Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 37

Dar turiu klausimu keleta:

Ar cia tikrai penstemonas, kokia rusis tada g.gif
http://public.fotki....enstemonas.html

Ar gali buti, kad cia Globularia cordata. Sake jog zydes kamuoliukais mazais.
http://public.fotki....prienamo/6.html

Knifofija minejo lyg tai cia irgi penstemonas, sutinku, kad jis labai panasus, bet zydi kiek kitaip.
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 02 09, 07:09)
Vis dėlto radau ir paskutinių metų foto:

Nors savo kieme akmenyno matyti nenorėčiau, bet čia man gražu 4u.gif
Atsakyti
Tai kaip ten su tais pavesiais? Kai pradedi gilintis, visai keblu pasirodo. Patikekit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 09, 08:47)
Tai kaip ten su tais pavesiais? Kai pradedi gilintis, visai keblu pasirodo. Patikekit  ax.gif

Klausk Rokoko, ji berods gilinosi.
O atvira ir saulėta mano nuomone yra tokis. Atvira - tai pievos vidurys, nei iš vienos pusės niekas neužstoja saulės ir vėjo. Šviesi - gali būti kaimynystėje kažkoks augalas, kuris perdaug neužstoja saulės... ax.gif bet čia mėgėjiškos mintys...
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 02 09, 10:53)
Klausk Rokoko, ji berods gilinosi.
O atvira ir saulėta mano nuomone yra tokis. Atvira - tai pievos vidurys, nei iš vienos pusės niekas neužstoja saulės ir vėjo. Šviesi - gali būti kaimynystėje kažkoks augalas, kuris perdaug neužstoja saulės...  ax.gif  bet čia mėgėjiškos mintys...

Niu Rokoko flirt.gif padek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 09, 10:11)
Dar turiu klausimu keleta:

Ar cia tikrai penstemonas, kokia rusis tada  g.gif
http://public.fotki....enstemonas.html

Ar gali buti, kad cia Globularia cordata. Sake jog zydes kamuoliukais mazais.
http://public.fotki....prienamo/6.html

Knifofija minejo lyg tai cia irgi penstemonas, sutinku, kad jis labai panasus, bet zydi kiek kitaip.

tai tikrai penstemonas Penstemon digitalis "Husker red" ir tikrų tikriausia globularia cordata, žydės mėlynais rutuliukais, žiedai panašūs į rugegėlių tik mažesni ir apvalesni, visžalė, labai tinka alpinariumams.
Atsakyti
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 02 08, 00:47)
Vat apie raganes taip pat mastau. Kitus isvardintus reiks dar internete paieskoti. Aciu.

Tai cia kokiu greiciu jos auga , kad sitiek apsivyti per kelis menesius sugeba? O gal pas mus jos daug neistysta?

sveikos merginos, ar galiu issiterpti? 4u.gif del vijokliniu matau diskutavote... as savaitgali nusipirkau va tokiu kaip sitoj nuotraukoj geltonos- pamirsau pavadinima doh.gif , ir dar kobeju seklu. man kobejos tai kazkaip anskciau nematytos, gal kuri auginote, galit pakomentuoti? ar labai lipanti... ir ar tiktu ant tinklines tvoros?
aciukas visoms atsakiusioms is anskto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 02 09, 11:00)
Rozamunda,

"Viena iš pavojingiausių vejų ligų - fuzariozė, arba sniego pelėsis (Microdochium nivale, sin. Fusarium nivale). Šia liga žolės serga rudenį, žiemą ir anksti pavasarį. Ypač geros sąlygos ligai plisti atsiranda tirpstant sniegui, kai po jo danga yra drėgna ir vėsu. Dėl ligos žolių lapai pasidengia balta ar sidabriškai pilka, vietomis rožinės spalvos mase. " - Apsauga nuo ligų ir žaladarių
Ooo,

Lauko gėlinės, klombos

aciu tau,tik kaip supratau,jau pervelu ka nors daryt,is rudens reikia pasirupinti-ale supaisysi tas ziemas-tai nera sniego,tai kalnus prisninga verysad.gif ,vel prisnigo,negaliu net su grebliu paskirstyt ir pravedint
Atsakyti
O kazin jei kobejas set iskart i lauka, nes mano daigelius, kai perkeliau - suniokojo vejas.
Atsakyti
QUOTE(ita2 @ 2009 02 09, 13:45)
sveikos merginos, ar galiu issiterpti? 4u.gif  del vijokliniu matau diskutavote... as savaitgali nusipirkau va tokiu kaip sitoj nuotraukoj geltonos- pamirsau pavadinima doh.gif , ir dar kobeju seklu. man kobejos tai kazkaip anskciau nematytos, gal kuri auginote, galit pakomentuoti? ar labai lipanti... ir ar tiktu ant tinklines tvoros?
aciukas visoms atsakiusioms is anskto 4u.gif

Kobėjas reikėtų jau sėti, jos gan ilgokai auga, o tunbergijoms užteks ir kovo pradžios. Kobėjos lipa pačios ir į tinklą ir į sieną. iki 3-5 metrų.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 09, 17:01)
O kazin jei kobejas set iskart i lauka, nes mano daigelius, kai perkeliau - suniokojo vejas.

g.gif tai kad ant pokelio rodo kad jau dabar set i daigykla.. ar spes paskui isaugti jei as koki balandi tik i lauka pasesiu?
unsure.gif o siiap kas do gele ji, rojaus soduose skaiciau ale jei kuri auginot tai geraiu zinot ar verta zaisti, ar mamai atiduot augint(ten eksperimentus vykdo kasmet vis nauajs vienmetes bandydama augint ir paskui pavadinimus pamirsta lotuliukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2009 02 09, 17:01)
Kobėjas reikėtų jau sėti, jos gan ilgokai auga, o tunbergijoms užteks ir kovo pradžios. Kobėjos lipa pačios ir į tinklą ir į sieną. iki 3-5 metrų.

4u.gif gal auginai? ant pokelio garzi, kazin kiek tu ziedu bus kai augs? bigsmile.gif
Atsakyti