Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 37

QUOTE(rokoko @ 2009 01 24, 01:32)
oho blink.gif
pas mane sniego kepures nutirpo nuo roziu, tik eglisakes liko - jas paliksiu,  nes visai nestorai priklota.[dar po eglisakem durpiu papilta unsure.gif ]

sakyciau, gali nubraukti atsargiai ta sniega zemyn 4u.gif

aciu Rokoko 4u.gif Ot tai darbelio siandienbus, rododendrus atkasinet, rozes... doh.gif O ka su ta ant koto daryt?
Atsakyti
QUOTE(ita2 @ 2009 01 24, 10:27)
O ka su ta ant koto daryt?

jei dažnai lis - atrišti plėvelę ir pravėdinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 24, 02:21)
Aciu 4u.gif eisiu ryt is ryto, bandysiu gelbeti padeti, tik nepatinka man to sniego pluta susidariusi, kad nenuplesyciau, nu nezinau, bandysiu kazka daryti, kaip bus taip.Esu tikra ziople, kad laiku nesusirupinau ir nepazejau info, nu bet is kieno klaidu pasimokysi, jei ne is savo, neprotingas budamas biggrin.gif

Sakyčiau neatkasinėk, o paėmusi kokį pagalį smulkiai sutrupink tą ledo plutą aplinkui. Vaa tokia situacija labiausiai ir pakenkia jauniems spygliuočiams ir jukoms, kurių lapai silpni, sniegas juos sulaužo.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 24, 01:18)
Nuo sniego visos sakutes zemyn nulinkusios, gal ir apluzineja, nematau dar, nes ten apie 40cm.sniego turbut tik virsuneles per sprindi likusios, o nuo ju plikos vietos, viena kita sakute islindus, o kitos po sniegu arba stipriai nulenktos, arba visai nuluzusios unsure.gif Kazin, jei bandyti atkasineti jas ir dabar bandyti dar aprisineti, ar nieko kazin jei tokias paleipusias surisiu tokiam ore? g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 24 sausio 2009 - 11:59
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 01 23, 11:52)
Nera instrukcijos, nes tas seklytes kazkas mamai sode surinko ir dave, tai nei as zinau kaip tos herberos atrodys, nei mama. O kazi ar ne per anksti butu jeigu as jas paseciau kambari vasario menesi?

jeigu "kazkas dave", tu isitikinusi, kad ten tikrai gerberos g.gif , kad nebutu kartais gazanijos ...

Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 24, 13:15)
jeigu "kazkas dave", tu isitikinusi, kad ten tikrai gerberos  g.gif , kad nebutu kartais gazanijos ...

O apie tai nepagalvojau bigsmile.gif . Man ir gazanijos butu grazu. Tik del sejos indeliuose niekaip neapsisprendziu. Kovo pradzioj turbut per velu bus, o vasari labai anksti dar atrodo

Papildyta:
Mergaites, o gal zinot kuri kaip atrodo gazanijos seklos?
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 01 24, 12:51)
Sakyčiau neatkasinėk, o paėmusi kokį pagalį smulkiai sutrupink tą ledo plutą aplinkui. Vaa tokia situacija labiausiai ir pakenkia jauniems spygliuočiams ir jukoms, kurių lapai silpni, sniegas juos sulaužo.

Dekui Knifofija, prie pat augaliuku nieko negalejau padaryti, nes tos sakeles, kur po sniegu, tiesiog nulenktos zemyn prie kamieno ir prikibusios prie tokio susokusio sniego ir norint ji nuimti, tiesiog plysta, vaizdelis nekoks, atrodo nieko sakuciu nebelike, o tokios grazios buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 24, 15:35)
Dekui Knifofija, prie pat augaliuku nieko negalejau padaryti, nes tos sakeles, kur po sniegu, tiesiog nulenktos zemyn prie kamieno ir prikibusios prie tokio susokusio sniego ir norint ji nuimti, tiesiog plysta, vaizdelis nekoks, atrodo nieko sakuciu nebelike, o tokios grazios buvo unsure.gif

nepergyvenk, jos atsities, tik nebeleis joms daugiau įšalti į sniegą.
Atsakyti
mane `veza` blush2.gif visokie suoliukai-poilsio zonos namo aplinkoje ax.gif ta tema su paveiksliukais ziuriu nelabai gyvuoja,tai jei labai nepyksit imesiu keleta paveiksleliu cia (sakau keleta,nes turiu prisirinkus tai doh.gif )
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

taip romantiska....ar ne wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 01 24, 16:59)
mane `veza`  blush2.gif visokie suoliukai-poilsio zonos namo aplinkoje 

labai grazu wub.gif
paieskosiu, idesiu tau ir savo pora suoliuku blush2.gif tik kazkaip augalais as ju neapstatau... matyt, ''nelipo'' ten g.gif

tavo parodytose foto, pirmoje tas pilkumas - betoninio stulpo, medienos, cinkuoto metalo - labai thumbup.gif tie vazonai apipavidalinti super.
na realybej tu greipfurtu nedelioji ant tu suolu, ir man juokas ima, kai ''del meno'' ale kompozicijos tokios.
ketvirtoj, melynoj, foto - kokia idomi matalo sienele, kur sukutis lipa
desinej wub.gif
Atsakyti
Wolke,
stai mano suoliukai blush2.gif

user posted image
ten, i gera pavesiuka, priesais langus, po ilgu klajoniu nukeliavo ir smelio deze

Kitas suoliukas namo nisoje. Ten ypac smagu sedeti vakarais, nes per diena buna saules ikaitinta medine namo siena thumbup.gif
user posted image
cia geriau matyti

dar visai mielai mes sedim palei siltnami ant rastu ir kelmu, stebim dukstancius vaikus pievoje:
user posted image

o cia vaikai mazi megsta sedeti ant medinio ''driezo'' - kaip jiems patinka tas tamsus siaurinis kampiukas, nesuprantu ... g.gif
user posted image

cia siaip uzkliuvo akis, beieskant tu suolu:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 24 sausio 2009 - 18:46
QUOTE(Wolke @ 2009 01 24, 16:59)
mane `veza`  blush2.gif visokie suoliukai-poilsio zonos namo aplinkoje 

man visada tavo vaizdine medziaga pati paciausia 4u.gif - dek tiesiai nuoroda i ta savo lobyna, turesim bent kuo pasidziaugt thumbup.gif .

QUOTE(rokoko @ 2009 01 24, 17:26)
ketvirtoj, melynoj, foto - kokia idomi matalo sienele, kur sukutis lipa  desinej wub.gif

tikrai, o as gailiuosi, kad mociutes senos metalines lovos galu neparsiveziau ax.gif - butu grazios tvoreles buvusios.
Atsakyti