QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 01 24, 20:50)
grazus, toks naujutelaitis atrodo
ir mini aikstele super formos.
QUOTE(smth1 @ 2009 01 24, 22:14)
1.MAn beziurint tokia mintis kilo- salia to siltnamio, kur dabar kalades- man labai 'liptu' mediniai sezlongai.
2.Kol jie sviezi tai gal dar, bet paskiau kai jie trunija
Na medziaga tarp lako ir dazu, duoda spalva, bet neuzdazo fakturos. K
1.fiksuoju toki kulturinga pasiulyma
ten foto vakarine pavasario saulute, ir jau pavesiukas uzlipes ant siltnamio nuo garazo. Vasara butent toje pievoje mes kaitinames [i siltnamio sona plieskia saule], tai tie ''kreslai'' butu labai vietoje, labai tinkamai nukreipti
palei ta siltnami dar buna vazonu padeliota.. Tik va mediniu gal nelabai, nes nepraktiska
esam ziureje tokius ispintus is smulkiu dirbtiniu alia vyteliu - visai gerai atrodo. Ir dar - sast pastumi po obelim desiniau [arciau tvoros] - liapota pavesiukas...
2. skonio reikalas. man nupilkejusi mediena
pas mus namo laiptai tokie, ir dauguma mediniu dalyku sode. Trunyti pradeda po gana ilgo laiko [saltam sezonui nesam viska po stogu], po nemazai metu
Man ypac patinka, kai toks papilkejes medis pasidaro vienos spalvos su betonu [pas mus gristos beton. trinkeliu aiksteles, betono takai, namo tinkas]
''Pinotex'' vienas is pavadinimu, yra ir kitu gamintoju. Taip, kai kas nudazyta juo musuose - namo fasadas, lauko stalas su suolais, suolas prie namo..
QUOTE(Zajončku @ 2009 01 24, 22:55)
Zadu balandi is seklu paseti aubretes, ar jos zydeti pradeda ta pacia vasara, ar tik kita
kita. tik ne vasara, o
pavasari. prazysta gana anksti ir labai ilgai zydi, 2men.