Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 37

*MONAMI*, prasom 4u.gif ačiū su klaida parasei, neprasprusta man kazkaip blush2.gif

O as jau atsokau nuo tu dizaino progsiu, grizau prie Visio. bandziau viena, bandziau - kita. Nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 11, 09:40)
*MONAMI*, prasom  4u.gif ačiū su klaida parasei, neprasprusta man kazkaip  blush2.gif

O as jau atsokau nuo tu dizaino progsiu, grizau prie Visio. bandziau viena, bandziau - kita. Nepatiko  schmoll.gif

blush2.gif ax.gif pasitaisiau,kažkaip per skubėjimą matyt šalia pasispaudė doh.gif

aš irgi pradėjau ranka ant milimetrinio paišytis man taip patogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 02 11, 09:46)
blush2.gif  ax.gif  pasitaisiau,kažkaip per skubėjimą matyt šalia pasispaudė  doh.gif

taip ir galvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 02 11, 10:46)

aš irgi pradėjau ranka ant milimetrinio paišytis man taip patogiau ax.gif

o jezau marija, norit pasakyt kad tas Planner nieko gero?
as jau ziurinet ji pradejau kas kaip.... g.gif
Atsakyti
Na cia mano subjektyvi nuomone. Nepatiko man valdymas, isgaunamas vaizdas, augalu sarasas...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 11, 11:13)
Na cia mano subjektyvi nuomone. Nepatiko man valdymas, isgaunamas vaizdas, augalu sarasas...

Tina, o kur ta visio gaut? yra internete kokia online ar cia spec perkama.. man reik zaliems grybukams suprantamos, o ne specams lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau lygtais per Zmule parsisiuntus, bet buvo tik lenku kalba. Istryniau pabludijus kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(ita2 @ 2009 02 11, 10:37)
kaip ta  nusipiesta schema cia ikelti?

laikinas momentalus vienkartinis problemos sprendimas: jei ta schema jau nupiešta, padaryk print screeną (t.y. klavišas klaviatūroje "Prt Sc" ar kaip nors panašiai pavadintas išsaugo tuo metu buvusį ekrano vaizdą).
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 02 11, 12:44)
laikinas momentalus vienkartinis problemos sprendimas: jei ta schema jau nupiešta, padaryk print screeną (t.y. klavišas klaviatūroje "Prt Sc" ar kaip nors panašiai pavadintas išsaugo tuo metu buvusį ekrano vaizdą).

aciukas eisiu vakare spaudint is naminio kompo
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 02 10, 16:04)
:žiūrėkit kokį grožį radau balkone ant palangės  bigsmile.gif  jau ir kiti matosi tuoj bus bigsmile.gif
user posted image

wub.gif

As vis pagalvoju, kada jau cia man reiks is zemiu savo vazonikus su tulpem knisti...
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2009 02 11, 12:45)
wub.gif

As vis pagalvoju, kada jau cia man reiks is zemiu savo vazonikus su tulpem knisti...

ne viena cia apie tai galvoja smile.gif

mano dar viename bliude neuzkastame yra krokai su ziemem - taqi vis ziuriu prisilenkusi, ar nelenda... dar rudeni buvo islinde, paberiau durpiu vos vos - o nutirpus sniegui va ir nelenda.. g.gif
Atsakyti
Reiks man vilkdalgius savaitgali sviesiai (nes vakare patamsiais griztu) apziuret, itariu nemazi jau bus, nes senai prasikale.
Atsakyti