Oi, merginos, o aš sau atradimą padariau - japonines astilbes, kurios žydi rudenį ir yra bordiniais lapais (tundra aš, nežinojau iki šiol tokių )
QUOTE(rokoko @ 2009 01 27, 16:36)
sutarta
mergaites, stai jau ir pavasaris
as jau pasinaudojau MONAMI patarimais del favoritu. super!
mergaites, stai jau ir pavasaris
Aš ir tik favorite naudojuos. Einu į forumą per ten ir matau savo visas temas, ar yra naujų žinučių ar ne. ir visada skaitau nuo pskutinės žinutės mano neskaitytos. Visos mane dominamčios temos įtrauktos į Favoritų sarašą
aciukas visoms uz atsakymus del hiacintu visada sakiau, esat pacios...pacios...paciausios
Atrodo net užuodžiu jo kvapą
Mergaitės, gal žinot kas Kaune ar Vilniuje prekiauja firmos Originalios Erfurto sėklos sėklomis?
Papildyta:
Pabandyk dar kartelį. Atverčia tą puslapį, kurį skaitydama įsitraukei į favorites Tik baigus skaityti reikia nepamiršti ištrinti seną adresą ir įsitraukti naują.
Mergaitės, gal žinot kas Kaune ar Vilniuje prekiauja firmos Originalios Erfurto sėklos sėklomis?
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 01 27, 16:55)
Bet manes neimete i ten kur baigiau skaityti.
Pabandyk dar kartelį. Atverčia tą puslapį, kurį skaitydama įsitraukei į favorites Tik baigus skaityti reikia nepamiršti ištrinti seną adresą ir įsitraukti naują.
QUOTE(rokoko @ 2009 01 27, 16:36)
o aš kol tos funkcijos nežinojau tai į sąsiuvinį rašydavausi temos pavadinimą ir psl kuriam baigiau skaityti
QUOTE(Tina* @ 2009 01 27, 16:55)
Bet manes neimete i ten kur baigiau skaityti.
turi įmesti
o aš senas NA temas vis dar skaitau tai kiek vaizdų prisižiūriu
labai patiko adros plotų foto
ir dar vienos dabar neatsimenu niko tvenkinukas
o Rokoko tai turėsiu klausimą,kad parašytų kas jos dviejuose kampeliuose gyvena,nes man labai patiko
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2009 01 27, 18:15)
aciukas visoms uz atsakymus del hiacintu visada sakiau, esat pacios...pacios...paciausios
kaip skaniai atrodo
O jau aš, kad vėl sėklų užsipirkau tik kur būtų sėt. Męs tai negalima į knygyną ir sėklų parduotuves leist su pinigine
Aš niekad nieko netrinu, nebet senas temas pašalinu kur jau baigėsi pliotkai
Aš niekad nieko netrinu, nebet senas temas pašalinu kur jau baigėsi pliotkai
QUOTE(DeeDee @ 2009 01 27, 18:19)
yra nedidelis privalumas su tuo teršimu, pvz.: gmail'o niekaip nepriteršia, ale perskaitau pasisakymus pašte ir, jei nėra noro bendrauti, galima net neprisijunginėt prie SM
aš nuolat tik taip ir darau, kitaip neišlįsčiau iš SM amžinai
QUOTE(išdykėlė @ 2009 01 27, 22:14)
Vilniuje tokia sodo prekių parduotuvė "Viskas sodininkams" tikrai prekiauja, ten visokių įdomesnių esu pirkusi iš Mr.Fothergills , Erfurter ir N.L. Chrestensen, Johnsons serijų. Ta parduotuvė yra Laisvės pr. ir Rygos g. kampe, prie širdies chirurgijos centro, tačiau oficialus adresas Taikos g. 1, nes ten tuoj pat iš Rygos g. į šoną atsisuka Taikos g.
QUOTE(kasiopeja @ 2009 01 27, 17:36)
Oi, merginos, o aš sau atradimą padariau - japonines astilbes, kurios žydi rudenį ir yra bordiniais lapais (tundra aš, nežinojau iki šiol tokių )
kokios spalvos ziedynai, koks augalo aukstis?
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 01 27, 21:23)
o Rokoko tai turėsiu klausimą,kad parašytų kas jos dviejuose kampeliuose gyvena,nes man labai patiko
nagi nagi???
[leidziu deti mano foto, jei reikia ]
ten NA 25 temoj matau apie trafaretus augalams kalbėjot,ar radot tokių LT?
Sobieska ten labai jais susižavėjo,sakau gal pavyko rasti,nes dar nedaskaičiau iki jų
aš norėčiau,kad su paint ant pačių augaliukų jei galima parašytum kas tokie nes kitaip neatsirinksiu arba eilutėm rikiuok ,o aš greit pati susirašysiu
čia jei gerai suprantu tai ta pati foto,tik skirtingu metų laiku ir keli augaliukai sukeisti ?
Sobieska ten labai jais susižavėjo,sakau gal pavyko rasti,nes dar nedaskaičiau iki jų
QUOTE(rokoko @ 2009 01 27, 22:09)
kokios spalvos ziedynai, koks augalo aukstis?
nagi nagi???
nagi nagi???
aš norėčiau,kad su paint ant pačių augaliukų jei galima parašytum kas tokie nes kitaip neatsirinksiu arba eilutėm rikiuok ,o aš greit pati susirašysiu
čia jei gerai suprantu tai ta pati foto,tik skirtingu metų laiku ir keli augaliukai sukeisti ?
Na, čia ROKOKO kampeliai super. nei per daug, nei per mažai, mano stilius. Na man labai nepatinka kaip 2*2 lopinėlio sukiša viską, ką turi Na išskyrus tuos atvejus , kaip dar nori pridauginti atžalų. Mano viena grupiokė, net užsigavo kaip pasakiau per projektavimo paskaitas, kad pas ją ne gėlynas, o gėlių kūšys. Bet poto išsiaiškinom kokia jos gėlno paskirtis.
QUOTE(uolma @ 2009 01 27, 22:59)
MONAMI, stai isentiski rakursai:
[tavo antra foto is kito kampo]
ziema 2007-8
pavasaris 2008
niekas visiskai ten nepakeista, tik pavasari juk lenda is zemes daugiameciai augalai, kurie neviszaliai [ ir ne tik svoguniniai].
rudeni , beje, viskas pasikeite, isskyrus medzius. Bet vis tiek nesu patenkinta.[akmens apvadas laikinas,nes isardytas senas betono takas, o laikinos plyteles siauros]
einu razyt tau AZ
[tavo antra foto is kito kampo]
ziema 2007-8
pavasaris 2008
niekas visiskai ten nepakeista, tik pavasari juk lenda is zemes daugiameciai augalai, kurie neviszaliai [ ir ne tik svoguniniai].
rudeni , beje, viskas pasikeite, isskyrus medzius. Bet vis tiek nesu patenkinta.[akmens apvadas laikinas,nes isardytas senas betono takas, o laikinos plyteles siauros]
einu razyt tau AZ