimą į Klinikų dermatologinį skyrių - daug maž ekstra atvejis. Nu ir ką - mane gražia forma išvarė: "Negali būti jokio ekstra atvejo - geriausiu atveju - liepos mėnesį ir tai dabar negaliu registruoti, ne nėra interneto, va telefonas - skambink". Tuo metu buvo pilna registratūra žmonių. Kaip sužinojau iš savo šeimos klinikos ne vieną vaiką siuntė ir visus priėmė - mane išvarė. blink.gif Apėmė neviltis - užtenka jau 1,5 mėnesio laukėm pas alergologą. Kol sulaukėm savo eiles, tai ir bėrimai pakeitė savo ir išvaizdą ir pobūdį. Tada pasiskambinau į 2 ligoninę pas dermotologą ir pasirodo jie priima kūdikius iki 1 metų be eiles. Va tau ir tvarka. Tai ryt važiuosim. Aš labai tikiuosi, kad mums ten ką nors pasakys, ar bent kokių vaistų išrašys. Aš jau bijau, ką savo mažiui ir valgyti duoti, nes atrodo nuo visko jau beria. Valgom tik kalakutieną, ne pieniškas avižų ir ryžių košytes. Geriam Aptamil Allergy Care mišinį, jokių arbatų ir vandens negeria. Nu niekaip neatrenku kas čia tokio yra. Skaičiau visų mamyčių pasisakimus ir atrodo kiekvienai pritarčiau, kad mums tas pats yra, bet ir viliuosi, kad viskas su laiku praeis. Mane vis ramina, kad tai išaugama, bet šiai dienai tai mano vaikas baisiai išbertas, o dar ir jam niežti. verysad.gif tai va unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2009 06 16, 01:00)
Koki misini duodi? Nes as dukrytei duodu aptamil pepti alergy care,tai berimas dingo ji pavartojus 3-4sav.,jau gerai ir nepamenu.Dabr nuotraukas kai pasiziuriu kokie zandukai buvo  doh.gif  unsure.gif  Dabar tik retkarciais koks spuogiukas islenda po netikusio produkto arba kakliuka beria.Dziaugiuos,kad tu produktu netinkamu labai sumazejo,pirmojo gimtadeinio proga ir torta savo kepta daviau,ir nieko  thumbup.gif  ,apskritai birzeli nemazai naujo isbandem ir kolkas viskas liux  smile.gif

Duodu irgi aptamil alergy care. Mum jo efektas greit pasireiškė - jau antrą dieną thumbup.gif
Vakar buvau maloniai nustebinta, kad ragauta kukurūzų košė "nepagamino" alerginės reakcijos bigsmile.gif Žiūrėsim, kaip bus po šiandieninio bandymo - didesnę dozę gavo. Taigi, kol kas iš bandytų šešių hipoalerginių produktų vienas preliminariai tinka. Jau šis tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2009 06 18, 13:44)
Sveikos.
Mano svajone,mes dabar ne LT,vaziuojam rugpjucio men 2savaitem,o pas alergologus visada eiles doh.gif Todel ir noriu tel nr.,kad uzsirasyt jau dabar,o siuntima paskui gausiu ax.gif

Tai tu skambink ir uzsiregistruok is anksto,jei reiks tel. numeriuko ko nors konkreciai,rasyk i az ,suzinosiu ir atrasysiu mirksiukas.gif

QUOTE(Linciukinas @ 2009 06 18, 18:52)
Sveikos mamytes, prisijungsim ir mes su savo bėdelėmis.

Nu ir kaip tokie gydytojai su zmonem dirba doh.gif ,reikejo tiesiu taikiniu pas vedeja nueit ir issiaiskint kas per nesamone,extra siuntimas viska pasakyt turi tom veplom,o ne menesiui atidet.Siaubas kazkoks,perskaiciau ir kazkaip labai gal per daug asmeniskai priemiau,na ,bet nemoku ramiai reaguot,kai liecia vaikus.
Skaitei,tai zinai,kad reikia drekint odele,po apsilankymo pas gyd. gal bus lengviau,nes pasakys kaip elgtis ar vaistu paskirs.Visos bedos iveikiamos mirksiukas.gif ,ypac kai matai grazia sypsena mazam veide,tada ir nuovargis praeina,ir bejegiskumas dingsta. Tepk maziuka kuo dazniau,kur itin sausa odele,kol sulauksi eiles.

QUOTE(carramele @ 2009 06 18, 19:16)
Duodu irgi aptamil alergy care. Mum jo efektas greit pasireiškė - jau antrą dieną  thumbup.gif
Vakar buvau maloniai nustebinta, kad ragauta kukurūzų košė "nepagamino" alerginės reakcijos  bigsmile.gif Žiūrėsim, kaip bus po šiandieninio bandymo - didesnę dozę gavo. Taigi, kol kas iš bandytų šešių hipoalerginių produktų vienas preliminariai tinka. Jau šis tas  biggrin.gif

Pagal jusu amziu tai jau daug,su tiek jau ir prasimaitint galima thumbup.gif Kol vaikui pirmi ragavimai,maziau isrankumo buna.

O mes siandien visa seimyna nusiausem i kiniecius,tai ir pietavom visi ax.gif Mazoji gavo brokoliu sriubytes,ryziu ir vistos krutineles virtos.Vistiena valge prima kart,tai irgi laukiu su nerimu reakcijos.
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2009 06 19, 01:51)
Nu ir kaip tokie gydytojai su zmonem dirba  doh.gif ,reikejo tiesiu taikiniu pas vedeja nueit ir issiaiskint kas per nesamone,extra siuntimas viska pasakyt turi tom veplom,o ne menesiui atidet.Siaubas kazkoks,perskaiciau ir kazkaip labai gal per daug asmeniskai priemiau,na ,bet nemoku ramiai reaguot,kai liecia vaikus.
Skaitei,tai zinai,kad reikia drekint odele,po apsilankymo pas  gyd. gal bus lengviau,nes pasakys kaip elgtis ar vaistu paskirs.Visos bedos iveikiamos  mirksiukas.gif  ,ypac kai matai grazia sypsena mazam veide,tada ir nuovargis praeina,ir bejegiskumas dingsta. Tepk maziuka kuo dazniau,kur itin sausa odele,kol sulauksi eiles.

Tada pasijutau kaip pati buciau vaikas, nezinantis "vietines" tvarkos. Neesu is tu zmoniu, kurie kitiems akis plesytu. Zinoma, del vaiko viska galeciau padaryti, bet tada grynai pasimeciau. Velniop tas Klinikas, siandien vaziuojam i 2 ligonine, jei ten nieko gero nebus, tai darysiu viska, kad gauciau siuntima i Vilniaus alergologini skyriu. unsure.gif
Atsakyti
mums 15men, beria skruostukus nuo kai kuriu produktu, pvz bananas, pomidoras, slyvos, zirniai ir tt.. anksciau daug daugiau budavom isberti..
tustinasi retai kas 3-4 d....alergologe sake pirma zarnyna tvarkyt..
tai vat kai gerem dupholaca, tustindavomes daugmaz reguliariai, berimu beveik nebuvo, valgem ne viska bet tikrai daug ivairesnio maisto su saiku..
paskui homeopato paskirtais Calcium Carbonicum zirniukais gydemes, ir taip pat: kol gerem alergijos kaip nebuta..
tai as jau nebesuprantu tai mum visa problema zarnyne kaip ir g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linciukinas @ 2009 06 19, 10:00)
Tada pasijutau kaip pati buciau vaikas, nezinantis "vietines" tvarkos. Neesu is tu zmoniu, kurie kitiems akis plesytu. Zinoma, del vaiko viska galeciau padaryti, bet tada grynai pasimeciau. Velniop tas Klinikas, siandien vaziuojam i 2 ligonine, jei ten nieko gero nebus, tai darysiu viska, kad gauciau siuntima i Vilniaus alergologini skyriu.  unsure.gif

Nesinervuok,yra ir Kaune tikrai geru gydytoju,tiesiog tada tau nepasiseke.Beje,Kauno klinikom teko nusivilt ir man karteli,o ejom "per pazystamus",bet gydytojas ramiai prirase hormonu ir tiek doh.gif Gerai,kad savo seimos gydytoja ger aturejom,tai issikapstem. 2 ligoninej turetu buti paprasciau viskas,nes klinikose per daug ziuri kaip i pinigine,o ne i pacienta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2009 06 20, 00:38)
Nesinervuok,yra ir Kaune tikrai geru gydytoju,tiesiog tada tau nepasiseke.Beje,Kauno klinikom teko nusivilt ir man karteli,o ejom "per pazystamus",bet gydytojas ramiai prirase hormonu ir tiek  doh.gif  Gerai,kad savo seimos gydytoja ger aturejom,tai issikapstem. 2 ligoninej turetu buti paprasciau viskas,nes klinikose per daug ziuri kaip i pinigine,o ne i pacienta  unsure.gif

Buvom nuvaziave i 2 ligonine pas Grusauska. Na ir ka - gavom tepaliuka silpna hormonini ir tiek. As labai tikiuosi, kad lengvai praeisim ir nereiks lankytis valdiskuose namuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2009 06 19, 23:13)
mums 15men, beria skruostukus nuo kai kuriu produktu, pvz bananas, pomidoras, slyvos, zirniai ir tt.. anksciau daug daugiau budavom isberti..
tustinasi retai kas 3-4 d....alergologe sake pirma zarnyna tvarkyt..
tai vat kai gerem dupholaca, tustindavomes daugmaz reguliariai, berimu beveik nebuvo, valgem ne viska bet tikrai daug ivairesnio maisto su saiku..
paskui homeopato paskirtais Calcium Carbonicum zirniukais gydemes, ir taip pat: kol gerem alergijos kaip nebuta..
tai as jau nebesuprantu tai mum visa problema zarnyne kaip ir  g.gif

mes ir geriam Calcium Carbonicum ir mums berimų tada nera
Atsakyti
Mamytes, kuriu vaikuciai dar mazi ir problema daugiau zarnyne, tai pameginkit gerasias bakterijas PROTEXIN RESTORE. Jos specialiai maziems vaikams, ieina 7 rusiu gerosios bakterijos, vienos is ju buna tik pas kudikius, kai ju truksta, kyla problemu - pilvelio putimas, skausmas, berimai, viduriavimai, viduriu kietejimai. doh.gif Mano maziukui tai jos padejo. Jau daugiau nei savaite neturim berimu ir odele svelni labai. Visai negalejo morku maniskis valgyt, bere siaubingai o va savaite valgom dabar ir lyg ir tinka.Be to jis slaptai nusigriebes suvalge baltos duonos riekele, atsirado 3 spuogiukai, nu galvoju jau ir vel prades bert, bet kita diena ju jau nebuvo. Pfu pfu bijau prasisneketi.
Buvom mes jau bande BIFOLAC, GEFILUS PLIUS, o apie sitas PROTEXIN RESTORE tai mamos zurnale paskaiciau galvoju reikia pamegint, tai ir pilveli ne taip pucia, ir viduriukai pagerejo (nes buvo linke kieteti), ir va lyg su berimais viskas tvarkosi. Nu duok Dieve, kad cia jos viska ir sutvarkytu ax.gif
Camelijos vaistinej dezute (15 milteliu) su nolaidu kortele apie 32 lt lygtais kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Linciukinas @ 2009 06 20, 01:18)
Buvom nuvaziave i 2 ligonine pas Grusauska. Na ir ka  - gavom tepaliuka silpna hormonini ir tiek. As labai tikiuosi, kad lengvai praeisim ir nereiks lankytis valdiskuose namuose  doh.gif

Siaip Grusauskas garseja,kaip tikrai geras gydytojas g.gif Del demiu ant kuno,pati ,kazkada senai,lankiaus pas ji,kai dar Kaune gyvenom. O tai neklausinejo ka valgot,ko ne ,tavo pastebejimu? Israse ir tiek? Mantu tyrimo nesiule? Papasakok placiau.
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2009 06 22, 17:01)
Siaip Grusauskas garseja,kaip tikrai geras gydytojas  g.gif  Del demiu ant kuno,pati ,kazkada senai,lankiaus pas ji,kai dar Kaune gyvenom. O tai neklausinejo ka valgot,ko ne ,tavo pastebejimu? Israse ir tiek? Mantu tyrimo nesiule? Papasakok placiau.

Jis tik mus pamates, pradejo burbuliuoti, kad va penktadienis, o pas ji cia sniurais visi eina. paskui sako: "Jus issivaizduojat kiek as esu mates vaiku, kaip jusu? Jusikis cia dar labai graziai atrodo". Paskui as pradejau pasakoti apie maista, o jis katagoriskai uzpriestaravo,kad tai visiskai nesusije su maistu, o tai tik paveldimumas ir primygtinai klausinejo, kieno is musu yra oda sausa. Tada pravede paskaitele apie atomini dermatita kiek, kada ir kam jis pasireiskia. Uzsiminiau apie koja, tai jis nu parodykit - priejo - "nu viskas aisku". Tai va, sako: "Visai cia ne atominis dermatitas - imk tepaliuka pasidarysi, kaip pageres - tepliok drekinamaisiais tepalais. Po savaites pasirodyk. Jokio Zirteko negerk - nepades. Maista valgykit viska, o stebejimas irgi nieko nepades. Viena diena tavo vaikas bus grazesnis, ateis ruduo, ziema - dar ne to pamatysi". Apie jokiu tyrimus net kalba nejo, kaip paklausiau - kaip butu galima nuo ko cia taip - tai jis - "eik pas alergologa ir daryk tyrimus". As esu buvusi pas alergologa, tai ji tik dave alergizuojanciu produktu lentele ir israse Elidel tepala. Tyrimu nerekomendavo darytis, nes vaikas per mazas ir jie daromi is venos. As jam pasakiau, kad esu buvusi pas alergologa, tai jis "nu ir ka nieko nesake? Taip ir turejo buti - jie neturi tau ka pasakyti. Ir tyrimai visada bus netikslus". Nu zodziu isejau is kabineto be zado. Siai dienai alergija pakeite pobudi - veidukas svieseja, o atsirado smulkiu paberimu ant kunelio. Demes ant kojos irgi svieseja. blink.gif
Atsakyti