*MONAMI*, prasom ačiū su klaida parasei, neprasprusta man kazkaip
O as jau atsokau nuo tu dizaino progsiu, grizau prie Visio. bandziau viena, bandziau - kita. Nepatiko
QUOTE(Tina* @ 2009 02 11, 09:40)
*MONAMI*, prasom ačiū su klaida parasei, neprasprusta man kazkaip
O as jau atsokau nuo tu dizaino progsiu, grizau prie Visio. bandziau viena, bandziau - kita. Nepatiko
pasitaisiau,kažkaip per skubėjimą matyt šalia pasispaudė
aš irgi pradėjau ranka ant milimetrinio paišytis man taip patogiau
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 02 11, 09:46)
pasitaisiau,kažkaip per skubėjimą matyt šalia pasispaudė
taip ir galvojau
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 02 11, 10:46)
o jezau marija, norit pasakyt kad tas Planner nieko gero?
as jau ziurinet ji pradejau kas kaip....
Na cia mano subjektyvi nuomone. Nepatiko man valdymas, isgaunamas vaizdas, augalu sarasas...
QUOTE(Tina* @ 2009 02 11, 11:13)
Na cia mano subjektyvi nuomone. Nepatiko man valdymas, isgaunamas vaizdas, augalu sarasas...
Tina, o kur ta visio gaut? yra internete kokia online ar cia spec perkama.. man reik zaliems grybukams suprantamos, o ne specams
Buvau lygtais per Zmule parsisiuntus, bet buvo tik lenku kalba. Istryniau pabludijus kazkiek.
QUOTE(ita2 @ 2009 02 11, 10:37)
kaip ta nusipiesta schema cia ikelti?
laikinas momentalus vienkartinis problemos sprendimas: jei ta schema jau nupiešta, padaryk print screeną (t.y. klavišas klaviatūroje "Prt Sc" ar kaip nors panašiai pavadintas išsaugo tuo metu buvusį ekrano vaizdą).
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 02 11, 12:44)
laikinas momentalus vienkartinis problemos sprendimas: jei ta schema jau nupiešta, padaryk print screeną (t.y. klavišas klaviatūroje "Prt Sc" ar kaip nors panašiai pavadintas išsaugo tuo metu buvusį ekrano vaizdą).
aciukas eisiu vakare spaudint is naminio kompo
QUOTE(Mamce @ 2009 02 11, 12:45)
As vis pagalvoju, kada jau cia man reiks is zemiu savo vazonikus su tulpem knisti...
ne viena cia apie tai galvoja
mano dar viename bliude neuzkastame yra krokai su ziemem - taqi vis ziuriu prisilenkusi, ar nelenda... dar rudeni buvo islinde, paberiau durpiu vos vos - o nutirpus sniegui va ir nelenda..
Reiks man vilkdalgius savaitgali sviesiai (nes vakare patamsiais griztu) apziuret, itariu nemazi jau bus, nes senai prasikale.