Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(vaiva626 @ 2009 06 09, 11:48)
Laba diena  4u.gif
Mano dukrytė turi AD. Neseniai ji išmoko kasytis. Todėl dabar jos skruotukai ir rieįiukai labai nudraskyti, net iki šašų. Visą laiką tepiau Bepanten tepaliuku. Gal kuri žinot kuo dar patepti, kad labaiu vaikui aadėtų tuos šašus užgydyti?
LAbai būčiau dėkinga už pagalbą  4u.gif  Jau skaičiau, kad ugniažolės arbatėlė tinka.

Su gimtadieniu 4u.gif
Mes naudojam Excipial U Lipolotio odelei drėkinti, o kai atsiranda bėrimai Iricar (homeopatinį tepalą), rašo, kad mažina odos paraudimą ir niežėjimą, neerzina odos. Vartojamas įvairios kilmės niežuliui. Mums beria skruostukus, būna maži šašiukai. Nežinau ar nuima niežulį ar manoji nesikaso smile.gif . Man atrodo yra tų tepalų, kurie greičiau padeda, bet gal jie hormoniniai g.gif , nežinau schmoll.gif . Viena pažįstama labai gyrė Elidel, bet nežinau sudėties, sakė, kad bėrimas praeina per 2-3 dienas.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2009 06 08, 11:45)

pradėsim iš naujo bandyt po truputį primaitint, atidžiai stebint reakciją. Tikiuosi, kad rasim jo nealergizuojančių produktų, nes kol kas labai aršiai reagavo tiek į prieš mėnesį ragautus ryžius, tiek į bananų tyrelę  unsure.gif

Šiandien gavo paragaut pora šaukštelių avižų košės. Vakarop visą išbėrė verysad.gif Pradedu manyt, kad taip bus su visais produktais, kokius bebandysim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 06 09, 15:35)
Su gimtadieniu 4u.gif
Mes naudojam Excipial U Lipolotio odelei drėkinti, o kai atsiranda bėrimai Iricar (homeopatinį tepalą), rašo, kad mažina odos paraudimą ir niežėjimą, neerzina odos. Vartojamas įvairios kilmės niežuliui. Mums beria skruostukus, būna maži šašiukai. Nežinau ar nuima niežulį ar manoji nesikaso smile.gif . Man atrodo yra tų tepalų, kurie greičiau padeda, bet gal jie hormoniniai g.gif , nežinau schmoll.gif . Viena pažįstama labai gyrė Elidel, bet nežinau sudėties, sakė, kad bėrimas praeina per 2-3 dienas.

Pagūglinau. Elidel: nehormoninis, kompensuojamas, tačiau nerekomenduojamas vaikams iki 2 metų.

Iricar: gali būti alerginė reakcija į pagalbines kremo medžiagas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(carramele @ 2009 06 09, 20:27)
Šiandien gavo paragaut pora šaukštelių avižų košės. Vakarop visą išbėrė  verysad.gif Pradedu manyt, kad taip bus su visais produktais, kokius bebandysim  verysad.gif

Mums buvo taip: nuo avižų ir nuo miežių košių bėrė, o nuo Milupa 7 grūdų košės, kurioje yra ir avižų, ir miežių - ne. Kaip suprantu, negalima dėl to tos 7 grūdų košės? g.gif
Atsakyti
Labukas. Tepu vaikutį su fucidin h tepalu jau septintą dieną (tiek gydytoja liepė tept), nes labai didelė alergija, buvp pradėję gerėti, tačiau antra diena bėrimas vėl didėja, nebežinau net ką daryt, niekaip neina išsiaiškinti nuo ko beria doh.gif esu puolus į neviltį. juo tepti daugiau nebežadu visgi hormoninis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2009 06 09, 22:27)
Šiandien gavo paragaut pora šaukštelių avižų košės. Vakarop visą išbėrė  verysad.gif Pradedu manyt, kad taip bus su visais produktais, kokius bebandysim  verysad.gif

Negalima taip pesimistiškai mirksiukas.gif . Nors ir pas mane nedaug optimizmo likę blush2.gif . Vaikučiui persiduoda verysad.gif . O ką dar mažytis valgo? Ar maitini ar likai prie mišinuko? Gal tiktų bulvytė? Manoji negali nieko iš paruošto kūdikiams, ta prasme parduotuvinio (išskyrus Sinlac, nors ir nežinau, bet bent pradžioj tai tikrai ji tiko). Dabar dar nesuradau kas ją truputį alergizuoja g.gif .
Papildyta:
QUOTE(GiedrėM @ 2009 06 09, 23:43)
Pagūglinau. Elidel: nehormoninis, kompensuojamas, tačiau nerekomenduojamas vaikams iki 2 metų.

Iricar: gali būti alerginė reakcija į pagalbines kremo medžiagas unsure.gif
Papildyta:

Dėl Elidel, tai mano pažįstama tepė vaikutį aštuonių mėnesių, sakė taip jai liepė klinikų profesorius kažkoks. Bet man nepatiko ką rašo apie šalutinį poveikį... Ir manau šiaip sau nerašo gamintojas, kad nuo dviejų metų.
Dėl Iricar GERAS unsure.gif , nežinojau, kiek skaičiau tai gražiai rašo... Kaip tik šiuo metu nelabai praeina bėrimukas, tada bandysiu netepti su juo. Ką aš žinau gal čia dėl jo ir nepraeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 06 10, 13:47)
Dėl Elidel, tai mano pažįstama tepė vaikutį aštuonių mėnesių, sakė taip jai liepė klinikų profesorius kažkoks. Bet man nepatiko ką rašo apie šalutinį poveikį... Ir manau šiaip sau nerašo gamintojas, kad nuo dviejų metų.
Dėl Iricar GERAS unsure.gif , nežinojau, kiek skaičiau tai gražiai rašo... Kaip tik šiuo metu nelabai praeina bėrimukas, tada bandysiu netepti su juo. Ką aš žinau gal čia dėl jo ir nepraeina g.gif

Aš perkaičiau informacinius lapelius internete. Apie Iricar rašoma: "Preparato negalima vartoti esant žinomam padidėjusiam jautrumui kremo sudėtinėms dalims, pvz., benzilo spiritui." unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 06 09, 15:35)
Su gimtadieniu 4u.gif

Ačiū blush2.gif

Apie Elideli girdėjau, kad vaikams ki 2 m jo negalima unsure.gif Vakar nusipirkau Vitella. Gal kiek padės...
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 06 10, 12:47)
Negalima taip pesimistiškai mirksiukas.gif . Nors ir pas mane nedaug optimizmo likę blush2.gif . Vaikučiui persiduoda verysad.gif . O ką dar mažytis valgo? Ar maitini ar likai prie mišinuko? Gal tiktų bulvytė? Manoji negali nieko iš paruošto kūdikiams, ta prasme parduotuvinio (išskyrus Sinlac, nors ir nežinau, bet bent pradžioj tai tikrai ji tiko). Dabar dar nesuradau kas ją truputį alergizuoja g.gif .

Bandžiau mišriai maitint (dieną mišiniu, naktį MP), bet bėrimai buvo tokie patys, kaip kad ir visą dieną maitinant MP. Tad likau tik prie hidrolizuoto mišinio. Daugiau negauna nieko. Alergologė minėjo, kad nerekomenduoja parduotuvinių paruoštų tyrelių, tai avižinę košę dariau pati iš ekologiškų kruopų.
Kitą kart bandysiu bulvę.

QUOTE(vaiva626 @ 2009 06 10, 15:35)
Apie Elideli girdėjau, kad vaikams ki 2 m jo negalima  unsure.gif  Vakar nusipirkau Vitella. Gal kiek padės...

Mum irgi Elidelį siūlė, bet neišbandėm dar. Vyresniajai dukrytei jis nedarė jokio efekto.
Atsakyti
Ar galima alergiškiem vaikučiams duoti dribsniu kosyciu Pvz:"Galintos" ar "Skanejos"?
Atsakyti
QUOTE(Gintare@ @ 2009 06 11, 14:18)
Ar galima alergiškiem vaikučiams duoti dribsniu kosyciu Pvz:"Galintos" ar "Skanejos"?

Jei nealergiški sudedamosioms dalims mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2009 06 10, 21:11)

Kitą kart bandysiu bulvę.

Laba vakara.Primaitinti pardėjau nuo daržovių.Bet bulvė mums netiko.Tada perėjau prie vaikiškų ryžių ir avižų košės.Yra pirkt tokių ne pieniškų.Vėliau įvedžiau kopūstą ( patikėk,valgė labai skaniai),brokolį.Šias daržoves maišiau su ryžiais ( paprastais,ne vaikiškais ).Taip valgė ilgą laiką.
Iki šiolei bėrimas visiškai neišnyksta.Tai vienur paberia,tai kitur.Kremų išbandžiusi krūvą.Iricar nepadėjo.Tepiau ir taukmedžio sviestu,ir puiklapius bandžiau,dabar pakeičiant vis padrėkinu dermobaza arba bepantenu.Jei labai padėtis bloga ir pradeda stipriai kasytis,ir jei jau tai trukdo miegoti,sumaišau 99 proc.dermobazos ir 1 proc.hormoninio tepalo.
Bet kiekvienam vaikui skirtingi dalykai.Todėl kantrybės ieškant ir bandant.Tarp kitko,iki šiolei neperku sau rankų kremo,nes juk reikia netinkamus vaikui sunaudoti biggrin.gif ( juokas pro ašaras ).
Papildyta:
QUOTE(Gintare@ @ 2009 06 11, 13:18)

Jei čia tie su priedais,tai aš neduočiau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O mamytes gal žinot kiek kainuoja imunoglobulinų mišrus kraujo tyrimas Medicinos tyrimu centre Kaune Ortopedijos pastate? ax.gif
Atsakyti