Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 37

Oi, merginos, o aš sau atradimą padariau - japonines astilbes, kurios žydi rudenį ir yra bordiniais lapais wub.gif (tundra aš, nežinojau iki šiol tokių cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 01 27, 16:36)
sutarta 4u.gif
mergaites, stai jau ir pavasaris thumbup.gif  lotuliukas.gif
as jau pasinaudojau MONAMI patarimais  thumbup.gif  4u.gif del favoritu. super!

Aš ir tik favorite naudojuos. Einu į forumą per ten ir matau savo visas temas, ar yra naujų žinučių ar ne. ir visada skaitau nuo pskutinės žinutės mano neskaitytos. thumbup.gif Visos mane dominamčios temos įtrauktos į Favoritų sarašą
Atsakyti
aciukas visoms uz atsakymus del hiacintu 4u.gif visada sakiau, esat pacios...pacios...paciausios bigsmile.gif mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Atrodo net užuodžiu jo kvapą wub.gif
Mergaitės, gal žinot kas Kaune ar Vilniuje prekiauja firmos Originalios Erfurto sėklos sėklomis?
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 01 27, 16:55)
Bet manes neimete i ten kur baigiau skaityti.

Pabandyk dar kartelį. Atverčia tą puslapį, kurį skaitydama įsitraukei į favorites Tik baigus skaityti reikia nepamiršti ištrinti seną adresą ir įsitraukti naują.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 27 sausio 2009 - 21:16
QUOTE(rokoko @ 2009 01 27, 16:36)
as jau pasinaudojau MONAMI patarimais  thumbup.gif  4u.gif del favoritu. super!

4u.gif mirksiukas.gif
o aš kol tos funkcijos nežinojau tai į sąsiuvinį rašydavausi temos pavadinimą ir psl kuriam baigiau skaityti lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 01 27, 16:55)
Bet manes neimete i ten kur baigiau skaityti.

turi įmesti mirksiukas.gif

o aš senas NA temas vis dar skaitau tai kiek vaizdų prisižiūriu wub.gif
labai patiko adros plotų foto wub.gif
ir dar vienos dabar neatsimenu niko tvenkinukas wub.gif

o Rokoko tai turėsiu klausimą,kad parašytų kas jos dviejuose kampeliuose gyvena,nes man labai patiko ax.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2009 01 27, 18:15)
aciukas visoms uz atsakymus del hiacintu  4u.gif visada sakiau, esat pacios...pacios...paciausios  bigsmile.gif mirksiukas.gif 

wub.gif kaip skaniai atrodo smile.gif
Atsakyti
O jau aš, kad vėl sėklų užsipirkau doh.gif tik kur būtų sėt. Męs tai negalima į knygyną ir sėklų parduotuves leist su pinigine lotuliukas.gif

Aš niekad nieko netrinu, nebet senas temas pašalinu kur jau baigėsi pliotkai g.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 01 27, 18:19)
yra nedidelis privalumas su tuo teršimu, pvz.: gmail'o niekaip nepriteršia, ale perskaitau pasisakymus pašte ir, jei nėra noro bendrauti, galima net neprisijunginėt prie SM wink.gif

drinks_cheers.gif aš nuolat tik taip ir darau, kitaip neišlįsčiau iš SM amžinai doh.gif

QUOTE(išdykėlė @ 2009 01 27, 22:14)
Mergaitės, gal žinot kas Kaune ar Vilniuje prekiauja firmos Originalios Erfurto sėklos sėklomis?

Vilniuje tokia sodo prekių parduotuvė "Viskas sodininkams" tikrai prekiauja, ten visokių įdomesnių esu pirkusi iš Mr.Fothergill‘s , Erfurter ir N.L. Chrestensen, Johnsons serijų. Ta parduotuvė yra Laisvės pr. ir Rygos g. kampe, prie širdies chirurgijos centro, tačiau oficialus adresas Taikos g. 1, nes ten tuoj pat iš Rygos g. į šoną atsisuka Taikos g.
Atsakyti

QUOTE(kasiopeja @ 2009 01 27, 17:36)
Oi, merginos, o aš sau atradimą padariau - japonines astilbes, kurios žydi rudenį ir yra bordiniais lapais wub.gif  (tundra aš, nežinojau iki šiol tokių  cool.gif )

kokios spalvos ziedynai, koks augalo aukstis? 4u.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2009 01 27, 21:23)
o Rokoko tai turėsiu klausimą,kad parašytų kas jos dviejuose kampeliuose gyvena,nes man labai patiko  ax.gif  mirksiukas.gif

bigsmile.gif nagi nagi???
[leidziu deti mano foto, jei reikia blush2.gif ]
Atsakyti
ten NA 25 temoj matau apie trafaretus augalams kalbėjot,ar radot tokių LT?
Sobieska ten labai jais susižavėjo,sakau gal pavyko rasti,nes dar nedaskaičiau iki jų biggrin.gif
QUOTE(rokoko @ 2009 01 27, 22:09)
kokios spalvos ziedynai, koks augalo aukstis? 4u.gif
bigsmile.gif nagi nagi???
[leidziu deti mano foto,  jei reikia  blush2.gif ]

mirksiukas.gif aš norėčiau,kad su paint ant pačių augaliukų jei galima parašytum kas tokie ax.gif nes kitaip neatsirinksiu blush2.gif arba eilutėm rikiuok ,o aš greit pati susirašysiu blush2.gif
user posted image
user posted image
čia jei gerai suprantu tai ta pati foto,tik skirtingu metų laiku g.gif ir keli augaliukai sukeisti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 27 sausio 2009 - 22:27
Na, čia ROKOKO kampeliai super. thumbup.gif nei per daug, nei per mažai, mano stilius. Na man labai nepatinka kaip 2*2 lopinėlio sukiša viską, ką turi doh.gif Na išskyrus tuos atvejus , kaip dar nori pridauginti atžalų. Mano viena grupiokė, net užsigavo kaip pasakiau per projektavimo paskaitas, kad pas ją ne gėlynas, o gėlių kūšys. Bet poto išsiaiškinom kokia jos gėlno paskirtis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 01 27, 22:59)
Na, čia ROKOKO kampeliai super.  thumbup.gif 

pas ją ne gėlynas, o gėlių kūšys.

drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
MONAMI, stai isentiski rakursai:
[tavo antra foto is kito kampo]

ziema 2007-8
user posted image

pavasaris 2008
user posted image

niekas visiskai ten nepakeista, tik pavasari juk lenda is zemes daugiameciai augalai, kurie neviszaliai mirksiukas.gif [ ir ne tik svoguniniai].

rudeni , beje, viskas pasikeite, isskyrus medzius. Bet vis tiek nesu patenkinta.[akmens apvadas laikinas,nes isardytas senas betono takas, o laikinos plyteles siauros]

einu razyt tau AZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 27 sausio 2009 - 23:38