Logiskai pagalvojus - o kodel gi ne
QUOTE(Tina* @ 2009 02 11, 14:22)
Logiskai pagalvojus - o kodel gi ne
Del saknu neapsisprendziu. Gal jo saknu sistema labai didele, kad nebutu anksta. Bet jeigu rozes auga vazonuose, tai vienmetis vijoklis turbut tuo labiau turetu augt.
QUOTE(Mamce @ 2009 02 11, 12:45)
šiandien per tris vazonus jau 8 geltoni pumpurai,tik dar neprasiskleidę,bet galvos jau didelės
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 11, 13:19)
Kaip manot ar augtu sukutis ne i zeme pasodintas, bet i dideli vazona?
''balkonu'' temos merginoms auga loveliuose, tai vazone juo labiau augtu.
O gal kuri is cia esanciu uzsiima aplinkos apzeldinimu ar projektavimu
zinau kad visos cia puikiai darotes, bet man paciai tai niekaip neiseina, lipdau lipdau ir nieko
gal kuri man padetu su projekteliu kokiu aisku ne uz aciu
Papildyta:
o kaip ikelti cia nuotrauka
parodiciau savo didziausia beda
zinau kad visos cia puikiai darotes, bet man paciai tai niekaip neiseina, lipdau lipdau ir nieko
gal kuri man padetu su projekteliu kokiu aisku ne uz aciu
Papildyta:
parodiciau savo didziausia beda
QUOTE(rokoko @ 2009 02 11, 12:51)
mano dar viename bliude neuzkastame yra krokai su ziemem - taqi vis ziuriu prisilenkusi, ar nelenda... dar rudeni buvo islinde, paberiau durpiu vos vos - o nutirpus sniegui va ir nelenda..
per žiemą toks vazonas gerai įšalti turėjo, nelabai tikėčiausi iš ten išlendančių krokų.
QUOTE(rokoko @ 2009 02 11, 15:20)
''balkonu'' temos merginoms auga loveliuose, tai vazone juo labiau augtu.
Tai tuebut bandysiu i vazona kist, bet man atrodo, kad jie tokie skystoki tie sukuciai. Turbut reiktu ne viena, bet kelis i vazona kist
QUOTE(Lolita-Lola @ 2009 02 11, 15:32)
1 - eini pvz. į http://keep4u.ru
2 - paspaudus 'Browse' surandi savo kompiuteryje esančią foto
3 - paspaudi 'загрузить'
4 - nukopijuoji 3-ią kodą
5 - tą kodą įklijuoji į rašomą atsakymo žinutę
QUOTE(DeeDee @ 2009 02 11, 14:34)
per žiemą toks vazonas gerai įšalti turėjo, nelabai tikėčiausi iš ten išlendančių krokų.
as optimiste siuo klausimu.
tavieji ten ziemojo salcius didelej pusny praleido - zieme tai nesupyko, o krokiukai... palauksim, pamatysim..
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 11, 14:38)
Tai tuebut bandysiu i vazona kist, bet man atrodo, kad jie tokie skystoki tie sukuciai. Turbut reiktu ne viena, bet kelis i vazona kist
taip, kelis.
gali buti ir skystoki, ir veslus - kaip jiems patiks man nepavyko prisijaukinti sios paprastos gelytes, neaugo ji pas mane.
QUOTE(rokoko @ 2009 02 11, 16:18)
as optimiste siuo klausimu.
tavieji ten ziemojo salcius didelej pusny praleido - zieme tai nesupyko, o krokiukai... palauksim, pamatysim..
taip, kelis.
gali buti ir skystoki, ir veslus - kaip jiems patiks man nepavyko prisijaukinti sios paprastos gelytes, neaugo ji pas mane.
taip, kelis.
Is vaikyste pamenu, kad lipo sukutis i kaimynu balkona. Ir taip kiekviena vasara, gal jis pats pasisedavo . O ar pas tave derlinga zeme, gal jis skurdzia megsta
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 11, 15:36)
Is vaikyste pamenu, kad lipo sukutis i kaimynu balkona. Ir taip kiekviena vasara, gal jis pats pasisedavo . O ar pas tave derlinga zeme, gal jis skurdzia megsta
na man jau nebesvarbu... derlionga, siaip... tiesiog isbandziau daug augalu, ir tiek budavo tie patys vienais metais bujoja, kitais - ne.