QUOTE(vida777 @ 2009 02 06, 13:07)
Knifofija, mums reikia tavo pagalbos
. Tu augini buka trikolora, o mano artimas biciulis pasisodino (Kaune) toki pat pernai liepa, ir dabar kankina save klausimais - ar pakankamai atsparus jie salciams (kazkur girdejo, kad jautrus), ir kada ir kuo pradeti jau ta medeli tresti ???
Pas mane jis auga kokie 8 metai, nei aš jo trešiu nei ką, pasodinau ir auga
apšalęs nebuvo nei karto. Aš žmogus prie tinginio ir su chemijom išvis nemėgstu draugauti. Nebent kokie vabalai ar ligos stačiai užpuola, tai nebėr kur dėtis, einu gelbėti. trašų naudoju minimaliai, aplink buką gėlynai, tai jei kiek atima iš gėlyčių kokių mikroelementų, tai tiek ir turi.
Papildyta:
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 02 06, 14:05)
Vienas klausimas man kirba nuolat - kokia turi būti sklypo aplinka, kad būtų išlaikytas vientisumas ir bendra harmonija, jei namukas silikatinių plytų tarybinių laikų statybos? Kas keičiasi (ir ar keičiasi) aplinkos stilistikoje, jei tokį namuką nutinkuoji dekoratyviniu tinku?
Knifofija, gal galėtum Tu kaip profesionalė padėti išspręsti šį rebusą?
Mano namelio foto prieš jo įsigijimą:
2006 žiema
čia kaip Hamleto klausimas: - Būti ar nebūti ?
Nemanau, kad namo spalva ar tinkas turi reikšmės želdinimo stiliui. Vat namo stilius, tai tikrai turi reikšmės. Manau juokingai atrodytų prie mažo medinio (kaimiško) namelio, prancūziški gėlynai. Na, o jei namelis mūrinis, šviesus, manau, kad tarp tų gėlynų jis tikrai derėtų.
Manau, kad daugiau įtakos stiliui turėtų turėti sklypo dydis, jo reljefas.
O visų svarbiausia, kad tas stilius būtų mielas pačiam šeimininkui, juk jam reikės tame gyventi.