Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 37

pas mane lauke keli krokai jau zydi bigsmile.gif tikrai tikrai...siandien nespejau nufotkit,jeigu ryt laiku grysiu is darbo nufotkinsiu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 02 11, 21:26)
pas mane lauke keli krokai jau zydi  bigsmile.gif tikrai tikrai...siandien nespejau nufotkit,jeigu ryt laiku grysiu is darbo nufotkinsiu user posted image

Kaip faina clap.gif clap.gif . O as bandziau savo valdas apzvelgt, bet dar labai slapia, bijau zolytei pakenkt vaikstinedama. Is toli paziurejau, tai jau narcizai po obelim gera sprindi islinde, o kiek prisikaliota doh.gif . Jeigu ryt saule svies turbut eisiu su maiseliu rankiot. Antroj dienos pusej gal nors kiek tas molis bu pradziuves
Atsakyti
cray.gif aggressive.gif mano siurpinius gvazdikus sianakti styrnos nugrauze, ispo sniego issikrapste. Kazi ar kas nors bus is ju, ar atsigaus pavaasari? O taip dziaugiausi, kad siemet jau zydes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo globule: 11 vasario 2009 - 21:26
QUOTE(rusaite @ 2009 02 10, 19:42)
Merginos, del surfiniju noriu paklausti, ar jau laikas seti( zinau, kad jos bais ilgai auga) ir kokias geriausia, kad butu didesni krumai. Visada pirkdavau jau zydincias, bet siemet man ju daug reikes, tai nutariau pasiseti pati. Tik idomu ar man pavyks jas isauginti tokias pat grazias, kaip ir pardavime, kur buna  ax.gif

Jei žadat auginti iš sėklų, tai jau laikas sėti, o jei iš daigelių, tai dar galima palaukti. Ar bus gražios, tai priklausys ir nuo veislės ir nuo priežiūros.
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(globule @ 2009 02 11, 22:25)
cray.gif  aggressive.gif  mano siurpinius gvazdikus sianakti styrnos nugrauze, ispo sniego issikrapste. Kazi ar kas nors bus is ju, ar atsigaus pavaasari? O taip dziaugiausi, kad siemet jau zydes  doh.gif

console.gif uzjauciu. O mano katinai siandien vel i gazanijas isisuko. Nukanda ir isspjauna blink.gif . Jau tik tris gazanijas turiu. Galvoju, kad reikia naujas set ir akyliau nuo tu gelininku saugot. Dabar kaip tik kiekvienam po viena liko, tai tuoj ir tas suvalgis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 02 11, 20:26)
pas mane lauke keli krokai jau zydi  :

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 11, 20:58)
ziurejau, tai jau narcizai po obelim gera sprindi islinde,

na va, sulauke uzsienietes tikrojo pavasario rolleyes.gif wub.gif

QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 02 11, 21:36)

http://s436.photobuc...mantiskas_9.jpg
tie akmenai desinej po medziu man labai patinka wub.gif ''pagyvene'' tokie, ''susiguleje''... kazkaip ramiai ir uztikrintai ten atrodo...
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 11, 21:56)
console.gif uzjauciu. O mano katinai siandien vel i gazanijas isisuko. Nukanda ir isspjauna  blink.gif . Jau tik tris gazanijas turiu. Galvoju, kad reikia naujas set ir akyliau nuo tu gelininku saugot. Dabar kaip tik kiekvienam po viena liko, tai tuoj ir tas suvalgis doh.gif

g.gif o jeigu jiems pasėjus žolytės į kokį vazonėlį?gal tada jie nesikesintų į tavo gėlytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 02 12, 00:15)
g.gif  o jeigu jiems  pasėjus žolytės į kokį vazonėlį?gal tada jie nesikesintų į tavo gėlytes  g.gif

Eis jie vasara i kiema zolytes skabyt. Galeciau jau dabar leist, bet galvoju, o kas bus kai jie i lendancius krokus, zydres ir t.t. isisuks. Prie hiascintu ant palanges jie nelenda, nes labai kvepia, tai manau, kad ir prie kitu geliuku nelys kai prazys. Nu nezinau ka daryt doh.gif , bijau, kad nepradetu skabyt mazu daigeliu. Kad senoji graziai elgsis tai esu uztikrina, bet tie du nevydonai visai neprognozuojami. Pvz. Kipsas ismoko nauja zaidima imti orhideju substrata is vazoneliu ir metyt po visus namus doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti