[quote=rokoko,2009 02 08, 13:17]
dienos meta turejau galvoj
[/qu
Sito nezinau
QUOTE(DeeDee @ 2009 02 07, 20:55)
nuo 2 iki 4 savaičių
Pernai įsigijau picea pungens Lucky strike
iki 2m ūgio turėtų užaugti
Pernai įsigijau picea pungens Lucky strike
iki 2m ūgio turėtų užaugti
As klydau Jai tikrai nereik daug vietos. Tik tiek, kad as supratau, kad klausiancioji noretu tokia dydzio egles, kad butu na kokiu 3-8m, tam kad galetu ja puost kaledoms pvz. Nes jei tiket literatura, tai sioji mazule po 5m bus paaugus 30cm, tai 2 metrus pasieks..paskaiciuokim. Pavadinciau ja krumeliu greiciau.
QUOTE(smth1 @ 2009 02 08, 13:53)
Nes jei tiket literatura, tai sioji mazule po 5m bus paaugus 30cm, tai 2 metrus pasieks..paskaiciuokim. Pavadinciau ja krumeliu greiciau.
pagal mano literatura
po 5m si eglute bus apie 60cm ugio (apie i 30cm ploti)
- po 10m ji jau bus 120cm ugio (apie i 80cm ploti)
- suaugusi egle pasiekia apie 200cm ( apie 100cm plotis)
QUOTE(Wolke @ 2009 02 08, 12:15)
nu man ta Inversa
o dar turiu klauima - gavom kaledom dovanu sidabrine eglute vazone, tai gal zinot kokio ji dydzio auga ir kada jau ja i zeme sodinti?
Dekui visoms uz patarimus, labai grazi eglute, ta kuria DeeDee nuotrauka idujusi, Reikia apie ja pagalvoti, gal didesnes yra parduodamos, tik idomu kiek kainuos, jeigu kokio 1metro dydzio is karto pirkti :
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 08, 13:48)
Mergaites, kaip galvojat koks augalas tiktu prie pakalnuciu?
baltašaknė, papartis
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 08, 13:48)
dar melsvės.. visi šešėlio augaliukai, o jų ne tiek daug
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 08, 16:48)
su pakalnutem-atsargiai,jei nenori,kad smarkai isplistu-ka jau ka,o sita jos moka!Kaip jas atkartojanti,geriausiai tiks baltasakne http://lt.wikipedia....ki/BaltaÅ”aknÄ.
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 08, 12:14)
Ir dar isigijau paphiopedilum, bet is jos slimakas ant komodos issliauze, tai turbut skubiai persodint reikia, nes slimakai gyvena tik ten kur labai labai labai dregna. Net nezinau ka daryt ji zydi ir dar pumpuriuka turi....
Reiketu substrato litofitinėms orchidėjoms sumaisyto su smulkintomis kriauklemis. Visada perku is cia: http://www.orchidejo...index.php?id=36
Sveikos, kokios gražios eglutės pasaka, o ta svyranti japoniška ar labai brangi, ir kur galima būtų nusipirkti tokią? Tiesa noriu padėkoti kas davėte man patarimus del spygliuočių dauginimo, tik kurmiai gyvenimą trumpina, ein per mano sodinukus skersai išilgai Pažiūrejau inspekte tai tikrai atrodo kad dauguma gyvų.Bet tokie mažučiai, tarkim eglutės konikos ar labai lėtai auga?