Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

QUOTE(lisel @ 2013 09 22, 12:14)
Sveikos,buvau pirmajai echoskopijai ir pasake,kad maziukas neatitinka savaiciu,kad mazesnis nei priklauso, nes turejo buti 7sav.,

Man buvo labai panaši situacija, taigi puikiai suprantu kaip jautiesi. Trumpai papasakosiu, gal šiek tiek padės. Gydytoja pasakė, kad nėštumas neatitinka laiko kai buvau pas ją 5-tą savaitę. Ėjau namo kelio per ašaras nematydama. Kito vizito (po 10 dienų) laukti buvo nepaprastai sunku, laikas atrodo sustojo. Blogiausia, kad nei temperatūra, nei kraujo tyrimas su didėjančiais skaičiukais, nei kiti simptomai negarantuoja, kad viskas gerai. Tiesiog reikėjo laukti nežinioje, kas yra nepaprastai sunku. O man plius dar tepliojo. Tokia buvo labai sunki ir nerami pradžia, tačiau viskas gerai, dabar esu 21-ą savaitę nėščia ir jaučiu kaip lelius pilvelyje krebžda.
Stiprybės Tau laukiant 4u.gif Žinau, kad labai sunku, bet reikia tikėtis geriausio console.gif
Atsakyti
Aciu, jos labai reikia.

Sekmes jums augnt sveikiems ir stipriems smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisel: 24 rugsėjo 2013 - 08:58
sveikos skaitau jusu istorijas ir bandau save raminti,nors vilties jau turiu tik kruopelyte,mano paskutines mmm buvo liepos 31 pagal skaiciavimus turetu buti dabar man 8sav, kazkur 4 sav buvau pirma karta pas genekologa,padare vaginalini echo rado ten 3mm gemaliuka bet man kad nestumas to tiksliai nepatvirtino liepo po to po poros sav pasirodyti,paita sav ketvirtadieni man pasirode rusvos isskyros,po to ir siek tiek kraujo,nulekiau i priimamaji,ten pdare echo buvo gemaliukas 13mm dydzio,bet ji pasake kad pagal mano nestuma kaip ir per mazas,tai liepe laukti buti ramiai,jei persileisiu tai persileisiu,gryzau namo,po to pradejau daugiau jau vis kraujuoti,kaip per mmm dar tokio nera raujavimo bet vis isbega kazkiek kraujo,vakar buvau pas savo genekologa,padare echo vel vaginalini,puslyte padidejusi iki 18mm bet pagal nestuma mano turetu ji jau buti 2cm ir viduje turetu buti 1cm vaisius bet jo nemate,puslyte tai normali siaip su tryniu,bet vaisiau jame nera,gimdoje yra ir kraujo,pagal puslytes dydi tai nestumas kaip 5sav,bet ar gali tiek daug atsilikti visomis 3sav,mane nuteike blogiausiam kad nesivystantis,po savaites turiu vel ateiti,jei niekas nepasikeite tada jau isvalymas verysad.gif kazin ar dar gali ivykti stebuklas,ar galiu isvysti vaisiuka,ta vat kraujavima dar labai manau blogas zenklas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2013 09 25, 11:03)
sveikos skaitau jusu istorijas ir bandau save raminti,nors vilties jau turiu tik kruopelyte,mano paskutines mmm buvo liepos 31 pagal skaiciavimus turetu buti dabar man 8sav, kazkur 4 sav buvau pirma karta pas genekologa,padare vaginalini echo rado ten 3mm gemaliuka bet man kad nestumas to tiksliai nepatvirtino liepo po to po poros sav pasirodyti,paita sav ketvirtadieni man pasirode rusvos isskyros,po to ir siek tiek kraujo,nulekiau i priimamaji,ten pdare echo buvo gemaliukas 13mm dydzio,bet ji pasake kad pagal mano nestuma kaip ir per mazas,tai liepe laukti buti ramiai,jei persileisiu tai persileisiu,gryzau namo,po to pradejau daugiau jau vis kraujuoti,kaip per mmm dar tokio nera raujavimo bet vis isbega kazkiek kraujo,vakar buvau pas savo genekologa,padare echo vel vaginalini,puslyte padidejusi iki 18mm bet pagal nestuma mano turetu ji jau buti 2cm ir viduje turetu buti 1cm vaisius bet jo nemate,puslyte tai normali siaip su tryniu,bet vaisiau jame nera,gimdoje yra ir kraujo,pagal puslytes dydi tai nestumas kaip 5sav,bet ar gali tiek daug atsilikti visomis 3sav,mane nuteike blogiausiam kad nesivystantis,po savaites turiu vel ateiti,jei niekas nepasikeite tada jau isvalymas  verysad.gif  kazin ar dar gali ivykti stebuklas,ar galiu isvysti vaisiuka,ta vat kraujavima dar labai manau blogas zenklas  verysad.gif

Įsivaizduoju kaip jautiesi. Panašios istorijos kaip tavo, manau, labai įvairiai baigiasi ir nebūtinai blogai. Man 5-tą savaitę matė tik pūslytę ir trynio maišą joje, vaisiuko nesimatė, pasakė, kad neatitinka laiko. Streso buvo daug. Tepliojo, plius dar buvo šiek tiek kraujo. Tačiau nėštumas vystėsi sėkmingai, dabar diena dienon atitinka mėnesinių laiką ir jokių problemų nėra.
Man buvo sunkiausia tai, jog supratau, kad nieko negaliu padaryti, nuo manęs nėštumo lemtis nepriklauso. Galiu save pasaugoti, pagulėti, gal kokius vaistukus pagerti, bet jei vaikiukui kažkas negerai, tai jis pabėgs nepriklausomai nuo mano pastangų ir norų. Pati tuo metu ieškojau kitų mamų istorijų, kurios turėtų panašią pradžią ir sėkmingą pabaigą. Už tai dabar tau ir rašau, nes man pačiai tuo metu labai norėjosi išgirsti, kad viskas gali būti gerai. Savo trumpai papasakota istorija noriu pasakyti, kad ir tau gali būti viskas gerai. Belieka tik laukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2013 09 25, 11:03)
sveikos skaitau jusu istorijas ir bandau save raminti,nors vilties jau turiu tik kruopelyte,mano paskutines mmm buvo liepos 31 pagal skaiciavimus turetu buti dabar man 8sav, kazkur 4 sav buvau pirma karta pas genekologa,padare vaginalini echo rado ten 3mm gemaliuka bet man kad nestumas to tiksliai nepatvirtino liepo po to po poros sav pasirodyti,paita sav ketvirtadieni man pasirode rusvos isskyros,po to ir siek tiek kraujo,nulekiau i priimamaji,ten pdare echo buvo gemaliukas 13mm dydzio,bet ji pasake kad pagal mano nestuma kaip ir per mazas,tai liepe laukti buti ramiai,jei persileisiu tai persileisiu,gryzau namo,po to pradejau daugiau jau vis kraujuoti,kaip per mmm dar tokio nera raujavimo bet vis isbega kazkiek kraujo,vakar buvau pas savo genekologa,padare echo vel vaginalini,puslyte padidejusi iki 18mm bet pagal nestuma mano turetu ji jau buti 2cm ir viduje turetu buti 1cm vaisius bet jo nemate,puslyte tai normali siaip su tryniu,bet vaisiau jame nera,gimdoje yra ir kraujo,pagal puslytes dydi tai nestumas kaip 5sav,bet ar gali tiek daug atsilikti visomis 3sav,mane nuteike blogiausiam kad nesivystantis,po savaites turiu vel ateiti,jei niekas nepasikeite tada jau isvalymas  verysad.gif  kazin ar dar gali ivykti stebuklas,ar galiu isvysti vaisiuka,ta vat kraujavima dar labai manau blogas zenklas  verysad.gif

nesinori liudinti, bet jeigu jau turi buti 8sav. o vaisiaus nemato, tai nieko gero nezada... unsure.gif tokio laiko turi matytis ir vaisius ir plakanti sirdele...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziurgita:): 25 rugsėjo 2013 - 15:30
QUOTE(Dziurgita:) @ 2013 09 25, 16:29)
nesinori liudinti, bet jeigu jau turi buti 8sav. o vaisiaus nemato, tai nieko gero nezada... unsure.gif tokio laiko turi matytis ir vaisius ir plakanti sirdele...

gal ciklas pas ją nereguliarus, neaišku kada užkibo g.gif
Atsakyti
visdelto ivyko persileidimas,nes pradejau kraujuoti kresuliais verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2013 09 30, 15:11)
visdelto ivyko persileidimas,nes pradejau kraujuoti kresuliais  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Labai gaila verysad.gif Jėgų tau visa tai ištverti console.gif
Atsakyti
Uzjauciu, man irgi nepasiseke,nezinau kaip gyvent toliau sad.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisel: 30 rugsėjo 2013 - 21:00
Labas, merginos,

Jungiuosi ir aš prie jūsų, nes pati dabar išgyvenu tą patį. vakar ginė pasakė, kad mano nėštumas nesivysto (echoskopas 7 savaičių vaikiuką rodė kap 4). Jau po truputį kraujuoju... Bus matyti, ar viskas išsivalys savaime, ar reikės gydytojo "pagalbos". Liūdna matyti kraują, kai jo neturi būti...

QUOTE(lisel @ 2013 09 30, 21:00)
Uzjauciu, man irgi nepasiseke,nezinau kaip gyvent toliau sad.gif.

Pasisekė. Žinai, kodėl? Todėl, kad jei jau įvyko gamtos klaida, tai geriau jau netekti dabar, negu prarasti paaugusį leliuką, arba išnešiojus 9 mėnesius pagimdyti negyvą, arba kaip nors pleistriuku priklijavus tą pumpuriuką prie gimdos sienelės, po kažkiek mėnesių pagimdyti ir visą gyvenimą kankintis su "salotėle" neišsivysčiusiomis smegenimis ir pan.
Panos, nors ir kaip graudina ta žinia, nors ir kaip liūdna matyti tas kruvinas gleives, pamąstykime, kad galėjo būti ir blogiau.
O dabar - pamąsykime, kodėl mums taip nutiko, konsultuokimės su gydytojais ir gyvenkime toliau.
Papildyta:
QUOTE(Achimenė @ 2013 09 25, 15:25)
Galiu save pasaugoti, pagulėti, gal kokius vaistukus pagerti, bet jei vaikiukui kažkas negerai, tai jis pabėgs nepriklausomai nuo mano pastangų ir norų.

Kad nuo to priklausytų Tik prisiminkite - kiek vaikų gimė per karą, Sibiro tremtyje... jų mamytės tikrai neturėjo ne tik vitaminų - valgyti negaudavo. O apie pagulėjimus ir tausojimo rėžimu nė minties būti negalėjo. Ir kiek gimė vaikų. Stiprus organizmas gali išgyventi viską.
O kad mums taip nutiko - kažkas negerai mūsų sveikatai. Aš, pavyzdžiui, turiu miomų. Gal ir jos įtakojo... o gal ir ne. Nes moterys, kurios petiria nesivystantį nėštumą, tikrai ne visos jų turi...
Atsakyti
man jau padare isvalyma praitoje sav,vis laukeme laukeme kol issivalys savaime bet nieko teko valyma daryti,dabar viskas jau gerai,nebekraujuoju,ir lauksiu sekanciu menesiniu,tikiuosi kitas planavimas bus sekmingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2013 10 16, 10:14)
man jau padare isvalyma praitoje sav,vis laukeme laukeme kol issivalys savaime bet nieko teko valyma daryti,dabar viskas jau gerai,nebekraujuoju,ir lauksiu sekanciu menesiniu,tikiuosi kitas planavimas bus sekmingas  ax.gif

O tu kraujavai prieš tą valymą?
Ar nustatė priežastis?
Kada galėsi bandyti iš naujo pastoti?

Aš tai kraujuoju kaip reikiant. Ir pilvą skauda verysad.gif
Atsakyti