QUOTE(Laima9 @ 2010 09 18, 17:40)
sveikos,man ir tokia situacija yra dabar preita savaite dariausi nestumo testa teigiamas,nuejau pas gydytoja sako nieko nematau sako gali buti negimdinis nestumas,kaip as isigandau,nuvariau tiesiai i ligonine prieme paeme krauja mazai hormonu sako jis dar mazytis nematysim jo dar,po 2 dienu liepe krauja paimt atsakymas padidejo hormonu daugiau negu 180,dar labai skaudejo kiausides desine puse uzeina toks skausmas bet ne stiprus lyg maudimas bet po keliu min nebeskauda lyg su ranka nueme ta skausma,sita pirmadieni esiu darystis ecoskopija,paziuresiu ar pamatys ji ar ne baisu nezinau ka jie pasakys

labai noreciau kad jis pasiliktu
Sveika

Tikiuosi viskas bus gerai

O kiek jau savaiciu nuo menesiniu praejo? PVZ. Kai nesulaukiau savo menesiniu ir nuejau pas gydytoja tai ji apskaiciavo, kad turetu buti 6-7 savaite, todel itare, kad negimdinis, taip pat nulekaiu ir dariau visus testus. Bet po savaites, mano maziuke jau rado savo vietele gimdoje ir pagal echoskopija buvo tik 4-5 savaites. Gal ir pas jus panasiai. Man irgi skausmas buvo, bet po 4 menesiu skausmai dingo.
TIKRAI VISKAS BUS GERAI!!! LAUKSIM GERU NAUJIENU!!!