Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(agnuteee @ 2009 08 25, 08:39)
savo dukrai daziau antakius, po pusdienio prasidejo niezejimas,o poto ir pradejo slapuoti antakiu oda. kaip sustabdyti slapiavima?  verysad.gif mergaite labai kompleksuoja del isvaizdos schmoll.gif


Aš jūsų vietoje vesčiau dukrą pas specialistą, pvz dermatologą arba alergologą. O galima ir su abiem pasikonsultuoti.
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2009 08 24, 15:00)
Su mesos nevalgymmu buvau(ir vis dar esu  doh.gif ) susidurus su sunum.Gydytoja liepe kept kotletukus kaip valgykloje - puse mesos,puse bulkos ar manu koses  doh.gif ,tada sako valgys.Na,padedavo kartais,tik sazine neleidzia taip maitint ir vis bandydavau geriau ikist,o geriau jam netinka  doh.gif

O kuo bulką pakeist, jei kviečiams alergiškas? g.gif Dar alergiškas avižom ir miežiam g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuteee @ 2009 08 25, 09:39)
savo dukrai daziau antakius, po pusdienio prasidejo niezejimas,o poto ir pradejo slapuoti antakiu oda. kaip sustabdyti slapiavima?  verysad.gif mergaite labai kompleksuoja del isvaizdos schmoll.gif


Geriau apsilankykit pas specialistus,ir pasveiks greiciau,ir ramu bus 4u.gif
QUOTE(GiedrėM @ 2009 08 25, 19:21)
O kuo bulką pakeist, jei kviečiams alergiškas? g.gif  Dar alergiškas avižom ir miežiam g.gif

Pradejus skaityt pirma mintis buvo -avizom,bet... Gal kokius rugiu dribsnius imaisyt pabandyt g.gif ,jei ne alergiskas.
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 08 25, 19:21)
O kuo bulką pakeist, jei kviečiams alergiškas? g.gif  Dar alergiškas avižom ir miežiam g.gif


bet kuo - manai, virti ryžiai, pjaustyti arba malti virti makaronai, cukinijos, morkos, bulvės (pvz žaliso tarkuotos), virti grikiai. kiek tik fantazija neša.
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 08 25, 22:00)
bet kuo - manai, virti ryžiai, pjaustyti arba malti virti makaronai, cukinijos, morkos, bulvės (pvz žaliso tarkuotos), virti grikiai. kiek tik fantazija neša.


Manai ir makaronai is kvieciu,na nebent ryziu makaronai,man jie skanu.
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2009 08 25, 22:10)
Manai ir makaronai is kvieciu,na nebent ryziu makaronai,man jie skanu.


aa, na taip, tu teisi, surašiau ką mes dedam dažniausiai, ir tikrai manau tiktų bet kokių grūdų dribsniai.
Tik jei tie, kur kietesni ir verdami daugiau nei 5 min, mes palaikom sumaišę su vandeniu ir faršu, kad pabrinktų.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
gal galite parekomenduoti gera alergologa Kaune?
Buciau be galo dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tormika @ 2009 08 26, 09:48)
Sveikos mamytes,
gal galite parekomenduoti gera alergologa Kaune?
Buciau be galo dekinga ax.gif

siaip kaune labai garsi ir giriama yra gdytoja Kudzyte,klinikose.mes lankemes pas ja....maloni moteris,ir daug laiko skyre...tik sako,kad sunku pas ja patekti...mes ejome kaip ir privaciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 08 25, 21:21)
O kuo bulką pakeist, jei kviečiams alergiškas? g.gif  Dar alergiškas avižom ir miežiam g.gif


Yra Speltos manų kruopos arba speltos miltai (galima iš jų kepti bandeles). Tik žinoma reiktų pirma pabandyti ar tinka jums spelta.
Čia iš www.sveiki.produktai.lt
speltos glitimas nesukelia alergijos pusei tiriamųjų, jautrių kviečių glitimui. Yra tyrimų, rodančių, kad spelta netgi padeda su celiakija (alergija kviečių glitimui) kovoti.
Atsakyti
Mamytės, o ar galimas bėrimas dėl laktozės netoleravimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 08 25, 22:00)
bet kuo - manai, virti ryžiai, pjaustyti arba malti virti makaronai, cukinijos, morkos, bulvės (pvz žaliso tarkuotos), virti grikiai. kiek tik fantazija neša.

Na, ponulis labai išrankus. Grikių nevalgo. Kai bandžiau pratint prie skonio po kelias kruopeles, išvėmė. Valgo tik kukurūzus, ryžius ir soras. Rugių nebandėm. O bulves siūlot žalias sutarkuot, dėt į faršą ir kept įprastai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2009 08 26, 17:15)
Mamytės, o ar galimas bėrimas dėl laktozės netoleravimo g.gif



o dėl ko galvojat būtent apie laktozės netoleravimą? nes netoleravimas tai nėra alergija, tai virškinimo sutrikimas, kiek žinau pasireiškia viduriavimu, mums taip pat buvo. juk nuo pieno gali būti ir baltymo alergija.
Papildyta:
QUOTE(GiedrėM @ 2009 08 26, 18:05)
O bulves siūlot žalias sutarkuot, dėt į faršą ir kept įprastai? g.gif


mes taip ir darom thumbup.gif
aij, tarkuojam burokine arba ta vidutinio stambumo tarka, kad ne visai košė būtų iš tų bulvių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 27 rugpjūčio 2009 - 06:41