ir man itaria nesivystanti nestuma, vaikelis jau turetu buti 11 su virsum sav., o atitinka tik 7, sirdeles gydytoja irgi neiziurejo, dabar prisake ateiti po savaites - tada jau bus viskas aisku, bet kaip sunku islaukti

Sveikutes merginos,
ir man itaria nesivystanti nestuma, vaikelis jau turetu buti 11 su virsum sav., o atitinka tik 7, sirdeles gydytoja irgi neiziurejo, dabar prisake ateiti po savaites - tada jau bus viskas aisku, bet kaip sunku islauktiKazin, ar galiu dar tureti kokia vilti, bet pati abejoju, kad gali buti net menesio atsilikimas
Labukas
![]()
nestumo pozymiai islike? Ar jauti kokius skausmelius, sudurimus, tempimus?
Menesines buvo reguliarios?
Menesinis buvo reguliarios, pora dienu pasvyruodavo, 26-28 d., nestumo pozymiai pasibaige praeita savaitgali, bet maniau, kad taip ir turi buti, nes 11 nestumo sav. kaip ir pasibaige, 12 prasidejo, maniau normalu kad baigesi pykinimai, o krutine ir nebuvo sujautrejusi, tik pykino labai nuo 6 sav. iki 11. Skausmeliu jokiu nejauciu, jokiu iskyru nera, jokiu tepliojimu, siandien jau 12 sav. turetu baigtis, kaip tik treciu nesulauktu mmm pirma diena turetu buti - galvoju, gal prasides kraujavimas, bet visa diena nieko. Laukiu toliau, antradieni po pietu pas gydytoja. Dar turiu maza vilti. O kaip jums atrodo, ar dar yra kokia viltis?
Jeigu menesines buvo reguliarios, tai pagal ideja leliukas negali 4 savaitem atsilikti
![]()
Linkiu kuo geriausio![]()
Pranesk kaip praeis antradieni vizitas![]()
![]()
As jau po gydytojos - taip ir yra, tikrai negali buti 4 sav. atsilikimo - mano nestumas nebesivysto, siandien viskas atrode taip pat, kaip pries savaite, gavau siuntima i ligonine.
Visaip gali būti, kartais ir testukai vėliau teigiamą rezultatą parodo (jei HCG sunkiau į šlapimą išsiskiria), kartais pastojama tuo metu kai atrodo, kad dienos nevaisingos. Reikia laukti ir tiek