Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiate savo vaikui žiūrėti televizorių?

Diena telikas isjungtas. Vakare ijungiu telika ir ziuriu pati, tai ir vaikas pasiziuri reklamas, o kai jau buna pavarges, nelabai nori zaisti, kai einu jam ruosti vonia ar siaip ka turiu padaryt ijungiu baby tv. As televizoriaus nepropaguoju, taciau tetis neretai ji isijungia vidury dienos, kai lauke grazi diena, o ir vaikiukas pilnas energijos ir pasiruoses nuveikti kazka labiau naudingo, negu tv ziurejimas doh.gif . Tenka pakovoti su didziuoju savo vaiku rolleyes.gif
Atsakyti
Sunui 2m., labai megsta ziureti TV, nesvarbu ka rodo, todel daznai tenka pyktis del to g.gif
Atsakyti
Manau tevai leisdami vaikams ziureti debildeze sekmingai augina mazaja debiliuku karta... su kuo ir sveikinu!
Atsakyti
mano dukrytei 1,3mėn. TV dėmesį patraukia, kol reklama, kol kažkas dainuoja.. kolkas nepasakyčiau kad yra nuo tv labai jau priklausoma g.gif
QUOTE(idda13 @ 2011 03 18, 16:54)
Manau tevai leisdami vaikams ziureti debildeze sekmingai augina mazaja debiliuku karta... su kuo ir sveikinu!

o kokie skambūs sveikinimai doh.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(idda13 @ 2011 03 18, 18:54)

Jau su tokiais pasisakymais, tai bėk į krūmus. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutia @ 2011 03 18, 20:10)
Jau su tokiais pasisakymais, tai bėk į krūmus.  blink.gif

Na, moteriskaite gal ir per skambiai pasisake, bet is dalies tas tiesa,,, kai pasiziuri, ka rodo per telika uz galvos susiimti norisi, o apie filmukus "vaikams" jau net nebekalbu. doh.gif Jei butu mano valia, televizijom is vis uzdrausciau rodyti tokia "animacija". blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2011 03 18, 23:15)
Na, moteriskaite gal ir per skambiai pasisake, bet is dalies tas tiesa,,, kai pasiziuri, ka rodo per telika uz galvos susiimti norisi, o apie filmukus "vaikams" jau net nebekalbu.  doh.gif  Jei butu mano valia, televizijom is vis uzdrausciau rodyti tokia "animacija".  blink.gif

Kultūra žmogų puošia, čia jos nerasta. Aš pritariu Jums, taip filmukai niekam tikę dabar.
Atsakyti
QUOTE(idda13 @ 2011 03 18, 17:54)

blink.gif blink.gif blink.gif jei jau šitaip, tai ir laikai dabar ne "caro rūriko", tai gal išvis tada negimdyti blink.gif o beje, kompas irgi tokia pat debildėžė, tai ką čia veikia šita moteriškė blink.gif

pas mus TV įjungtas visą dieną ir nematau tame daug problemos, kol mažoji nesužavėta tv, kartais pasižiūri kokią reklamą ir tai tik pora sek, net teletabiai neįdomu, ji turi kitokios veiklos ir bėga kaip užsukta smile.gif kai matysiu, kad tv jau tampa draugas, jungsim lauk ir tiek...
MB sūnus nuo kūdikystės irgi su tv užaugo, paskui PC atėjo eilė, ir nepasakyčiau kad kitoks vaikas ir protingas ir gerai mokinasi ir viskas su juo gerai, gal tik reikia patiems tėvams atsirinkti ką žiūrėti, žiūrėti teisingas laidas, nors tokių oi kiek nedaug doh.gif
Atsakyti
sveiki, savo dukrytei 1m ir 10 men. stengiuosi leisti ziureti televizoriu kuo maziau. pavyzdziui, beveik kiekviena diena, jei tik speja atiskelti po pietu meigo, ziurti valanda laiko teletabius per tv. daugaiu specialiai televizorius dukrai nera jungiams. kartais dar ijungiu savaitgali ryte, kai prabunda - tuomet rodo filmukus vaikuciams, tai juos ir leidziu paziureti, bet ne ilgiau kaip valanda. stengiames su vyru, akd vaikas i tv spoksotu kuo maziau.
Atsakyti
MANO SUNUI 1,4 METUKAI, ZIURI KOL RODO REKLAMAS IR TELETABIU BAISIAI LAUKIA IS RYTO IR PO PIETU smile.gif
Atsakyti
[va ir mano mergaite be teletabiu gyventi negali, vos tik prabunda po pietu miego, rodo i telika su pirsteliu kad teletabius ijungciau...bet kartais juos pramiega, tad nebera, ka bejungti...todel asaros riedeti pradeda, kad teletabiu nerodo.

dar irgi labai megsta reklamas
Atsakyti
QUOTE(astule5 @ 2011 03 20, 09:28)
sveiki, savo dukrytei 1m ir 10 men. stengiuosi leisti ziureti televizoriu kuo maziau. pavyzdziui, beveik kiekviena diena, jei tik speja atiskelti po pietu meigo, ziurti valanda laiko teletabius per tv. daugaiu specialiai televizorius dukrai nera jungiams. kartais dar ijungiu savaitgali ryte, kai prabunda - tuomet rodo filmukus vaikuciams, tai juos ir leidziu paziureti, bet ne ilgiau kaip valanda. stengiames su vyru, akd vaikas i tv spoksotu kuo maziau.

Na, sakyciau tokiai nedidutei, valanda laiko prie televizoriaus per ilgai. g.gif Gydytojai teigia, kad galima ne ilgiau kaip 20 min. unsure.gif
Atsakyti