Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

Sveikos merginos,noriu ir aš pasidalinti savo skauduliuku.
Šiais metais gegužes mėn. laiminga sau laukiau echo, turėjo būti jau 18 sav.Kada dariausi echo 15 sav. mačiau savo mažylės plakančia širdelę, mačiau kaip ji judino rankytes ir kojites wub.gif
Sulaukus echo 18 sav man pasake, kad mažylės širdutė nebeplaka verysad.gif
Nusiuntė į ligonine darytis abortavima, buvo taip skaudu visa tai ištverti.
Ėjome per visu gydytojus, darėmės visokius tyrimus, viskas buvo gerai.
Mažylei buvo kiškio lupa, vilko gomurys ir dar keleta "apsigimymų",tad tai ir pavadino tik "gamtos klaida".
Sunku su tuo susitaikyti, bet reikia teigiamo nusistatymo.
Šiai dienai aš vėl nestuke.gif jau 5 sav ir kelios dienos, dariausi echo ir kol kas viskas gerai, dabar reikia palaukti PRISCO tyrimų, jie bus tik gruodžio pradžioje, bet aš dabar kiekviena dienos akimirka sau kartoju kad viskas bus gerai ir savo mažam stebukliukui nuolat sakau kad myliu.
Atsakyti
QUOTE(Ramacka @ 2013 10 17, 18:06)
Sveikos merginos,noriu ir aš pasidalinti savo skauduliuku.
Šiais metais gegužes mėn. laiminga sau laukiau echo, turėjo būti jau 18 sav.Kada dariausi echo 15 sav. mačiau savo mažylės plakančia širdelę, mačiau kaip ji judino rankytes ir kojites wub.gif
Sulaukus echo 18 sav man pasake, kad mažylės širdutė nebeplaka verysad.gif
Nusiuntė į ligonine darytis abortavima, buvo taip skaudu visa tai ištverti.
Ėjome per visu gydytojus, darėmės visokius tyrimus, viskas buvo gerai.
Mažylei buvo kiškio lupa, vilko gomurys ir dar keleta "apsigimymų",tad tai ir pavadino tik "gamtos klaida".
Sunku su tuo susitaikyti, bet reikia teigiamo nusistatymo.
Šiai dienai aš vėl  nestuke.gif  jau 5 sav ir kelios dienos, dariausi echo ir kol kas viskas gerai, dabar reikia palaukti PRISCO tyrimų, jie bus tik gruodžio pradžioje, bet aš dabar kiekviena dienos akimirka sau kartoju kad viskas bus gerai ir savo mažam stebukliukui nuolat sakau kad myliu.

Šitas vaikelis, kurio dabar laukiesi, bus sveikas. pamatysi.
O jei nebūtų numiręs pirmojo nėštumo vaisius. Tik pagalvok, kiek vargo dabar turėtum su tuo kiškeliu - vilkiuku. nesibagiantys viztai pas gydytojus, operacijos ir pan... O jei dar visko iki galo nepavyktų tobulai išgydyti? O jei ne tk išoriniai apsigmimai, bet ir smegenų neišsivystymai? Teisus Dievulis, kad tą angelėlį atsiėmė dar negimusį. pataisys savo "dirbtuvėse", ir paleis iš naujo.
Tau tada turėjo būti labai skaudu šitiek išnešiojus...
Bet dabar viskas bus gerai.

O aš pati jaučiuosi šiek tiek geriau. Pilvo kaip ir nebeskauda, tik negaliu dar smarkiai juoktis ir kosėti - pilvas, kai juda, tada skauda. Na, dar sėdint jaučiasi. Antradienį echoskopas, apžiūrės, ar neliko kokių krešuliukų. Jei kas liko - išplaus.
Na, tada prasidės pusmečio trukmės juodas darbas. Miomų gydymas. medikamentinio gydymo nėra, Mirena netnka, nes dar vaikiuko noriu. Jei gydytoja nieko nepatars, gersiu Balvočiūtės arbatas, homeopatinius preparatus. Dar nešiosiu tujos šaknis ir topolio šakas ant rankų ir kojų, sumažinsiu racione gyvulinio maisto ir tvarkysiuos energetiką, kad ramiau reaguočiau į man nemalonius dalykus. Pamenu, kad per šį nelaimingą nėštumą, vos susidūrusi su kažkuo nemaloniu (lauke kas parūkė ir man pasmirdo; dukra nepaklausė; vyras gėlių nepadovanojo, "Myliu" nepasakė; darbe kas nors ne taip...) - tas nemalonumo jausmas man sukeldavo vidinį įsiūtį, ir aš tiesog pajusdavau, kaip pilvą tarsi elektra nupurto arba dunksteli plyta. tai gal ir tos mano emocijos irgi prisidėjo prie tokios baigties... Jei ir ne, bet kuriuo atveju, padirbėti su savo vidumi - nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2013 10 18, 08:00)
Šitas vaikelis, kurio dabar laukiesi, bus sveikas. pamatysi.
O jei nebūtų numiręs pirmojo nėštumo vaisius. Tik pagalvok, kiek vargo dabar turėtum su tuo kiškeliu - vilkiuku. nesibagiantys viztai pas gydytojus, operacijos ir pan... O jei dar visko iki galo nepavyktų tobulai išgydyti? O jei ne tk išoriniai apsigmimai, bet ir smegenų neišsivystymai? Teisus Dievulis, kad tą angelėlį atsiėmė dar negimusį. pataisys savo "dirbtuvėse", ir paleis iš naujo.
Tau tada turėjo būti labai skaudu šitiek išnešiojus...
Bet dabar viskas bus gerai.

O aš pati jaučiuosi šiek tiek geriau. Pilvo kaip ir nebeskauda, tik negaliu dar smarkiai juoktis ir kosėti - pilvas, kai juda, tada skauda. Na, dar sėdint jaučiasi. Antradienį echoskopas, apžiūrės, ar neliko kokių krešuliukų. Jei kas liko - išplaus.
Na, tada prasidės pusmečio trukmės juodas darbas. Miomų gydymas. medikamentinio gydymo nėra, Mirena netnka, nes dar vaikiuko noriu. Jei gydytoja nieko nepatars, gersiu Balvočiūtės arbatas, homeopatinius preparatus. Dar nešiosiu tujos šaknis ir topolio šakas ant rankų ir kojų, sumažinsiu racione gyvulinio maisto ir tvarkysiuos energetiką, kad ramiau reaguočiau į man nemalonius dalykus. Pamenu, kad per šį nelaimingą nėštumą, vos susidūrusi su kažkuo nemaloniu (lauke kas parūkė ir man pasmirdo; dukra nepaklausė; vyras gėlių nepadovanojo, "Myliu" nepasakė; darbe kas nors ne taip...) - tas nemalonumo jausmas man sukeldavo vidinį įsiūtį, ir aš tiesog pajusdavau, kaip pilvą tarsi elektra nupurto arba dunksteli plyta. tai gal ir tos mano emocijos irgi prisidėjo prie tokios baigties... Jei ir ne, bet kuriuo atveju, padirbėti su savo vidumi - nepakenks.

Sveikos mielos,

Laumiux, tikrai neprisidejo tavo kazkokios laikinos neigiamos savybes. Stai as jauciuosi puikiai, myliu zmones, gyvunus, tapau geresne savo vaikams, man pasitaise sveikata, as net pajauciau kazkoki sventa prisilietima...ir vistiek man pasake, kad nemato plakancios sirdeles (8 savaiciu) Sekantis kartas po savaites. Bet vilciu turiu mazai, nes per daug gerai jauciuosi, viskas keista.
Moterys linke kaltinti save del to ar ano, bet cia tik todel, kad nesuprantam tos gamtos atrankos sistemos, nezinom tos paslapties. Pavyzdziui as galvojau, kad viskas todel, kad per mazai norejau, taciau man 40 metu ir as triju vaiku mama, ne kazin kokios stebukligos sveikatos. Tai zmoniska , normalu. As dekoju Dievui uz tai, kad gyvena manyje sias dienas ir suteikia man ramybe , blaivu prota ir sako, kad visada buna taip kaip turi buti, kad sventai ir besalygiskai juo tikiu.
Dar esu dekinga moterims, kad dalijasi savo abejonemis, patirtim, skausmu 4u.gif Stumiu nezinomybes dienas skaitydama tema po temos ir tai man terapija.
Stiprybes, vilties ir gelezines kantrybes. Saugokite savo sveikata! Ir te nepagaili jums likimas mazuju stebuklu. heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzokonda777: 28 spalio 2013 - 01:01
P.S. Tiesa, senoje temoje, kazkuri (negaliu dabar atrasti to posto) rase, kad jos kraujo grupe yra minusine, todel, atseit jai abrazijos pavojingos ir jinai pasirinko savaimini persileidima namuose. Tai noriu pataisyti, kad nesuklaidintu kitu, turinciu rezus minusa skaitanciu kada nors.
Cituoju:"Imunoprofilaktika taip pat atliekama po: nėštumo nutrūkimo (savaiminio ar dirbtinio), negimdinio nėštumo, pūslinės išvisos, invazinių diagnostinių vaisiaus tyrimų (choriono gaurelių biopsijos, konsultuojantis dėl genetinės patologijos). "Nėščiosioms, kurios susidūrė su kraujo konflikto problema, svarbu stebėti save, daugiau ilsėtis. Specifinių simptomų nebūna, tačiau gali dažniau jausti silpnumą nei kitos besilaukiančios, taip pat gali kamuoti mieguistumas, oro trūkumas. Trečdalis tokių moterų serga mažakraujyste. Besilaukiančiųjų, kurių vaisius labiau pažeistas, nėštumą gali komplikuoti hipertenzija, kurios metu pakyla kraujo spaudimas, gali paskatinti priešlaikinį gimdymą, persileidimą.
Gimdydamos tokios moterys dažnai gausiau kraujuoja. Nepaisant to, kad gyvename civilizuotame pasaulyje, vis dar pasitaiko atvejų, kai pastojusios moterys laiku nesikreipia į medikus ir dėl nežinomų priežasčių nėštumą nuslepia. Esant kraujo konflikto atvejams, kaip jau minėta, būtina besilaukiančiajai suleisti anti- Rh(D) imunoglobulino, kuris naikina antikūnus. Nesuleidus reikiamų vaistų nuo kraujo konflikto labiau nukenčia vaisius negu motina."

Taigi, geriau nesirinkti savaiminio persileidimo bet kokiu atveju, nes didesne ir nukraujavimo rizika, taip pat imunoprofilaktika reikalinga visais atvejais.
Atsakyti
Parasysiu savo istorija, jos baigti. Zinau, kad begalo daug moteru patiria siuos isgyvenimus, kai kurios randa stai tokias temas, sedi ten, skaito, stumia dienas nezinomybeje. Stai jums dar viena sviezia istorija is UK. kai knisausi kankinama nezinomybes, labai mazai informacijos ir pasisakymu is UK mamu, taip ir neradau nei vieno sau tinkancio. Gal kam pravers manoji.
...na viskas. Po eiles ivairiu tyrimu, popierizmo, begales valandu praleistu istaigose ir kelyje, po kovos su eile mediku - papjove mane. Bet ir kosmarus isgyvenau. Visgi man priimtinesne medicinos sistema Lt, nors ten betvarke irgi visko buna, gal demeso maziau,(bet jo galima gauti uz pinigus), komforto, pakovoti reikia, bet ciaaa... galvojom, kad filmas, kad neistikruju viskas. doh.gif
Kai po savaites nezinios vietinis daktaras vel patikino, kad nera sirdeles ir tik tada nusiunte i miesto ligonine, mes vos ten patekom, nes jiems neuzteko daktaro irodymu, kad mane isvis reikia priimti. Dar sekancia diena, kai patys visur apskambinejom, pagaliau prieme. Padare skana ir pamate, kad 6 savaiciu dydzio (nors buvo 8) ir nera sirdeles.
Pasake, kad nesvarbu kiek faktiskai turi buti laiko, nors ir visi devyni menesiai, faktas yra tik tas, kad siuo metu 6 savaites i todel gali nesimatyti dar sirdeles. AS sakau, negali fiziska buti sesios, bet mane mostu uztilde ir baigesi kalba. Liepe dar savaite laukti, tik tada sulygins ir jau darys kazka. Padare krauja, po keliu dienu liepe pakartoti ir nors kraujas patvirtintu nesivystyma, tai vistiek neuztektu jo sprendimui be tos savaites pakartotino skano.
Grizom namo, nepasakosiu kokius kosmarus isgyvenau, naktim nemiegojau...prasikankinau keturias dienas, prasidejo skausmai, pralaukem savaitgali ir vakar kelem 7 ryto nudumem nieko nelaukdami. Si kart nuvede i skyriu. Ten pradejo tikrint ar uzdegimo nera slapimo pusles, tepineli paeme, bet apie nesivystanti nestuma kalbos neina. Mes su vyru vistiek vis spaudem del to ka nors daryti. Na gerai, pakartojo skana ir si karta jau rodo 5 savaites. Kraujas parode, kad nesivysto. Bet mum pasake, nieko negalim padaryt, skanas rodo ta pati, mum reikia kad butu pilna savaite nuo vieno skano iki kito - atvaziuokit po savaites. tada as jau prapliupau - sakau nevaziuosiu...as nuo vakar est negaliu, miegot negaliu, vaiku priziuret negaliu, vyras is darbo jau kelinta karta issipraso... Tada tas daktariukas pasikviete vyresni, kuris jau daro abrazijas. `Mes sakom, juk turit viska ka reikia, vaisius traukiasi, nesivysto, sirdies plakimo nera, kraujas rodo, kad nesivysto... Jis sako, nera oficialaus kaimo daktaro pranesimo ir irodymo, kad vaisius tikrai negyvas. Tada vyras sako:"mes tada norim aborto" Daktaras sako, negalim, nes nera irodymu, kad vaisius gyvas! O DIEVE:oh tada mano vyras sako, jus visi juk zinot kaip yra istikruju. Juk zinot! Zmona vaiksto tris savaites su negyvu vaisiumi... Ir viskas tik del popierizmo.
Tada paaiskino, kad cia visai neseniai taip, nuo 2012m gruodzio berods UK sugrieztino, nes labai pradejo plaukti moterys is saliu kur nelegalus abortai, susitardave su poliklinikos daktarais kurie siusdave i ligonines ir tekdavo jom pagal ta visa popierizma daryt abortus doh.gif O abortai cia daromi tik su tam tikrom salygom, ne taip, kad uzsimanei ir yra.
IR musu pagailejo, pasiule palaukti, kol jie susisieks su poliklinika ir gaus oficialu pranesima... zinia, kad mane operuos dar ta pati vakara pranese kai jau beveik sutemo. Mes, beveik dvylika valandu praleidom ligonines laukiamajam, su savo maziausia atzala, kuri miegojo ant kedziu ir praleidom ja ne veltui. Jie pasitare su visa komanda, virsininkais ir sutiko. Operavo ta pati vakara, velai vakare.
Kai jau patekau i ligonine, tai rupinosi taip, kaip ir per filmus nerodo. Niekad nieko panasaus nesu patyrus. Isleidziant suleido imunoglobulino del RH (-) ir net pasiule, jei noriu pasiimti tai , ka jie iseme, bet paprastai moterys palieka, nes viskas yra kremuojama.
Taigi, griztant atgal,pries ivykstant operacijai, as jau buvau susitaikius is dalies ir pasiruosiau savaiminiam persileidimui, juolab, kad viduje man kazkas kuzdejo, kad nera ko bijoti, nes maziukas nuo 8mm jau traukesi, mazejo link 5mm ir butu mazejes kol iskristu. Taciau priezastis, kodel norejau labai chirurginiu budu yra ta, kad man suleistu antikuniu, kitaip jau visai mazai sansu lieka, kad kitas kartas butu sekmingas.(nezinia ar jis bus, bet jei vel taip nutiktu, zinosiu, kad padariau ka galejau) O jie UK neleidzia antikuniu po savaiminio, kuris ivyksta iki 12 savaites. Dar, dazniausiai nesekmingai savaime issivalo, paskui vistiek tenka gultis ant stalo, o cia su jais ne taip jau lengva, vel reiktu menesi kraujuot, kol nusprestu, kad neissivale. doh.gif
Kolkas jauciuosi laiminga. Mano maziukas zirniukas atejes padovanojo man tiek meiles ir nenusakoma nuostabu jausma, jis atejo kaip stebuklas ir isejo del kazko, del ko tikrai zinau, kad reikejo taip. Niekada jo nepamirsiu wub.gif As laiminga, nes dabar jau mum abiem prasidejo kitas periodas. Labai seima manes pasiilgo per ta laika.
ir as ju wub.gif
Man buvo desimt savaiciu, nustojo vystytis 8sv ir susitrauke iki 6sv dydzio.
Stiprybes ir nepasiduokit. Klausykit savo sirdies ir nepamirskit proto 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Nezinau kur paklausti... Kiek ilgai kraujuojama po savaiminio persileidimo? Nestumas nutruko 5-6sav verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2013 11 08, 12:23)
Sveikos. Nezinau kur paklausti... Kiek ilgai kraujuojama po savaiminio persileidimo? Nestumas nutruko 5-6sav verysad.gif

Sveika, as kraujavau apie savaite, gal pusantros 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, visu pirma esu Jusu likimo drauge, uzjauciu visas, stipriai apkabinu ir liudziu, gedziu su Jumis visomis sad.gif((((
Na, o mano istorija tokia... po daugiau nei 4 metu draugystes su draugu nutareme pameginti susilaukti leliuko, juolab, kad man 27 metai, o visada svajojau susilaukti iki 25m. pirmojo, bet... taip jau susikloste.Tad pora kartu pabande,( greiciausiai buvo nevaisingos dienos, pries ir po mm.), nepastojau, sakau draugui : tiek to, susituoksime , tada ir planuosime savo leliuka, ir taip viena vakara po "meiles zaidimu", pajutau begalini skausma pilve, jo apacioje, pamaniau - netinkama poza biggrin.gif po savaites turejau gerti antibiotikus, turejau ureaplazma,taip pat nuo pienliges tabletes, dar po keliu sav.isvykome pas draugus i UK pasisveciuoti, buvo ir baliuku, ir daug vaiksciojimu mieste ir nuovargis, kazkaip vis pavalgius - supykindavo, bet galvojau skrandis susutojo.Grizome i LT, paketu pilnos tases, turejau susirgti, pilvo apacia vis maudzia, galvojau kaip visada veluoja... dar po keliu dienu, galvoju reikia pasidaryti testa, nusipirkau viena, tikrai galvojau bus neigiamas, nes atrode tuoj susirgsiu mm. Ir ka Jus manot, teigiamas biggrin.gif pajutau ir laime, ir baime, ir soka is netiketumo ir kaip idomiau pranesti draugui, dar nusipirkau kelis testus visi teigiami biggrin.gif parodziau draugui vakare, jo reakcija kaip ir mano, nutareme per daug nesidziaugti, kol nenueisiu pas gydytoja, jau pirmadieny is pat ryto sedejau prie kabineto, gyd.buvo maloniai nustebusi nes ka tik gydziausi ureaplazmas o va laukiuosi, paziurejo echo, 6 su puse savaites , sirdele plaka,viskas ok, liepe jaustis nescia biggrin.gif sekantis apsilankymas po poros sav., vel echo viskas ok 8 su puse savaites, viskas ok, sirdele plaka, tik pasakaiu kad maudzia pilvo apacia, pasiule magni gerti, ir is tikruju jis man padedavo, matyt nuimdavo spazmus, kitas apsilankymas po 3 sav. bet nuo paskutinio kazkokia nuojauta pradejo persekioti, juolab kad ir daug moteru persiledimai , nesivystantys, liudnos istorijos kurias skaitydavau, tada save tikindavau, kodel turetu buti blogai, ka cia sau galvoju ir nervinu save.( Beja niekas praktiskai nezinojo nutarem pranest tik po 12 sav., draugas ir pasipirso man,iteiko nuostabu zieda, susitvarkiau su darbais, isidarbinau pas pazistamus, nes tuo metu keiciau darbus kai pastojau.) Vakarais galvodavom juokingiausiu vardu, galvodavom kas bus, mergaite ar berniukas, drauges juokdavosi ir sake bus grazuolis kaip ir jis biggrin.gif Bet.. nuo tada kada pastojau nesapnuoju nieko grazaus, vis baisus sapnai, kosmarai ir tai gasdino, su baime ir jauduliu laukiau 11 d. tai yra uzvakar ,( o jauciausi gerai, net gi per gerai, jokiu kraujingu isskiru, tik pilvo apacia pamausdavo) , apsilankymo pas gydytoja, gydytoja pasitiko su sypsena, na ka nestejam sako smile.gif) sakau kazkaip jaudinuos, visko prisigalvoju, sako taip kol nejauciam judesiu visko prisigalvojam, nuejom echo daryt, ziurejo per pilva, na stai sako jusu pilietis... ir... ir nutilo... pamaciau kaip pasikeite jos veido israiska.. sako zinokit negerai.... sakau nebeplaka sirdele ?? sako taip, nebesivysto.... turejo buti 11 su puse savaites, o rode 9sav., dakatare kazka sako, o as jau nieko nebegirdejau , tik ziuriu i ekrana ir jauciu kad visa drebu.. ir galvoju ko labiausiai bijojau tas ir ivyko.. verkiau gydytoja guode, paskui kalbejom gal buvo like ureaplazmos, as pradejau galvoti gal tai del saaugu, kuriu pas mane buvo... po savaites turesiu vykti abrazijai... o dar pries tai, echo kamabarye kai viska pamate, iejo kita gydytoja, maniske medicininiu terminu jai pasake kas man, toji atsisuko, sako aha tai ginekologine ligone... ir iki dabar galvoju, nors zinau kad pirmi nestumai dazniausiai taip baigiasi, bet jei viskas butu ok musu sveikatom juk taip nenutiktu.... Aplink apsidairau tiek pazistamu, draugu rato, tiek vaikuciu visi turi ir kazkaip isnesioju, susilaukia, pagimdo... ir toliau galvoju, jei pasitaike pirma karta, turbut yra tikimybe,kad gali nesivystyti ir pasikartoti ir antraji... ir apima baime... Labai daug cia prirasiau, atleiskit, bet visas Jus suprantu, uzjauciu.. tikrai tai yra labai skaudu, labai sunku psichologiskai.. labai! Zinau ,kad turime tiketi, zinau nepakeliamai sunku, bet turime , merginos linkiu labai labai, kuo maziau o jei imanoma kad nei vienai netektu to ne tik daugiau patirti bet ir niekad to patirti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Piaozyte @ 2013 11 13, 11:58)
Sveikos mielosios, visu pirma esu Jusu likimo drauge, uzjauciu visas, stipriai apkabinu ir liudziu, gedziu su Jumis visomis sad.gif((((
Na, o mano istorija tokia... po daugiau nei 4 metu draugystes su draugu nutareme pameginti susilaukti leliuko, juolab, kad man 27 metai, o visada svajojau susilaukti iki 25m. pirmojo, bet... taip jau susikloste.Tad pora kartu pabande,( greiciausiai buvo nevaisingos dienos, pries ir po mm.), nepastojau, sakau draugui : tiek to, susituoksime , tada ir planuosime savo leliuka, ir taip viena vakara po "meiles zaidimu", pajutau begalini skausma pilve, jo apacioje, pamaniau - netinkama poza biggrin.gif po savaites turejau gerti antibiotikus, turejau ureaplazma,taip pat nuo pienliges tabletes, dar po keliu sav.isvykome pas draugus i UK pasisveciuoti, buvo ir baliuku, ir daug vaiksciojimu mieste ir nuovargis, kazkaip vis pavalgius - supykindavo, bet galvojau skrandis susutojo.Grizome i LT, paketu pilnos tases, turejau susirgti, pilvo apacia vis maudzia, galvojau kaip visada veluoja... dar po keliu dienu, galvoju reikia pasidaryti testa, nusipirkau viena, tikrai galvojau bus neigiamas, nes atrode tuoj susirgsiu mm. Ir ka Jus manot, teigiamas biggrin.gif pajutau ir laime, ir baime, ir soka is netiketumo ir kaip idomiau pranesti draugui, dar nusipirkau kelis testus visi teigiami biggrin.gif parodziau draugui vakare, jo reakcija kaip ir mano, nutareme per daug nesidziaugti, kol nenueisiu pas gydytoja, jau pirmadieny is pat ryto sedejau prie kabineto, gyd.buvo maloniai nustebusi nes ka tik gydziausi ureaplazmas o va laukiuosi, paziurejo echo, 6 su puse savaites , sirdele plaka,viskas ok, liepe jaustis nescia biggrin.gif sekantis apsilankymas po poros sav., vel echo viskas ok 8 su puse savaites, viskas ok, sirdele plaka, tik pasakaiu kad maudzia pilvo apacia, pasiule magni gerti, ir is tikruju jis man padedavo, matyt nuimdavo spazmus, kitas apsilankymas po 3 sav. bet nuo paskutinio kazkokia nuojauta pradejo persekioti, juolab kad ir daug moteru persiledimai , nesivystantys, liudnos istorijos kurias skaitydavau, tada save tikindavau, kodel turetu buti blogai, ka cia sau galvoju ir nervinu save.( Beja niekas praktiskai nezinojo nutarem pranest tik po 12 sav., draugas ir pasipirso man,iteiko nuostabu zieda, susitvarkiau su darbais, isidarbinau pas pazistamus, nes tuo metu keiciau darbus kai pastojau.) Vakarais galvodavom juokingiausiu vardu, galvodavom kas bus, mergaite ar berniukas, drauges juokdavosi ir sake bus grazuolis kaip ir jis biggrin.gif Bet.. nuo tada kada pastojau nesapnuoju nieko grazaus, vis baisus sapnai, kosmarai ir tai gasdino, su baime ir jauduliu laukiau 11 d. tai yra uzvakar ,( o jauciausi gerai, net gi per gerai, jokiu kraujingu isskiru, tik pilvo apacia pamausdavo) , apsilankymo pas gydytoja, gydytoja pasitiko su sypsena, na ka nestejam sako smile.gif) sakau kazkaip jaudinuos, visko prisigalvoju, sako taip kol nejauciam judesiu visko prisigalvojam, nuejom echo daryt, ziurejo per pilva, na stai sako jusu pilietis... ir... ir nutilo... pamaciau kaip pasikeite jos veido israiska.. sako zinokit negerai.... sakau nebeplaka sirdele ?? sako taip, nebesivysto.... turejo buti 11 su puse savaites, o rode 9sav., dakatare kazka sako, o as jau nieko nebegirdejau , tik ziuriu i ekrana ir jauciu kad visa drebu.. ir galvoju ko labiausiai bijojau tas ir ivyko.. verkiau gydytoja guode, paskui kalbejom gal buvo like ureaplazmos, as pradejau galvoti gal tai del saaugu, kuriu pas mane buvo... po savaites turesiu vykti abrazijai... o dar pries tai,  echo kamabarye kai viska pamate, iejo kita gydytoja, maniske  medicininiu terminu jai pasake kas man, toji atsisuko, sako aha tai ginekologine ligone... ir iki dabar galvoju, nors zinau kad pirmi nestumai dazniausiai taip baigiasi, bet jei viskas butu ok musu sveikatom juk taip nenutiktu.... Aplink apsidairau tiek pazistamu, draugu rato, tiek vaikuciu visi turi ir kazkaip isnesioju, susilaukia, pagimdo... ir toliau galvoju, jei pasitaike pirma karta, turbut yra tikimybe,kad gali nesivystyti ir pasikartoti ir antraji... ir apima baime...  Labai daug cia prirasiau, atleiskit, bet visas Jus suprantu, uzjauciu.. tikrai tai yra labai skaudu, labai sunku psichologiskai.. labai! Zinau ,kad turime tiketi, zinau nepakeliamai sunku, bet turime , merginos linkiu labai labai, kuo maziau o jei imanoma kad nei vienai netektu to ne tik daugiau patirti bet ir niekad to patirti wink.gif

O gal but nebuvau tam pasiruosusi,nes vis dar negalegavau patiketi, busiu mama, vis sakydavau sau, jei viskas bus gerai, busiu - mama.. Geriausia daruge sake, galbut tai siunciamas isbandymas, nes motinyste atsakingas zingsnis, nors jauciu, kad toks stebuklas, ka galima jam ruostis, tik dziaugtis ir dar karta dziaugtis.... Tiek minciu, o geguzes men.30 d.buciau tapusi mama... deja... Laikykimes !! Buckis visoms !
Atsakyti
QUOTE(Piaozyte @ 2013 11 13, 13:15)
O gal but nebuvau tam pasiruosusi,nes vis dar negalegavau patiketi, busiu mama, vis sakydavau sau, jei viskas bus gerai, busiu - mama..  Geriausia daruge sake, galbut tai siunciamas isbandymas, nes motinyste atsakingas zingsnis, nors jauciu, kad toks stebuklas, ka galima jam ruostis, tik dziaugtis ir dar karta dziaugtis.... Tiek minciu, o geguzes men.30 d.buciau tapusi mama... deja... Laikykimes !! Buckis visoms !

labia tave uzjauciu ir suprantu, pati pries 3 metus turejau nesivystanti,laukiausiasi dvinuka ir abudu nustojo vystitis. bet puse metu palaukus pastojau vel ,dabar turiu nuostabu suneli 2,4m.
tik man keista kodel tau tik kita savaite darys abrazija? mane jau kita diena siunte I ligonine valymui.
kad su sekanciu nestumu taip pat atsitik tai patys daktarai duoda tik 10-15 proc. zinomai jai near kokiu ligu,tai pries bandat pastoti pasidaryk visus tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2013 11 13, 12:23)
labia tave uzjauciu ir suprantu, pati pries 3 metus turejau nesivystanti,laukiausiasi dvinuka ir abudu nustojo vystitis. bet puse metu palaukus pastojau vel ,dabar turiu nuostabu suneli 2,4m.
tik man keista kodel tau tik kita savaite darys abrazija? mane jau kita diena siunte I ligonine valymui.
kad su sekanciu nestumu taip pat atsitik tai patys daktarai duoda tik 10-15 proc. zinomai jai near kokiu ligu,tai pries bandat pastoti pasidaryk visus tyrimus.

Aciu labai uz atsakyma, dekui uz uzuojauta, kaip smagu kad Jus jau turite dziaugsmeli,tikrai isivaizduoju po tokiu isgyvenimu labai gera turetu buti sirdyje sekmingai besiklostantis nestumas ir sekmingas vaikucio gimimas. Sakykit ar baisu buvo antra karta pastojus, kad nepasikartotu si nelaime? Turbut optimizmas viska nugalejo ar ne ? smile.gif
Del abrazijos,kad sekancia savaite, gydytoja pasiule palaukti gal but pati pradeciau kraujuoti, bet jei man sunku psichologiskai pasiule atvykti po keliu dienu ketvirtadieny, tai yra ryt, taip ir darysiu, ryt kuo anksciau nuleksiu ir tarsiuos kada kaip ir pas ka darytis.. Sakykit o Jus rinkotes pas ka darytis sia procedura, kazka rekomendavo Jums ? as lankausi P.Mazylyje, tai net nzn pas ka gydytoja mane sius, gal but ji pati atlieka sia procedura ..
As irgi taip mastau puse metu palaukti, kaip tik planuojam isigyti savo namus.
Jie nesunku, sakykit prasau kokius tyrimus reiektu pasidaryti, kalbate apie bendrus, krauja, del ginekologiniu bedu ir t.t. ?
Atsakyti
QUOTE(Piaozyte @ 2013 11 13, 14:36)
Aciu labai uz atsakyma, dekui uz uzuojauta, kaip smagu kad Jus jau turite dziaugsmeli,tikrai isivaizduoju po tokiu isgyvenimu labai gera turetu buti sirdyje sekmingai besiklostantis nestumas ir sekmingas vaikucio gimimas. Sakykit ar baisu buvo antra karta pastojus, kad nepasikartotu si nelaime? Turbut optimizmas viska nugalejo ar ne ? smile.gif
Del abrazijos,kad sekancia savaite, gydytoja pasiule palaukti gal but pati pradeciau kraujuoti, bet jei man sunku psichologiskai pasiule atvykti po keliu dienu ketvirtadieny, tai yra ryt, taip ir darysiu, ryt kuo anksciau nuleksiu ir tarsiuos kada kaip ir pas ka darytis.. Sakykit o Jus rinkotes pas ka darytis sia procedura, kazka rekomendavo Jums ? as lankausi P.Mazylyje, tai net nzn pas ka gydytoja mane sius, gal but ji pati atlieka sia procedura ..
As irgi taip mastau puse metu palaukti, kaip tik planuojam isigyti savo namus.
Jie nesunku, sakykit prasau kokius tyrimus reiektu pasidaryti, kalbate apie bendrus, krauja, del ginekologiniu bedu ir t.t. ?

po puses metu jau nebebijojau pastoti,gal jau buvau psichologiskai atsigavus, zaisdas issilaizius biggrin.gif tik atsimenu kaip ejau 5men echoskopijai,tai baimes pilnos kelnes buvo ir meldziausi kad tik sirdute plaktu biggrin.gif
as klp dariausi leido rinktis gydytoja,bet kaip pirma karta I ginekologini skyriu guliausi,tai nieko zinojau apie daktarus.
tyrimu jokiu nesidariau tik tepineli paeme ir viskas, kiek man gydytoja sake,tai nustojo vystitis,kad as tuo metus stipriai sirgau temperaturabuvo 39-40
http://www.supermama...howtopic=913552
jus isita tema iliskit,cia taip pat mamytes po nelaimiu ir labiau patars kokius tyrimus galit pasidaryti
Atsakyti